Gönderen Konu: 2008 1.4 Comfort City  (Okunma sayısı 8877 defa)

Abdullah14

2008 1.4 Comfort City
« : Aralık 13, 2012, 11:30:38 ÖS »
Değerli arkadaşlar nasip olursa bende bu pazartesi sizlerin arasına bir city kullanıcısı olarak geleceğim. Fakat nedense bugüne kadar okuduğum bütün forum yazılarında city almayı düşünen ve birçoğu şu an city kullanıcıları olan ve city aldığına hiçte pişman olmayan o arkadaşlarım gibi bende aynı kaygılarla bu hafta sonu ciddi ciddi pazarlık yapacağım. almayı düşündüğüm city 2008 model 1.4 comfort otomatik vites ve lpgli. kilometresi 105000 değişen parçaları arka kaput ve arka tampon. aslında araç tam benim aradığım özelliklere sahip (otomatik olarak honda bir numara ve yakıt olarak citye çok iyi deniyor) ancak takdir edersinizki istemesekte cityi hiç bilmeyen hatta bir çoğu yanından geçtiğinde bile tanımayan insanların yorumları etkiliyor bizleri. 22,500 den pazarlıkla başlayacağız. inşallah benim düşündüğüm rakamlara düşerde alırım. dilerim şu cuma günü hiç değilse cityden azcık anlayan ve bana moral verecek arkadaşlar sizce pazarlık kaçta kapanırsa iyi olur. saygılar sunar görüşlerinizi beklerim.

hondacity38

Ynt: 2008 1.4 Comfort City
« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2012, 09:57:42 ÖÖ »
Anlaşılan forumdaki arkadaşlar city hakkında yorum yapmayan arkadaşlar. neyse artık. Abdullah bey bende city kullanıcısıyım. 2007 1.4 comfort var bende de. seninkinden 1 model düşük ve ben 8 ay önce pazarlıkla 22,750 ye aldım. aracımda değişen bagaj kaputu ve sağ ön çamurluk. yani senin alacağın her rakam gerçekten o araç için çok iyidir (tabi hırpalanmamış ve gerçekten adamın dediği değişikliklerle sınırlıysa( arka taraf çokta önemli diğil yeterki önden darbe almasın)) ben  aldığımda kilometresi 70,000 km ama ben 8 ayda 23,000 km yaptım . gerçekten az yakıyor. inşallah sizide city kullanıcısı olarak görürüz. hadi hayırlısı bakalım. ancak aynen sizinde dediğiniz gibi herkes boş boş yorum yapıyor city hakkında ama kime anahtarı verip bir tur attırsam o fikirleri hemende değişiyor. o yüzden kimseleri takmayın alırsanız. ağzı olan konuşuyor.. saygılar..

srkns

• Serkan's
« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2012, 12:26:37 ÖS »
emin olun o fiyat aralığında alabileceğiniz en mantıklı, sorunsuz, düşük yakıt tüketim değerine sahip araçtır.
fakat şu da bir gerçektir ki ülkemizde çok tutulmayan bir model, emsal segmentlerine göre kıyasladığınızda.
performans adına çok bir beklentiniz yok ise ihtiyaçlarınızı karşılayacak, sizi tatmin edecek bir araçtır.
kronikleşmiş bir sorunu da yoktur, sadece 90K km sonrasında arka poyra rulmanları, (manuel şanzıman ise) priz direk bilyası gibi değişim isteyen bazı parçalarınız olacaktır hepsi bu.

hayırlısı olsun

Abdullah14

« Yanıtla #3 : Aralık 18, 2012, 05:22:00 ÖS »
Anlaşılan forumdaki arkadaşlar city hakkında yorum yapmayan arkadaşlar. neyse artık. Abdullah bey bende city kullanıcısıyım. 2007 1.4 comfort var bende de. seninkinden 1 model düşük ve ben 8 ay önce pazarlıkla 22,750 ye aldım. aracımda değişen bagaj kaputu ve sağ ön çamurluk. yani senin alacağın her rakam gerçekten o araç için çok iyidir (tabi hırpalanmamış ve gerçekten adamın dediği değişikliklerle sınırlıysa( arka taraf çokta önemli diğil yeterki önden darbe almasın)) ben  aldığımda kilometresi 70,000 km ama ben 8 ayda 23,000 km yaptım . gerçekten az yakıyor. inşallah sizide city kullanıcısı olarak görürüz. hadi hayırlısı bakalım. ancak aynen sizinde dediğiniz gibi herkes boş boş yorum yapıyor city hakkında ama kime anahtarı verip bir tur attırsam o fikirleri hemende değişiyor. o yüzden kimseleri takmayın alırsanız. ağzı olan konuşuyor.. saygılar..

abi çok şükür aldık arabayı. hemde düşündüğümden daha iyi fiyata geldi. sağolsun aracı satan arkadaşta çok anlayışlı çıktı birbirimizi hiç üzmeden 21,250 liraya anlaştık ve dün satın aldım aracı ve ilk etapta 300 km kadar yol yaptım. gerçekten öyle düşünüyorumki az yakıyor. şu an bi sıkıntı varmış gibi durmuyor. inşallah olmazda. hayırlısı olsun artık.

Abdullah14

« Yanıtla #4 : Aralık 18, 2012, 05:25:32 ÖS »
emin olun o fiyat aralığında alabileceğiniz en mantıklı, sorunsuz, düşük yakıt tüketim değerine sahip araçtır.
fakat şu da bir gerçektir ki ülkemizde çok tutulmayan bir model, emsal segmentlerine göre kıyasladığınızda.
performans adına çok bir beklentiniz yok ise ihtiyaçlarınızı karşılayacak, sizi tatmin edecek bir araçtır.
kronikleşmiş bir sorunu da yoktur, sadece 90K km sonrasında arka poyra rulmanları, (manuel şanzıman ise) priz direk bilyası gibi değişim isteyen bazı parçalarınız olacaktır hepsi bu.

hayırlısı olsun

aynen dediğiniz gibi .. bende öyle düşünüyordum. sonuçta aradığım özelliklere sahip kronik bir problemi de olmayan, konforu son derece iyi olan , vites geçişlerini kolay kolay hissetirmeyen ve en önemli özelliklerinden biri de az yakan bir araç. ee daha ne olsun.. dilerim Allah olmayanlara daha güzel araçları nasip eder.

cıvıc08

« Yanıtla #5 : Aralık 18, 2012, 05:30:20 ÖS »
Hayırlı Uğurlu Olsun . . .

Abdullah14

« Yanıtla #6 : Aralık 18, 2012, 06:35:20 ÖS »
Hayırlı Uğurlu Olsun . . .

teşekkür ederim...

aytpin

« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2013, 07:50:44 ÖS »
merhabalar bende 2 hafta önce  2007 city comfort otomatik aldım sağ ön çamurluk sağ arka kapı sacı ve sol arka çamurluk değişmiş 73000 de muhtelif yerlerinde boyalar var 21000 e aldım bende arabayı fakat bugün motor arıza ışığım yandı sanırım lpg den ama bilmiyorum c.tesi baktırcam araba çok konforlu ve güzel vites geçişlerini hissetmiorsun bile sanırım sizin ki de benim arabam gibi direksiyondan değişebilen 7 ileri vitesli bir araç hayırlı uğurlu olsun öncelikle benim tek sorunum araç bekleme anında d konumunda iken devir 1.500-500 arası ani gidip gelmeler yapıyor formda bir kaç yere yazdım ama cvp gelmedi daha bu arada bu gün de keşfettim sadece tüpte yapıyor sanıyordum ama benzinde de yapıyor. tek sıkıntım bu umarım çözebilirim tabi kayseri de ki ustalara pek bi güven olmuyor malesef :(

Abdullah14

« Yanıtla #8 : Ocak 16, 2013, 10:29:11 ÖS »
merhabalar bende 2 hafta önce  2007 city comfort otomatik aldım sağ ön çamurluk sağ arka kapı sacı ve sol arka çamurluk değişmiş 73000 de muhtelif yerlerinde boyalar var 21000 e aldım bende arabayı fakat bugün motor arıza ışığım yandı sanırım lpg den ama bilmiyorum c.tesi baktırcam araba çok konforlu ve güzel vites geçişlerini hissetmiorsun bile sanırım sizin ki de benim arabam gibi direksiyondan değişebilen 7 ileri vitesli bir araç hayırlı uğurlu olsun öncelikle benim tek sorunum araç bekleme anında d konumunda iken devir 1.500-500 arası ani gidip gelmeler yapıyor formda bir kaç yere yazdım ama cvp gelmedi daha bu arada bu gün de keşfettim sadece tüpte yapıyor sanıyordum ama benzinde de yapıyor. tek sıkıntım bu umarım çözebilirim tabi kayseri de ki ustalara pek bi güven olmuyor malesef :(

sizinde hayırlı uğurlu olsun. iyiye almışsınız sizde. yalnız benimki modelden dolayı ekstra olarak sizinkinden direksiyonları farklı diye biliyoruum. sizin 7 ileri vites direksiyon üzerinde tuşlu bizimkiler direksiyonun altındaki mandallardan değişiyor. ayrıca bide bizim direksiyonlar fonksiyonel yani cd çaları değişebiliyoruz.
bu arada sıkıntınızda mutlak suretle sübap ayarındandır diye düşünüyorum. çünkü  benimde aynı problem arada bir oluyor. hatta bazen 500 e kadar düşünce birde ses geliyor. bana sanayideki usta şanzıman sıkıntısı olabilir dedi. binbir türlü kaygıyla yetkili servise gittim fakat korktuğum olmadı, sübap ayarı dediler. ve ne hikmetse yetkili serviste tık yapmadı. o yüzdende acelesi yok biraz daha idare eder dediler bende şimdilik yapmadım. zaten dedğim gibi sürekli yapmıyor.
sizin bu dalgalanma olduğunda ses filan geliyor mu? ayrıca kayseride yetkili servis yok mu yav? ;)