sevgili honda kardeşlerim acil bi sorma cevap verin 98 model 1.4 cıvıc kullanıyorum arabamı yaptım elimden geldiğince sadece tek bi sorun var benzin bitmeye yakın diğer araclarda olduğu gibi bi ışık yanıyomu sağ en üst dipde benzin işareti olan kücük bi lanba var abcak hiç yandğını görmedim inadına benzini baya sıfıra indirdim yine yanmadı şimdi bu araca ait bişimi yoksa benimki arzalımı yoksa ben o işiğin yanmasını görmem için kırmızı cizginin altına mı düşmesini bekleyim o işik orda
Alıntı yapılan: yolcuuu - Ocak 18, 2013, 12:53:47 ÖÖAlıntı yapılan: ultrakif - Ocak 07, 2013, 10:47:31 ÖSbeyler 97 model 1.4 is sedan 177 binde hep benzinde kullanılmış 2.sahibinden değişensiz içi tertemiz bi 1.4 civic ne kadar eder arkdaşlar bilgi verir misiniz en az 17 bin isterler herhalde...tabi güvenlik paketli mi değil mi onlara göre de değişir...saygılargüvenlik paketsiz hocam
Alıntı yapılan: ultrakif - Ocak 07, 2013, 10:47:31 ÖSbeyler 97 model 1.4 is sedan 177 binde hep benzinde kullanılmış 2.sahibinden değişensiz içi tertemiz bi 1.4 civic ne kadar eder arkdaşlar bilgi verir misiniz en az 17 bin isterler herhalde...tabi güvenlik paketli mi değil mi onlara göre de değişir...saygılar
beyler 97 model 1.4 is sedan 177 binde hep benzinde kullanılmış 2.sahibinden değişensiz içi tertemiz bi 1.4 civic ne kadar eder arkdaşlar bilgi verir misiniz
akşam geçirdiğim kaza sonucu malesef göz bebeğim artık pert...
gp siz temiz benzinde kullanılmıs 97 binde 1.4 14750 değişensiz temiz fiyat nasıl
kardeşimize geçmiş olsun diliyoruz...hamdolsun bir kez daha...arkadaşlar 1.4 is lerin yakıt tüketimini paylaşabilecek kardeşlerimiz var mı acaba
Alıntı yapılan: yolcuuu - Ocak 30, 2013, 08:27:04 ÖÖkardeşimize geçmiş olsun diliyoruz...hamdolsun bir kez daha...arkadaşlar 1.4 is lerin yakıt tüketimini paylaşabilecek kardeşlerimiz var mı acaba 100 km de 8-10 litre arası kullanıma göre,manuel sedan benim aracım,10litre hiç yakmadı en yüksek 9.2 falan oldu,sübap ayarı yaptırınca müthiş şekilde düştü en fazla 8.3 falan yaktı,uzun yolda sakin kullanımda 8 litrenin altına düşüyor..
Alıntı yapılan: prevailingboy - Ocak 30, 2013, 10:00:44 ÖÖAlıntı yapılan: yolcuuu - Ocak 30, 2013, 08:27:04 ÖÖkardeşimize geçmiş olsun diliyoruz...hamdolsun bir kez daha...arkadaşlar 1.4 is lerin yakıt tüketimini paylaşabilecek kardeşlerimiz var mı acaba 100 km de 8-10 litre arası kullanıma göre,manuel sedan benim aracım,10litre hiç yakmadı en yüksek 9.2 falan oldu,sübap ayarı yaptırınca müthiş şekilde düştü en fazla 8.3 falan yaktı,uzun yolda sakin kullanımda 8 litrenin altına düşüyor..eyvallah kardeşim benimkide karışık sakin kullanımda 8.8lt civarı sanırım...ortalama aynı yani otogazı totalden alıyorum gayet memnunum şimdilik,otogaz konusunda önerileriniz olursa memnuniyet duyarım ayrıca...saygılar ve de teşekkürler
saolun teþekkür ediyorum hepinize..bende kafada 5 dikiþ var diðer kuzenim arka camdan fýrladý hepimiz evdeyiz suanek kasadan böyle bi saðlamlýk beklemiyordum açýkçasý iç kabýnde darbe yok denecek kadar azsol ön þase yamuldu araba takla atýp sað tarafýn üstüne yattý
Alıntı yapılan: Eren53 - Ocak 27, 2013, 07:08:20 ÖSsaolun teþekkür ediyorum hepinize..bende kafada 5 dikiþ var diðer kuzenim arka camdan fýrladý hepimiz evdeyiz suanek kasadan böyle bi saðlamlýk beklemiyordum açýkçasý iç kabýnde darbe yok denecek kadar azsol ön þase yamuldu araba takla atýp sað tarafýn üstüne yattýTekrar gecmis olsun.Allah(c.c) korumus cok sukur sizi.Rabbim birdaha gostermesin tum arkadaslara kazasiz belasiz
Alıntı yapılan: oktayoo - Şubat 01, 2013, 02:17:05 ÖÖAlıntı yapılan: Eren53 - Ocak 27, 2013, 07:08:20 ÖSsaolun teþekkür ediyorum hepinize..bende kafada 5 dikiþ var diðer kuzenim arka camdan fýrladý hepimiz evdeyiz suanek kasadan böyle bi saðlamlýk beklemiyordum açýkçasý iç kabýnde darbe yok denecek kadar azsol ön þase yamuldu araba takla atýp sað tarafýn üstüne yattýTekrar gecmis olsun.Allah(c.c) korumus cok sukur sizi.Rabbim birdaha gostermesin tum arkadaslara kazasiz belasiz amin inşallah.allah hiç birimize kaza bela göstermesin inş.her gözümü kapattıgımda o an gözümün önüne geliyor araç bu halde 4 kişi sağ çıktık..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hasarli-97-model-honda-civic-113302163/detay
Alıntı yapılan: Eren53 - Ocak 27, 2013, 07:08:20 ÖSsaolun teþekkür ediyorum hepinize..bende kafada 5 dikiþ var diðer kuzenim arka camdan fýrladý hepimiz evdeyiz suanek kasadan böyle bi saðlamlýk beklemiyordum açýkçasý iç kabýnde darbe yok denecek kadar azsol ön þase yamuldu araba takla atýp sað tarafýn üstüne yattýTekrar gecmis olsun.Allah(c.c) korumus cok sukur sizi.Rabbim birdaha gostermesin tum arkadaslara kazasiz belasiz
saolun teþekkür ediyorum hepinize..bende kafada 5 dikiþ var diðer kuzenim arka camdan fýrladý hepimiz evdeyiz suanek kasadan böyle bi saðlamlýk beklemiyordum açýkçasý iç kabýnde darbe yok denecek kadar azsol ön þase yamuldu araba takla atýp sað tarafýn üstüne yattý
Alıntı yapılan: Eren53 - Şubat 01, 2013, 02:40:21 ÖÖAlıntı yapılan: oktayoo - Şubat 01, 2013, 02:17:05 ÖÖAlıntı yapılan: Eren53 - Ocak 27, 2013, 07:08:20 ÖSsaolun teþekkür ediyorum hepinize..bende kafada 5 dikiþ var diðer kuzenim arka camdan fýrladý hepimiz evdeyiz suanek kasadan böyle bi saðlamlýk beklemiyordum açýkçasý iç kabýnde darbe yok denecek kadar azsol ön þase yamuldu araba takla atýp sað tarafýn üstüne yattýTekrar gecmis olsun.Allah(c.c) korumus cok sukur sizi.Rabbim birdaha gostermesin tum arkadaslara kazasiz belasiz amin inşallah.allah hiç birimize kaza bela göstermesin inş.her gözümü kapattıgımda o an gözümün önüne geliyor araç bu halde 4 kişi sağ çıktık..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hasarli-97-model-honda-civic-113302163/detayTekrar çok büyük geçmiş olsun,insan kolay unutamaz resimler çok kötü allahtan kabin çökmemiş.Verilmiş sadakanız varmış,rabbim bir daha göstermesin.aracı sizmi kullanıyordunuz,olay nasıl oldu merak ettim kendinizi kötü hissediyorsanız anlatmayabilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.