Arkadaşlar merhaba ;
bende önümüzdeki 3-4 ay içinde aranıza katılmayı umut ediyorum.
şuan 96 model corolla gli aracım var. aracımdan çok memnunum fakat artık 15 yaşına geldiğinden dolayı satıp sıfır bir araç almak istiyorum
aslında sedan C sınıfı bir araç almak istiyordum ama malum en ucuz 45 bin den başlıyor. zaten kredi çekip alacağım. birde C sınıfı araçlar ortalama 10lt civarı yakıtı var.
bunları göz önünde bulundurunca sorunsuz kaliteli geniş bir araç aradım tek aklıma yatan B sınıfında jazz oldu.
daha önceleri 2006 jazz sürmüştüm biraz otomatik ve sunroofluydu 1.4 aracın içi gayet genişti ama alıcı gözüyle bakmadığım için dikkat etmemiştim
tek aklımda kalanlar ş.içi için ideal konforu çok iyiydi fakat yol tutuşunu test edecek kadar hız yapmamıştım sadece ara hızlanmaları zayıf gelmişti.
şimdiki yeni jazz çok hoşuma gitti iç hacim daha geniş gibi panoromik cam tavan usb girişi esp vsa c.control dijital klima sihirli koltuklar,soğutmalı torpido helede bagajın 400lt olması ve Vtec motor konulması falan
beni bayağı büyüledi.
sizce corolladan inip jazz'a binmek ( C sınıfından B sınıfına ) bende kötü etki bırakırmı? yol tutuşu hızlanmalar donanım iç plastik kalitesi nasıl?
donanım olarak her istediğimi karşılıyor. tek korkum (henüz test sürüşü yapmadım ama yapacağım) yol tutuşu 1.4 motor olup hızlanması, bagaj yüklü iken çekişte problem oluyormu? yada uzun yolda klima açılması.....
siz kullanıcılar tavise edermisiniz? jazz alıp tüp derdinden de kurtulmak istiyorum gördüğüm kadarıyla ş.içi 6lt civarı yakıyor. buda bana yeter.