Alıntı yapılan: aLyy - Ağustos 06, 2011, 12:56:56 ÖÖaracımı ilk çalıştırdıgımda hareket simgesi yanıyor 600-700 metre sonra sönüyor bunu neden yapar acaba :Shareket simgesi derken? hararet ışığı mı (yeşil) ?motorun henüz çalışma sıcaklığına ulaşmadığını, soğuk olduğunu gösteriyor, motor yeterli ısıya ulaştığında söner bu normal,eğer aynı simge kırmızı olarak yanarsa bu hararet göstergesidir.
aracımı ilk çalıştırdıgımda hareket simgesi yanıyor 600-700 metre sonra sönüyor bunu neden yapar acaba :S
herkese selamlar. bir süredir araba almayı düşünüyorum. aklımda ilk başta polo vardı ama biraz daha araştırınca jazz'a yönelmeye karar verdim. 2006-2008 arası CVT şanzıman ikinci el bir araç bakıyorum. km olarak 60.000'i geçmemesi tercihim. 25000 kadar bir bütçem var. Kazasız ve temiz bir araç bulma şansım var mı sizce? Önceki mesajlara bakınca arkadaşların gayet uygun fiyatlara güzel araçlar bulduğunu görüyorum ama şu an piyasada ben bulamıyorum. Sizce şu an araç almak için uygun bir zaman mı? Yoksa bayram sonrasını mı beklemeliyim? Teşekkür ederim şimdiden..
teşekkürler. aşağıdaki araç için ne diyorsunuz, baz model olmasının yanısıra fiyatı biraz yüksek mi?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bayandan-cok-temiz-az-km-li-otomatik-jazz-97942731/detayBence fiyat yuksek, model yili, km si ne kadar goze carpsada sport donanimli bir arac icin yuksek rakam eger bu fiyat araligina cikabiliyorsaniz 30.000 lira civarinda yeni kasa baz donanim yani joy modellere bakmanizi oneririm
galeriden araç almak zor oluyor. Üzerine çok koyuyorlar çok kar yapabilmek adına. Birde aracı satana kadar binbirtürlü şey söylerler. (dürüst olanları tabikide vardır.) Eğer aradığınız özelliklerdeki jazzı bulamazsanız 25-26 bine makyajlı (2005-2006) otomatik vtec2 önerebilirim..(kasa anlamında büyük gelmez ise)
Alıntı yapılan: metin.yildiz - Eylül 02, 2012, 01:59:47 ÖSgaleriden araç almak zor oluyor. Üzerine çok koyuyorlar çok kar yapabilmek adına. Birde aracı satana kadar binbirtürlü şey söylerler. (dürüst olanları tabikide vardır.) Eğer aradığınız özelliklerdeki jazzı bulamazsanız 25-26 bine makyajlı (2005-2006) otomatik vtec2 önerebilirim..(kasa anlamında büyük gelmez ise) O fiyata aynı özelliklerde civic bulmak daha zor olmaz mı? Bir de civic benzin tüketimi olarak beni zorlar sanırım.