Gönderen Konu: 1.4 SAHİPLERİ BURADA BULUŞALIM  (Okunma sayısı 448320 defa)

34GB4525

Ynt: 1.4 SAHİPLERİ BURADA BULUŞALIM
« Yanıtla #325 : Haziran 13, 2010, 08:40:22 ÖÖ »
ı zaten ii gtı larla yürüyebilen bi 1.4 :)
Kardeşim hiç denedinmi gti ile ben çok merak ediyorum deneyemdim de?

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #326 : Haziran 13, 2010, 09:47:36 ÖÖ »
slmlar bendede 1.4 is var headers almak istiyorum 4 2 1 mi yoksa 4 1 mi daha avantajlı hem
performanstan daha çok ses için istiyorum aracımın performansı zaten ii gtı larla yürüyebilen bi 1.4 :) her ikisininde elbet bi katkısı olucaktır o yüzden benm için ilk önemli olan sestir..

şu anda aracımın kat iptal orta susturucu üstünde headers aldığımdada üstünde ki 48 lik boruyu hederstan sonra sona kadar düz yapmak istiyorum.. düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.. :)
önceki postlara geri dönersen bu speclerde yapılan bir sürü 1.4 ler var yorumlar hazır orda

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #327 : Haziran 13, 2010, 09:49:08 ÖÖ »
gtı değilde quiksilver olabilir gtı 120 bg ama aşırı fazla tork var bizim araçlar tork  fukarası biz 1 dönerken  gtı lar 20 dönüyor

ELeganCe_39

« Yanıtla #328 : Haziran 13, 2010, 10:55:42 ÖÖ »

murat sennile konuşmuştuk ben ibrahim zaten videoyuda izledin ama diğer arkadaşların görmesi için buraya da koyuyorum linki.. :

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1323678764349

burdan diğer araçlarla olan videolarımıda izleyebilirisiniz..

34GB4525

« Yanıtla #329 : Haziran 13, 2010, 12:11:17 ÖS »
Hee ibrahim senmisin :D ok koy tabi iyi yaparsın

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #330 : Haziran 13, 2010, 12:36:44 ÖS »
yaa şu ibrahim birgün istanbul tarafına gelse de bir kere kalsak ve ya rol yapsak çok merak ettim yaaa aracını  gti larla yürüyosa benim aracı mutlaka geçmesi lasım

ELeganCe_39

« Yanıtla #331 : Haziran 13, 2010, 12:56:06 ÖS »
yaa şu ibrahim birgün istanbul tarafına gelse de bir kere kalsak ve ya rol yapsak çok merak ettim yaaa aracını  gti larla yürüyosa benim aracı mutlaka geçmesi lasım

zevkle deneriz senin isim mehmetti sanırım hem tanışmış oluruz sen bana numaranı özelden pmle gelince ararım mutlaka..
bu arada ne taraflarda ikamet ediyorsun..?

Eğer lüleburgaz tarafınada yolun düşerse sen ara.. :)

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #332 : Haziran 13, 2010, 03:06:35 ÖS »

zevkle deneriz senin isim mehmetti sanırım hem tanışmış oluruz sen bana numaranı özelden pmle gelince ararım mutlaka..

tabi ki ne demnek
05352793533 numaram
anadolu yakasındayım

34 FVC 96

« Yanıtla #333 : Haziran 19, 2010, 09:16:06 ÖÖ »

tabi ki ne demnek
05352793533 numaram
anadolu yakasındayım
slmlar bendede 1.4 is var headers almak istiyorum 4 2 1 mi yoksa 4 1 mi daha avantajlı hem
performanstan daha çok ses için istiyorum aracımın performansı zaten ii gtı larla yürüyebilen bi 1.4 :) her ikisininde elbet bi katkısı olucaktır o yüzden benm için ilk önemli olan sestir..

şu anda aracımın kat iptal orta susturucu üstünde headers aldığımdada üstünde ki 48 lik boruyu hederstan sonra sona kadar düz yapmak istiyorum.. düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.. :)
s.a dostum senin araçta daha headers bile yok sadece kat iptali ilemi gti ile yürüyorsun... gti armalı quick olmasın. hani motorunda ne var demiyorum ilk yapman gereken şey zaten headerstır oda yoksa pek motora girmediğini düşünüyorum. 2sene 106 gti kullandım 2sene resimdeki 1.4is kullandım. Tarantinonun aracını  çıkartıyorum aradan o ayrı bir arabaydı.  diğer bir çok 1.4den de iyi giderdi aracım... ama 106 gti ile ne kalkışta ne rollde ne geri geri ne park ederken hiç bir türlü yürüyemezsin. anca kalkışta kafa kafaya gelebilirsin. yada benim yorumum yanlışsa aracını anlat neler var. saygılarımla
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2010, 09:19:04 ÖÖ Gönderen: 34 FVC 96 »

lionmen06

« Yanıtla #334 : Haziran 19, 2010, 10:57:23 ÖÖ »
selam arkadaşlar bende geçen hafta beyaz sedan 1999 makyajlı kasa civic imi aldım 3-4 parça boya var arabada 14 bine aldım  direksiyon biraz kelleşmiş güneşten kaplama düşünüyorum lpg yok arabada taktırsammı o konuda kararsızım birde bulabilirsem orjinal kol dayamasını alacam çıkmada olabilir ben ankaradan cengiz
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2010, 10:58:18 ÖÖ Gönderen: lionmen06 »

ELeganCe_39

« Yanıtla #335 : Haziran 19, 2010, 02:43:04 ÖS »

tabi ki ne demnek
05352793533 numaram
anadolu yakasındayım

s.a dostum senin araçta daha headers bile yok sadece kat iptali ilemi gti ile yürüyorsun... gti armalı quick olmasın. hani motorunda ne var demiyorum ilk yapman gereken şey zaten headerstır oda yoksa pek motora girmediğini düşünüyorum. 2sene 106 gti kullandım 2sene resimdeki 1.4is kullandım. Tarantinonun aracını  çıkartıyorum aradan o ayrı bir arabaydı.  diğer bir çok 1.4den de iyi giderdi aracım... ama 106 gti ile ne kalkışta ne rollde ne geri geri ne park ederken hiç bir türlü yürüyemezsin. anca kalkışta kafa kafaya gelebilirsin. yada benim yorumum yanlışsa aracını anlat neler var. saygılarımla

dostum aracımda egsoz kat iptali bide cai  var onun dışında bişey yok bakımlarını iyi şekilde yaptım herşeyini kendim yaparım zaten tamirciyim ama araçta gerçekten şu ciğer dedikleri olay var 1.6 klasmanında 0 300 de geçemediğim araba yok ( en azından benm denediklerim arasında ( videolar linkte mevcut zaten) ) ve geçtiğim bir çok 2.0 de var bunların arasına vectra carina primera gt de var ama dediğim gibi kısada sadece uzunda hepsi geçio beni uzunda hiçbir iddiam yok  zaten..

ayrıca gtı kullanıcısısın ama mavi quik olmadığını bilmiosun :)

34GB4525

« Yanıtla #336 : Haziran 19, 2010, 04:15:26 ÖS »
Tarantino kaput çamurluk bağaj hepsini fiber yapmışssın :D

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #337 : Haziran 20, 2010, 02:04:27 ÖÖ »
Tarantino kaput çamurluk bağaj hepsini fiber yapmışssın :D
hepsini orjine çevirdim bi tek kaput kaldı o da boyadan sonra takılıcak temmuz başı boyaya sokuyorum artık yeter arabama binmek istiyorum temiz temiz

34 FVC 96

« Yanıtla #338 : Haziran 20, 2010, 12:55:52 ÖS »

tabi ki ne demnek
05352793533 numaram
anadolu yakasındayım

dostum aracımda egsoz kat iptali bide cai  var onun dışında bişey yok bakımlarını iyi şekilde yaptım herşeyini kendim yaparım zaten tamirciyim ama araçta gerçekten şu ciğer dedikleri olay var 1.6 klasmanında 0 300 de geçemediğim araba yok ( en azından benm denediklerim arasında ( videolar linkte mevcut zaten) ) ve geçtiğim bir çok 2.0 de var bunların arasına vectra carina primera gt de var ama dediğim gibi kısada sadece uzunda hepsi geçio beni uzunda hiçbir iddiam yok  zaten..

ayrıca gtı kullanıcısısın ama mavi quik olmadığını bilmiosun :)
106 quickin maviside var, siyahıda var, pembeside var, sarısıda var,. (fabrika çıkışı değil) kullanıcının sanayide 1000-1500lira karşılığı işçiliğe göre değişir bu rakam . bak yanlış anlama ben 106 kullandım FB plaka parmakla gösterilen çok temiz full bir 106 dı ama sorunu bitmiyor 99gti sattım üzerine az bir para koyup gittim 98 civic 1.4 aldım çok daha memnundum... görüntüsünü duruşunu o klasmandaki hiçbir arabaya değişmem. beni tanıyanlarda ne kadar hondacı olduğumu bilir ama günümüzde vti mı? 106 gti mı? tartışmaları hala sürüyorken sen ben 1.4 ile gti yiyiyorum diyorsan...orada duracaksın... arabanın ciğerli olmasından bahsetmişsin bunlar bir yere kadar caimiş kat iptaliymiş, açık hava filtreymiş, komple eksozmuş bunlar benim hiçbir arkadaşımın arabasında eksik değil artık... çok lüx bulunmaz özellikler değil. ciğer konusunda 106 ciğeri bitik dünya kadar piyasada var...bu konuda yorum yapma sebebim yanlış bilgilere insanlar kapılmasınlarsonra denediklerinde hayal kırıklıklarına uğrarlar. bir de bu benim düşüncemdir bir şöför kullandığı araçta -5,+5hp fark yaratır... bende arkadaşımın vti kalktık farkı görmek için 6 defa kalktık 1 ni ben altım 2ye girmedi vitesi şimdi ben o videoyu buraya koyup ben 1.4 vti yedim dersem olmaz.
« Son Düzenleme: Haziran 20, 2010, 01:00:17 ÖS Gönderen: 34 FVC 96 »

34 FVC 96

« Yanıtla #339 : Haziran 20, 2010, 01:23:19 ÖS »
bu arada renk konusunda atıyorum tutuyorum gibi olmasın.
bu kırmızı bir 106 quicksilver
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-kirmizi-seytan-140-beygir-motor-modifiyeli/detay
bu beyaz bir 106 quicksilver
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-pejo-106-quik-bakmazsan-darilir/detay
bu sarı bir 106 quicksilver
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-1-haftalik-fiyatttt-acillll-106-civcivvv/detay
buda başka bir sarı 106 quicksilver
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-118000-km-de-2001-model-civ-civ-sarisi-tertemiz-ilvers/detay
buda pempe bir quicksilver
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-pink-lady/detay
bilmeyenler vardır diye ekliyim 106 gti ile 106 quicksilver bizim 96-98 arası vti ve is ler gibidir sadece motorları farklıdır görüntü kasa olarakherşeyi aynıdır. birinin kapısını al ötekine tak ötekinin çamurluğunu al farını al ötekine tak fark etmez. sadece arka fren disklerine bakarsanız anlayabilirsiniz hangisinin vti olduğunu hangisinin gti olduğu ki onuda değiştirmek mümkün arkalara disk takılabilmekte.

34GB4525

« Yanıtla #340 : Haziran 20, 2010, 04:39:19 ÖS »
Peki siz denemişsiniz yaa gti varken sende... vti gti a kaç boy attı 0-100 km de ? ? ?

34 FVC 96

« Yanıtla #341 : Haziran 20, 2010, 11:11:05 ÖS »
Peki siz denemişsiniz yaa gti varken sende... vti gti a kaç boy attı 0-100 km de ? ? ?
dostum konumuz vti gti kaç boy attı değil... konumuz 1.4 is 106 gti yermi? hayır yiyemez.. eğer motordabir oynama yoksa turbo yoksa... öyle performans bujiyle filtreyle son susturucuyla bunu elde edemezsin.araçları kıyaslarken beygirine bakmayın. iki aracıda kullanan kişiler orum yapsın buna ben 106 gti ve 1.4is kullandım vti kullanmadım. yorum yapmam doğru olmaz. he bende 1.4is ile bir çok 1.6 aracı yedim. (206, clio, palio, primera, tipo, polo) bu araçları yedim 115 hp toyota ile 3 sonuna kadar kafa kafaya giderim ama gti ile gidemem... 4 boydan aşağıda atmaz gti 1.4 is'e...  gti klasmanı 1.6 vti dır...

34 FVC 96

« Yanıtla #342 : Haziran 20, 2010, 11:22:39 ÖS »
şu konuya tarantino mehmet yorum yapsın... o aramızda en meraklı bilgili arkadaşlardandır... kendi aracı istanbuldaki en iyi 1.4 lerden... gti la kalkmıştır o söylesin sadece cai ve filtre olan bir 1.4is 106 gti yiyebilirmi...
« Son Düzenleme: Haziran 20, 2010, 11:23:28 ÖS Gönderen: 34 FVC 96 »

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #343 : Haziran 20, 2010, 11:54:46 ÖS »
ben gçmiş postlar da yorumumu yaptım ya ben gidicem trak ya tarafına ya arkadaş gelicek bu tarafa merakla bekliyorum aracını

34 FVC 96

« Yanıtla #344 : Haziran 21, 2010, 12:12:20 ÖÖ »
ben gçmiş postlar da yorumumu yaptım ya ben gidicem trak ya tarafına ya arkadaş gelicek bu tarafa merakla bekliyorum aracını
arkadaş vti la kalkmışmı acaba
arkadaş 106 gti la gidiyorsa demekki vti lada gidiyor... bizde bizim arabalara gidiyor diyoruz... mutlaka bekliyorum sonuçları hatta gelip videoları çekmek isterim...

impavide

« Yanıtla #345 : Haziran 21, 2010, 07:53:39 ÖS »
merhaba arkaadaslar ıns bende sızler gıbı olucam yakında:Dsıze bır kac sorum olucak 1998 model honda civic 1.4 ies otomatik hakkında ne dusunuyorsunuz km sını tam olarak bılemıyorum ve fıyatı 12000 tl dir...bu araclar nasıldır motoru cokmu zayıftır ve ıkıncı el pıyasası nasıldır en cok kafama takılan ıse otomatık olması zewk alabılırmıyım dıee korkuorum:d arac sedan bu arada herkese selm lar yardımlarınızı beklıorum...

ysf55

« Yanıtla #346 : Haziran 22, 2010, 11:36:05 ÖÖ »
ilke katılıyorum sana kardeşim ya o 106gt nin motoru bitik gitmiyor yada pilotaj farkı yüzde 50. normal şartlarda headersta taksan 1.4is e gt nin peşine gidemez he gider boy boy fark yiyerek mesafe ne olursa olsun.

34 FVC 96

« Yanıtla #347 : Haziran 22, 2010, 04:39:19 ÖS »
ilke katılıyorum sana kardeşim ya o 106gt nin motoru bitik gitmiyor yada pilotaj farkı yüzde 50. normal şartlarda headersta taksan 1.4is e gt nin peşine gidemez he gider boy boy fark yiyerek mesafe ne olursa olsun.
kardeşim doğrusu bu, biz burada hondayı kötülemiyoruzki herşeyin doğrusu konuşulsun, bilinsin... yanlış anlaşılmıyım arkadaşda yalan söylüyor demiyorum... ama 3tane farklı 106 ile kalkarsa o 106damı sorun var yoksa 106'nın şöföründemi sorun var, yoksa arabası gti değilde mavi boyatılmış quickmi anlaşılır. bu kadar inat etmemin sebebide bu farkın olmasıda kategorileri farklı araçların zaten civic 1.4lerin en iyi gidenidir (yeni golf fsi filan katmasın kimse) 106 gti da 1.6 kategorisinde vti dan sonra 2. araçtır. ki hala vti mı yer gti mı yer tartışmaları sürmektedir. 50 tane video koyarım buraya. 25 tanesini 106'nın aldığı 25 tanesinide vti'ın aldığı... o tartışma bitmez...
« Son Düzenleme: Haziran 22, 2010, 04:41:00 ÖS Gönderen: 34 FVC 96 »

ysf55

« Yanıtla #348 : Haziran 22, 2010, 04:44:33 ÖS »
strock olarak vti alır fakat yüklemeye gecince 106 gt nin biraz daha şansı var kg bakımından o yüzden yüklemeye göre değişir modda. ama strock olarak vti derim. ama gidipte 1.4 isle gt kıyaslanması zor olur. 1.4ü ağzına kadar yüklemek gerekir ki gt ile gitsin

34 FVC 96

« Yanıtla #349 : Haziran 22, 2010, 04:45:06 ÖS »
merhaba arkaadaslar ıns bende sızler gıbı olucam yakında:Dsıze bır kac sorum olucak 1998 model honda civic 1.4 ies otomatik hakkında ne dusunuyorsunuz km sını tam olarak bılemıyorum ve fıyatı 12000 tl dir...bu araclar nasıldır motoru cokmu zayıftır ve ıkıncı el pıyasası nasıldır en cok kafama takılan ıse otomatık olması zewk alabılırmıyım dıee korkuorum:d arac sedan bu arada herkese selm lar yardımlarınızı beklıorum...
arabayı sadece görüntü amaçlı alıp efendi efendi gezeceksen otomatik 1.4 iyidir. ama ben görüntü dışında arabamda seste olsun elinden geldiği kadarda gitsin diyorsan manuel alacaksın... otomatik ile ne kalkabilirsin ne arabayı kısa sürede devirlendirebilirsin. ufak motor sonucunda bir çok 1.6 motor araca bile otomatik vites hantallık getirirken otomatik 1.4 civic pek içi acıcı değildir. ama dediğim gibi bana temiz olsun km az olsun, basmayıda sevmem dersen al otomatik efendi efendi gez derim ben şahsen. aracın rakamı için kaza durumu, değişen durumu, boya durumu,km durumu ve renk bunları rakamı değiştiren faktörlerdir.