Gönderen Konu: 1.4 SAHİPLERİ BURADA BULUŞALIM  (Okunma sayısı 448217 defa)

Hamdi TOPAL

Ynt: 1.4 SAHİPLERİ BURADA BULUŞALIM
« Yanıtla #1175 : Mayıs 15, 2014, 07:29:28 ÖS »
Aracıma paçalık almıştım ön arka 4 adet bugün bir hevesle montajını yaptım ama garaja girerken gördümki eşiğe sürtüyor bu yüzden sol ön tarafı tutan 3 vidadan biri düştü. Onu sağlamlaştırıp garaj giriş bölümüne bir şeyler yapmam lazım. Aracın ön tarafı yere basık bu yüzden sıkıntı yaşadım aldığımda genç arkadaş yapmış sıkıntısı bana kaldı :))  aslında garaj eşiği yüksek değil paçalıkları takmadan önce çok rahat garaja girip çıkılıyordu bugün bu hadise olunca keyfim kaçtı 3 cm.lik metal eşik ve onun altında da yine 3 cm.lik beton var toplamda 6 cm.lik yeri bile geçemiyor.

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #1176 : Mayıs 16, 2014, 07:38:34 ÖÖ »
Aracıma paçalık almıştım ön arka 4 adet bugün bir hevesle montajını yaptım ama garaja girerken gördümki eşiğe sürtüyor bu yüzden sol ön tarafı tutan 3 vidadan biri düştü. Onu sağlamlaştırıp garaj giriş bölümüne bir şeyler yapmam lazım. Aracın ön tarafı yere basık bu yüzden sıkıntı yaşadım aldığımda genç arkadaş yapmış sıkıntısı bana kaldı :))  aslında garaj eşiği yüksek değil paçalıkları takmadan önce çok rahat garaja girip çıkılıyordu bugün bu hadise olunca keyfim kaçtı 3 cm.lik metal eşik ve onun altında da yine 3 cm.lik beton var toplamda 6 cm.lik yeri bile geçemiyor.

Ön paçalık takmayın sizde  :)

Hamdi TOPAL

« Yanıtla #1177 : Mayıs 16, 2014, 04:53:07 ÖS »

Ön paçalık takmayın sizde  :)

O zaman paçalık takmanın anlamı kalmıyor. Kaldı ki faydası da var. Yola giderken lastiklerin attığı çamurlu su bu haliyle kasaya sıvanıyordu. Sanırım garaj girişindeki eşiğe küçük bir müdahele ile sorun hallolacak.

By_emre

« Yanıtla #1178 : Mayıs 16, 2014, 07:47:49 ÖS »
Rusatta CIVIC 4K 1.4S OTM yazıyor :) Km şu an 176.490 Km'de, biniyoruz, 17 Eylülde almıştım, 167.700 Km'deydi o zaman... 

bu araç 1.6 olması lazım

TuRKSySTeM

« Yanıtla #1179 : Mayıs 20, 2014, 09:34:05 ÖÖ »
Rusatta CIVIC 4K 1.4S OTM yazıyor :) Km şu an 176.490 Km'de, biniyoruz, 17 Eylülde almıştım, 167.700 Km'deydi o zaman... 

bu araç 1.6 olması lazım
Araç 1.4 Motor :)

Hamdi TOPAL

« Yanıtla #1180 : Mayıs 20, 2014, 10:40:38 ÖS »
garaj girişine eşik üzerinde hafif yükselti olacak şekilde beton attım sorun bitti.  >=ok

Arkadaşlar kalorifer - klima - saat - teyp gurubunun bulunduğu panel üzerinde aşağıdaki resimlerde işaretlemeye çalıştığım yerlerde çerçeve üzerinde kırılmalar oluştu. Denemek amacıyla kürdanın ucu ile japon yapıştırıcı sürdüm ama tutmadı. İlk etapta teyp neden oldu diye düşündük ama teyp'in orayı deforme edecek kadar ağırlığı yok. Montaj yapan elektronikçiye gittim teyp bozması değil bu önceden panel açılmış ve orta bölüme denk gelen vida takılmamıştır zamanla bu durum olmuştur yoksa bu panel öyle kolay kırılır birşey değildir dedi. Net'te baktığım bir kaç ilanda fiyatların 130 - 250 arasında olduğunu gördüm ( ucuz olan çıkma parça ) o paneli sökmesi bayağı zormuş direksiyon alrındaki parçadan başlayarak küllüğün olduğu yer ve torpido kapağı sökülerek o panali tutan vidalara ulaşılabiliyormuş. Sökerken dikkat edin dediler ( klima kontrol ve fan kollarının yapraklarını çıkarırken özellikle) Bu konuda öneriniz olabilir mi.? Söktükten sonra iyice yapıştırıp çizgileri kaybolsun diye ince su zımparası ile çerçeveye işlem yapsam sonrasında motip mat siyah boya atsam nasıl olur acaba.?  :ağlaa   

deniztureyen

« Yanıtla #1181 : Mayıs 31, 2014, 05:45:14 ÖS »
Arkadaşlar ben bizzat kullanıyorum maslak sanayide yaptırdım coilover hiç sekme yapmıyo gayet memnunum namiştain

Sent from my iPhone using Tapatalk

EU089

• Yusuf Güngör
« Yanıtla #1182 : Mayıs 31, 2014, 07:42:29 ÖS »
98 1.4 is hb
22 EU 098 sizinde aranızda

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #1183 : Haziran 01, 2014, 04:01:03 ÖS »
98 1.4 is hb
22 EU 098 sizinde aranızda

Hoşgeldin..

enes61

« Yanıtla #1184 : Temmuz 04, 2014, 03:41:06 ÖS »
98 model hb güvenlik paketli beyaz komple boyalı. sizce maximum ne kadar verilir araca.

« Yanıtla #1185 : Temmuz 06, 2014, 07:06:52 ÖS »
2000 civic 1.4 is zsl 93 aranızda

ShutDownUp

« Yanıtla #1186 : Temmuz 07, 2014, 11:32:06 ÖS »
1997 model hb otomatik güvenlik paketli honda ile katılıyorum.
Herkese keyifli forumlar

Hamdi TOPAL

« Yanıtla #1187 : Temmuz 14, 2014, 12:46:50 ÖÖ »
garaj girişine eşik üzerinde hafif yükselti olacak şekilde beton attım sorun bitti.  >=ok

Arkadaşlar kalorifer - klima - saat - teyp gurubunun bulunduğu panel üzerinde aşağıdaki resimlerde işaretlemeye çalıştığım yerlerde çerçeve üzerinde kırılmalar oluştu. Denemek amacıyla kürdanın ucu ile japon yapıştırıcı sürdüm ama tutmadı. İlk etapta teyp neden oldu diye düşündük ama teyp'in orayı deforme edecek kadar ağırlığı yok. Montaj yapan elektronikçiye gittim teyp bozması değil bu önceden panel açılmış ve orta bölüme denk gelen vida takılmamıştır zamanla bu durum olmuştur yoksa bu panel öyle kolay kırılır birşey değildir dedi. Net'te baktığım bir kaç ilanda fiyatların 130 - 250 arasında olduğunu gördüm ( ucuz olan çıkma parça ) o paneli sökmesi bayağı zormuş direksiyon alrındaki parçadan başlayarak küllüğün olduğu yer ve torpido kapağı sökülerek o panali tutan vidalara ulaşılabiliyormuş. Sökerken dikkat edin dediler ( klima kontrol ve fan kollarının yapraklarını çıkarırken özellikle) Bu konuda öneriniz olabilir mi.? Söktükten sonra iyice yapıştırıp çizgileri kaybolsun diye ince su zımparası ile çerçeveye işlem yapsam sonrasında motip mat siyah boya atsam nasıl olur acaba.?  :ağlaa   

Arkadaşlar durum günceldir tavsiyesi olacak arkadaş var mı.? O bölge sökülüp takılması karmaşıkmıdır. Becerebilirmiyiz 

ulusist

• ulusist
« Yanıtla #1188 : Temmuz 20, 2014, 08:53:21 ÖS »
Merhaba.alakasiz olacak ama cok teniz 99 1.4 hb var otomatik.araba o kadar orjinal ki gecen bakimda cogu yeri yeni elden gecti puntolari vs yesyeni fakat bi skinti peydah oldu vites gecisi sertti aracin velhasilkelam servistr sanziman yagi degisti vuruntu gecti fakat 3.vitese gecerken hafif kacirma yapiyor.bi usta varmis avni usta diye met ettiler gittim danziman inecek 3bun dedi direk bende tereddut ettim pek cok arkadas sorunlarini yazmis netten bu furumun aynisi baska seylerden de olabiliyormus.bana onereceginiz saglam  durust bir sanzimanci var mi acaba...

Nebi38

« Yanıtla #1189 : Ağustos 12, 2014, 09:20:44 ÖS »
98 model güvenlik paket otomatik bir civic var ve almayı düşünüyorum. Kullanıcı olarak fikirlerinizi öneri veya uyarılarınızı paylaşır mısınız?

scarface59

• Uğur
« Yanıtla #1190 : Ekim 08, 2014, 01:30:21 ÖÖ »
Honda Civic 1.4 LS 2000 Merhaba

« Son Düzenleme: Ekim 08, 2014, 01:32:31 ÖÖ Gönderen: scarface59 »

Eren53

« Yanıtla #1191 : Kasım 13, 2014, 11:51:07 ÖS »

Arkadaşlar durum günceldir tavsiyesi olacak arkadaş var mı.? O bölge sökülüp takılması karmaşıkmıdır. Becerebilirmiyiz 
elin tornavida tutuyorsa birazda dikkatle sökebilrsin.

kırıklara gelince çerçeveyi sök biraz fiber ile yapıştırıcı işini görecektir.arkadan inceden fiberle yapıştır ön kısında kalan çatlaklarada fiber ilacı sür sonra ince zımpara ile düzle.sonra çerçeveyi komple ince zımpara ile zımparala sonra astar at üstüne siyah boya tamamdır.istersen üstüne vernikte atabilirsin.boyayı akıtmadığın sürece pürüzsüz bi çerçeve elde edersin.sonra dikkatlice yeride tak.vida arttırmamaya dikkat et :)

nick falan yok

« Yanıtla #1192 : Aralık 21, 2014, 11:49:49 ÖS »
selam arkadslar tek kapı cıvıc hangı motor yağı önerirsiniz?? sanzıman yagı degısırmı ?? cevaplarsanız  sevınırm  cenk

expectation61

« Yanıtla #1193 : Nisan 04, 2015, 03:19:17 ÖÖ »
arkadaşlar 99 model 1.4 3 kapı otomatik sahibiyim benzinli.. şehiriçi 0.60 tl yakıyor bu nedir ya... sebebi nedir bir yardım lütfen...

ismiil

• İsmail ŞAHİN
« Yanıtla #1194 : Mayıs 28, 2015, 09:54:00 ÖÖ »
 <nohapy yavaş bakın samanlıktan çıkardım

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #1195 : Mayıs 28, 2015, 10:14:59 ÖÖ »
maşallah,kazasız belasız.

poyraz_6155

« Yanıtla #1196 : Haziran 26, 2015, 01:17:15 ÖS »
bende yeni geldim aranıza kırmızı 1.4 is var bende ilerdeki emelim 1,6 vti hayırlısı bakalım

yusufsny

« Yanıtla #1197 : Temmuz 23, 2015, 01:01:04 ÖÖ »
 :hehe egzoz yaptırıcam tavsiyesiz nedir  :hehe

Ken 73

« Yanıtla #1198 : Temmuz 23, 2015, 01:28:21 ÖÖ »
slmlar Cıvıc Hb 2013 1.4 Yeni üyeyyim Herkese Merhabalar.

okantt

• okantt
« Yanıtla #1199 : Temmuz 27, 2015, 09:15:57 ÖÖ »
slm arkadaşlar benim honda 1,4 is otomatik aracım var işin içinden çıkamadıgımız bir durum var motorculara götürdüm şanzıman baktırdım yok kafayı yiyecem yakacam arabayı yoksa aracım 100  km hıza çok çabuk ulaşıyor 100 km hızdan sonra daha yok arac vitese geçiyor ama ölü gibi aracı 2 vitesde 110 görüyor ama 3 vites de 130 görüyor 4 vites 130 geçmiyor sordum araştıurdım yok bulamıyoruz aracın beyinden olabilir dediler şimdik ona baktıracam ama boş yere masraf yapmim diyorum çünki motor dediler motoru yaptırdım şanzıman dediler şanzım çıkma açılmamış temiz aldım garantili aldıgım kişi 190 rahat yapıyor dedi sizden yardımlarınız bekliyorum