bi kere böle bi araça lpg takmak çok saçma araç zaten az yakan bi araç duymuştum 100 bini görmez bu hondalar lpgde tüm modeller için doğruymuş çok geçmiş olsun
Hocam simdilik lpg ye karsisin ama bence en fazla birkac yil daha sabredersin. Benzinli araca binmek bence saflik hatta safliktan da ote (tabiki yilda 10.000 km den fazla yapiliyorsa, az km yapiyorsaniz sorun yok.) yilda yaklasik
Arabaya sadece cumartesi-pazar günleri markete binerken gidenler lpg'ye çamur atıyorlar, kendilerince onlar da haklı aslında. Ayda 8 gün çalışan arabanın benzin giderinden ne olacak?
Ama haftada 7 gün aracı kullananlar için durum aynı değil maalesef, birkaç ay benzine para verdikten sonra akaryakıt fiyatlarının pahalı olduğu ortaya çıkıyor.
Araba kullananlar için ya dizel ya da lpg şart. Tabi Ali Ağaoğlu gibi maddiyatı varsa benzinle de binilir o ayrı.
Hafta sonu kullanıcıları için ise benzin ideal.
Başlık konusu çok ilginç, geçmiş olsun. Kazasız belasız sürüşler. 30 bin bakımına girmediği için garantiden çıktı denilmiş, ancak araçta lpg olduğu için zaten motor garantisi iptal olmuyor mu? Yoksa LPG'yi servis mi taktı o kısmı tam anlayamadım. Eğer araçtaki kit BRC ise, BRC motor garantisi veriyor diye biliyorum.