Gönderen Konu: Honda Jazzcılar burada toplansın !!!!!!  (Okunma sayısı 133248 defa)

geffrydawn

Ynt: Honda Jazzcılar burada toplansın !!!!!!
« Yanıtla #125 : Kasım 22, 2010, 11:27:56 ÖS »
Sevgılı arkadaslar merhabalar..Ins yakında aranıza katılıcam arabamı aldıgımda..Benım sorum su? Jazz modellerı hakkında az cok bılgı edındım burdan fakat tek goremedıgım sey hangı yılda '' optıitiron '' gösterge basladıgı ? 2004-2005 model jazz alabılıcem sanıyorum ve butcem 21 bın lıra..cvt almam gerek...bazı seceneklerı bı kac gun ıcınde gormeye gıdıcem elıte ve es buldum bı kac tane bakalım ıste fakat gösterge olayını merak edıyorum ..sımdıden tşkrler...

integtant_83

« Yanıtla #126 : Aralık 19, 2010, 10:04:13 ÖÖ »
Aralık ayı bitmeden jazz joy düz şanzuman almayı düşünüyorum eşime. Bulunduğum yerdeki bayiden sonfiyat 32000 aldım. ildeki tek bayi olduğundan fiyat konusunda esneklik fazla yok. Birkaç ildışı bayiye de sordum. Bir de malum Honda diğer markalar gibi fazla kampanya v.s yapmıyor. Sizce yılsonu dolayısıyla nasıl imkanlar olabilir ?

alalev83

« Yanıtla #127 : Ocak 13, 2011, 05:47:07 ÖÖ »
bende varım yeni aldığım otomatik 2006 model honda jazz ımla  <nohapy

sokratesxxxxx

« Yanıtla #128 : Ocak 23, 2011, 03:17:21 ÖS »
ARKADAŞLAR 2005-2006 MODEL KAZASIZ TEMİZ BİR HONDA JAZZ ARIYORUM.KENDİSİ VEYA ÇEVRESİNDEN ARABASINI SATMAK İSTEYEN VARMI?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

eminbagci

« Yanıtla #129 : Şubat 03, 2011, 08:50:31 ÖÖ »
Herkese Selam arkadaşlar,
Honda Detroit Otoshow da Honda `nın yeni modelleri arasında yeni Honda jazz`ın elektrikli modeli yer almaktadır. merak eden arkadaşlar videosunu izleyebilirler.
http://automobiles.honda.com/fit-ev/

_whocares_

« Yanıtla #130 : Şubat 24, 2011, 04:22:37 ÖS »

_whocares_

« Yanıtla #131 : Şubat 24, 2011, 04:23:55 ÖS »

bunlarda aracımın son halinin fotoları

srkns

• Serkan's
« Yanıtla #132 : Şubat 24, 2011, 09:48:30 ÖS »
üstad, makine  APP istiyor ;)

Melih-Ö

« Yanıtla #133 : Mart 07, 2011, 11:40:55 ÖS »
Serkan abi ne yaptın ya jantlar mahvetmiş arabayı :( App istiyor hatta plakalığı iptal edip sola köşeğe alalım plakayı :)

jaZzz

« Yanıtla #134 : Mart 10, 2011, 03:41:44 ÖS »
beyler neden bizim arabalara uygun jant bulamıyoruz??

Melih-Ö

« Yanıtla #135 : Mart 15, 2011, 09:50:37 ÖS »
Niye bulamıcaksınız 4-100 en bol jant seçeneği olan bijon ararlığı :)

drsavas

« Yanıtla #136 : Mart 20, 2011, 05:36:15 ÖS »
SELAM ARKADAŞLAR.ARANIZA BEN DE KATILDIM.JAZZ FUN I-SHIFT  İLE.

drsavas

JAZZ İÇİN MULTİMEDİA OEM SİSTEMİ !!!!!!
« Yanıtla #137 : Mart 20, 2011, 06:21:12 ÖS »
ARKADAŞLAR SLM. 2011 MODEL ALACAĞIM JAZZ FUN I SHIFT IME  MULTIMEDIA OEM SISTEMI (NAVİGASYON+BLUETOOTH+ GERİ GÖRÜŞ KAMERASI) TAKTIRSAM MI DIYE DÜSÜNÜYORUM.ANCAK PERFORMANSI KONUSUNDA ŞÜPHELERİM VAR . AYRICA ARACIN GARANTİSİNİ BOZAR MI? ŞUANA KADAR TAKTIRAN VAR MI?

orchun

« Yanıtla #138 : Mart 22, 2011, 05:35:09 ÖS »
Arkadaslar herkese slm .. elegance civic im var ikinci arac olarak colt ya da jazz düşünüyorum...bana yakıtı konusunda bir bilgi verebilirseniz cok sevnirim... bir depoyla SEHİRİÇİ kac km yol yapıyorsunuz ?

elliyedi

« Yanıtla #139 : Mart 23, 2011, 11:10:36 ÖÖ »
Arkadaslar herkese slm .. elegance civic im var ikinci arac olarak colt ya da jazz düşünüyorum...bana yakıtı konusunda bir bilgi verebilirseniz cok sevnirim... bir depoyla SEHİRİÇİ kac km yol yapıyorsunuz ?

ben de yeni jazz aldım henüz depo bitmedi ama yol bilgisayarı 6.3lt. şehiriçi kullanım ancak çok fazla sıkışık trafik yok.
bende colt mu jazz mı diye düşündüm, 2.el değeri+6 yıl garanti olduğu için jazz aldım.
« Son Düzenleme: Mart 23, 2011, 11:11:23 ÖÖ Gönderen: elliyedi »

orchun

« Yanıtla #140 : Mart 23, 2011, 12:15:22 ÖS »
peki depo da ne kadar var ve kac km yaptınız acaba ??

benzinli de jazz colt , dizelde 2. el nissan note veya 2012 ( yeni cıkıcak kia rio )

ama hondacı oldugumuzdan honda biraz agır basıyo..yalnız kia rio yu google da aratırsanız cok begeniceğinizi düşünüyorum

jaZzz

« Yanıtla #141 : Mart 24, 2011, 02:32:43 ÖÖ »
jazz bir depoyla uzun yolda yaklaşık 700 km gidiyior. jazz kıyasladığınız tüm arabalardan daha kaliteli bir araç ancak ekonomik oluşu ön plandaysa eğer, seçenekleriniz arasında yok ama kullandığım başka bir aracı önerebilirim size. 206+ dizel, hem fiyat olarak uygun, hem de tam bir yakıt cimrisi. bir depo mazotla (45lt) 1300 km bizzat kendim yaptım. tepki gösterecek arkadaşlara şimdiden söyleyeyim, eğer bir yerde okumuş olsam, başkasından duysam ben de inanmazdım. ama öyle..

colt'a ben de baktım, hiç içime sinmedi, kardeşime jazz aldırdım. gidip colt'u yerinde incelerseniz ve test sürüşü yaparsanız farkedersiniz. nissan için yorum yapamam, bilmiyorum. ama kia kullanan tanıdıklarım var, memnun olmadıklarını biliyorum. size tavsiyem dizel kia kullananlarla konuşmanız.

bende 2005 jazz var, kardeşim ve eşinde 2011 jazz ve 2011 pegout 206+dizel var. bu araçları biliyorum. eğer yakıt ekonomisi istiyorsanız 206yı şiddetle tavsiye ederim.. ama şunu da söylemeden geçemicem, siz de bir honda kullanıcı olarak biliyosunuz ki araçlarımız sorun çıkarmıyor, peugeot için aynısını söylemek ne kadar mümkün bilmiyorum. özel bir peugeot servisiyle aramda geçen diyalog "nası abi bu pejolar, arıza veriyor mu?" cevap: "valla Allah razı olsun, çok ekmeğini yedik adamların" =)) ve ben bunu 206'yı teslim aldıktan 1 saat sonra, arka koltuk kafalığı (opsiyonel olarak dahi sunmuyorlar) almak için sanayide gezerken yaşadım, moral bozukluğunu sizi düşünün =))

orchun

« Yanıtla #142 : Mart 24, 2011, 04:48:38 ÖS »
jazz bir depoyla uzun yolda yaklaşık 700 km gidiyior. jazz kıyasladığınız tüm arabalardan daha kaliteli bir araç ancak ekonomik oluşu ön plandaysa eğer, seçenekleriniz arasında yok ama kullandığım başka bir aracı önerebilirim size. 206+ dizel, hem fiyat olarak uygun, hem de tam bir yakıt cimrisi. bir depo mazotla (45lt) 1300 km bizzat kendim yaptım. tepki gösterecek arkadaşlara şimdiden söyleyeyim, eğer bir yerde okumuş olsam, başkasından duysam ben de inanmazdım. ama öyle..

colt'a ben de baktım, hiç içime sinmedi, kardeşime jazz aldırdım. gidip colt'u yerinde incelerseniz ve test sürüşü yaparsanız farkedersiniz. nissan için yorum yapamam, bilmiyorum. ama kia kullanan tanıdıklarım var, memnun olmadıklarını biliyorum. size tavsiyem dizel kia kullananlarla konuşmanız.

bende 2005 jazz var, kardeşim ve eşinde 2011 jazz ve 2011 pegout 206+dizel var. bu araçları biliyorum. eğer yakıt ekonomisi istiyorsanız 206yı şiddetle tavsiye ederim.. ama şunu da söylemeden geçemicem, siz de bir honda kullanıcı olarak biliyosunuz ki araçlarımız sorun çıkarmıyor, peugeot için aynısını söylemek ne kadar mümkün bilmiyorum. özel bir peugeot servisiyle aramda geçen diyalog "nası abi bu pejolar, arıza veriyor mu?" cevap: "valla Allah razı olsun, çok ekmeğini yedik adamların" =)) ve ben bunu 206'yı teslim aldıktan 1 saat sonra, arka koltuk kafalığı (opsiyonel olarak dahi sunmuyorlar) almak için sanayide gezerken yaşadım, moral bozukluğunu sizi düşünün =))

cok tesekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..evet pejo düşünmüyorum güvenmiyorum...benim dediğim kia rio da suanda yok yeni kasa ggleda aratırsanız 2012 kia rio diye ,cok hos bir araba ama sonucta kia :( ...valla jazzın ekonomik olduguna inanabilsem hiç düşünülmez cünkü o bi honda :) ... cok kararsızım asttranın temiz 2. ellerine de bakıyorum su aralar hem ii kacıyo hem de opel...bi de arac hep sehiriçi kullanılcak kısa mesafelerde , jazzın bir depoyla sehiriçi max. değilde genelde kac km yaptıgını söylerseniz cok sevinirim tesekkürler..

jaZzz

« Yanıtla #143 : Mart 25, 2011, 01:45:57 ÖÖ »
rica ederim, paylaşmak için burdayız. şehir içi ortalama 580km yol yapıyorum. ama manuel şanzuman ile..

qosmio

« Yanıtla #144 : Mart 30, 2011, 04:18:25 ÖS »
Arkadaslar oncelikle herkese selam olsun,
Araniza yeni katildim..
2005 model LS manuel 70.000 km surtmelerden dolayi lokal boyalari var kazasi olmayan bir jazz buldum.
Arac stock. simdi merak ettigim
1-bu araclarin kronik sorunlari varmidir?
2-araci gormediniz ama bu aracin fiyati asagi yukari ne kadardir?
yorumlar icin simdiden tesekkurler. kazasiz surusler dilerim.

qosmio

« Yanıtla #145 : Mart 30, 2011, 05:57:40 ÖS »
Evet arkadaslar hic kimse aracini kotulemek istemez..
Bu araci nasil bilirsiniz??
iyi biliriz derseniz hemen gomecez :)

srkns

• Serkan's
« Yanıtla #146 : Mart 30, 2011, 06:01:23 ÖS »
Kronik sorun olarak; yaklasik 70.000 km den sonra arka poyra rulmanlari bozuluyor. Yaklasik 90.000 den sonrada priz direk bilyasi bozulmaya basliyor. Jazzin zayif yonleri sadece bunlar, zaten tum ustalar dert yaniyor bu arabalar bize ekmek yedirmiyor diye..
bahsettiginiz aracin fiyati 18.000 civarindadir.

qosmio

« Yanıtla #147 : Mart 30, 2011, 06:33:30 ÖS »
bilgi icin tesekkurler.
baska yorumu olan?

qosmio

« Yanıtla #148 : Mart 30, 2011, 06:55:30 ÖS »
arkadaslar sport ile ls arasindaki fark ne olaki? (2005 model icin)

qosmio

« Yanıtla #149 : Mart 30, 2011, 08:03:09 ÖS »
hondacilar nerdesiniz?