ı zaten ii gtı larla yürüyebilen bi 1.4
slmlar bendede 1.4 is var headers almak istiyorum 4 2 1 mi yoksa 4 1 mi daha avantajlı hem performanstan daha çok ses için istiyorum aracımın performansı zaten ii gtı larla yürüyebilen bi 1.4 her ikisininde elbet bi katkısı olucaktır o yüzden benm için ilk önemli olan sestir.. şu anda aracımın kat iptal orta susturucu üstünde headers aldığımdada üstünde ki 48 lik boruyu hederstan sonra sona kadar düz yapmak istiyorum.. düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum..
Alıntı yapılan: ELeganCe_39 - Haziran 10, 2010, 03:59:14 ÖSı zaten ii gtı larla yürüyebilen bi 1.4 Kardeşim hiç denedinmi gti ile ben çok merak ediyorum deneyemdim de?
Hee ibrahim senmisin ok koy tabi iyi yaparsın
Alıntı yapılan: 34GB4525 - Haziran 13, 2010, 12:11:17 ÖSHee ibrahim senmisin ok koy tabi iyi yaparsınyaa şu ibrahim birgün istanbul tarafına gelse de bir kere kalsak ve ya rol yapsak çok merak ettim yaaa aracını gti larla yürüyosa benim aracı mutlaka geçmesi lasım
Alıntı yapılan: tarantino - Haziran 13, 2010, 12:36:44 ÖSAlıntı yapılan: 34GB4525 - Haziran 13, 2010, 12:11:17 ÖSHee ibrahim senmisin ok koy tabi iyi yaparsınyaa şu ibrahim birgün istanbul tarafına gelse de bir kere kalsak ve ya rol yapsak çok merak ettim yaaa aracını gti larla yürüyosa benim aracı mutlaka geçmesi lasımzevkle deneriz senin isim mehmetti sanırım hem tanışmış oluruz sen bana numaranı özelden pmle gelince ararım mutlaka..bu arada ne taraflarda ikamet ediyorsun..?Eğer lüleburgaz tarafınada yolun düşerse sen ara..
Alıntı yapılan: ELeganCe_39 - Haziran 13, 2010, 12:56:06 ÖSAlıntı yapılan: tarantino - Haziran 13, 2010, 12:36:44 ÖSAlıntı yapılan: 34GB4525 - Haziran 13, 2010, 12:11:17 ÖSHee ibrahim senmisin ok koy tabi iyi yaparsınyaa şu ibrahim birgün istanbul tarafına gelse de bir kere kalsak ve ya rol yapsak çok merak ettim yaaa aracını gti larla yürüyosa benim aracı mutlaka geçmesi lasımzevkle deneriz senin isim mehmetti sanırım hem tanışmış oluruz sen bana numaranı özelden pmle gelince ararım mutlaka..bu arada ne taraflarda ikamet ediyorsun..?Eğer lüleburgaz tarafınada yolun düşerse sen ara.. tabi ki ne demnek 05352793533 numaram anadolu yakasındayım
Alıntı yapılan: tarantino - Haziran 13, 2010, 03:06:35 ÖSAlıntı yapılan: ELeganCe_39 - Haziran 13, 2010, 12:56:06 ÖSAlıntı yapılan: tarantino - Haziran 13, 2010, 12:36:44 ÖSAlıntı yapılan: 34GB4525 - Haziran 13, 2010, 12:11:17 ÖSHee ibrahim senmisin ok koy tabi iyi yaparsınyaa şu ibrahim birgün istanbul tarafına gelse de bir kere kalsak ve ya rol yapsak çok merak ettim yaaa aracını gti larla yürüyosa benim aracı mutlaka geçmesi lasımzevkle deneriz senin isim mehmetti sanırım hem tanışmış oluruz sen bana numaranı özelden pmle gelince ararım mutlaka..bu arada ne taraflarda ikamet ediyorsun..?Eğer lüleburgaz tarafınada yolun düşerse sen ara.. tabi ki ne demnek 05352793533 numaram anadolu yakasındayımAlıntı yapılan: ELeganCe_39 - Haziran 10, 2010, 03:59:14 ÖSslmlar bendede 1.4 is var headers almak istiyorum 4 2 1 mi yoksa 4 1 mi daha avantajlı hem performanstan daha çok ses için istiyorum aracımın performansı zaten ii gtı larla yürüyebilen bi 1.4 her ikisininde elbet bi katkısı olucaktır o yüzden benm için ilk önemli olan sestir.. şu anda aracımın kat iptal orta susturucu üstünde headers aldığımdada üstünde ki 48 lik boruyu hederstan sonra sona kadar düz yapmak istiyorum.. düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.. s.a dostum senin araçta daha headers bile yok sadece kat iptali ilemi gti ile yürüyorsun... gti armalı quick olmasın. hani motorunda ne var demiyorum ilk yapman gereken şey zaten headerstır oda yoksa pek motora girmediğini düşünüyorum. 2sene 106 gti kullandım 2sene resimdeki 1.4is kullandım. Tarantinonun aracını çıkartıyorum aradan o ayrı bir arabaydı. diğer bir çok 1.4den de iyi giderdi aracım... ama 106 gti ile ne kalkışta ne rollde ne geri geri ne park ederken hiç bir türlü yürüyemezsin. anca kalkışta kafa kafaya gelebilirsin. yada benim yorumum yanlışsa aracını anlat neler var. saygılarımla
Tarantino kaput çamurluk bağaj hepsini fiber yapmışssın
Alıntı yapılan: 34 FVC 96 - Haziran 19, 2010, 09:16:06 ÖÖAlıntı yapılan: tarantino - Haziran 13, 2010, 03:06:35 ÖSAlıntı yapılan: ELeganCe_39 - Haziran 13, 2010, 12:56:06 ÖSAlıntı yapılan: tarantino - Haziran 13, 2010, 12:36:44 ÖSAlıntı yapılan: 34GB4525 - Haziran 13, 2010, 12:11:17 ÖSHee ibrahim senmisin ok koy tabi iyi yaparsınyaa şu ibrahim birgün istanbul tarafına gelse de bir kere kalsak ve ya rol yapsak çok merak ettim yaaa aracını gti larla yürüyosa benim aracı mutlaka geçmesi lasımzevkle deneriz senin isim mehmetti sanırım hem tanışmış oluruz sen bana numaranı özelden pmle gelince ararım mutlaka..bu arada ne taraflarda ikamet ediyorsun..?Eğer lüleburgaz tarafınada yolun düşerse sen ara.. tabi ki ne demnek 05352793533 numaram anadolu yakasındayımAlıntı yapılan: ELeganCe_39 - Haziran 10, 2010, 03:59:14 ÖSslmlar bendede 1.4 is var headers almak istiyorum 4 2 1 mi yoksa 4 1 mi daha avantajlı hem performanstan daha çok ses için istiyorum aracımın performansı zaten ii gtı larla yürüyebilen bi 1.4 her ikisininde elbet bi katkısı olucaktır o yüzden benm için ilk önemli olan sestir.. şu anda aracımın kat iptal orta susturucu üstünde headers aldığımdada üstünde ki 48 lik boruyu hederstan sonra sona kadar düz yapmak istiyorum.. düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.. s.a dostum senin araçta daha headers bile yok sadece kat iptali ilemi gti ile yürüyorsun... gti armalı quick olmasın. hani motorunda ne var demiyorum ilk yapman gereken şey zaten headerstır oda yoksa pek motora girmediğini düşünüyorum. 2sene 106 gti kullandım 2sene resimdeki 1.4is kullandım. Tarantinonun aracını çıkartıyorum aradan o ayrı bir arabaydı. diğer bir çok 1.4den de iyi giderdi aracım... ama 106 gti ile ne kalkışta ne rollde ne geri geri ne park ederken hiç bir türlü yürüyemezsin. anca kalkışta kafa kafaya gelebilirsin. yada benim yorumum yanlışsa aracını anlat neler var. saygılarımladostum aracımda egsoz kat iptali bide cai var onun dışında bişey yok bakımlarını iyi şekilde yaptım herşeyini kendim yaparım zaten tamirciyim ama araçta gerçekten şu ciğer dedikleri olay var 1.6 klasmanında 0 300 de geçemediğim araba yok ( en azından benm denediklerim arasında ( videolar linkte mevcut zaten) ) ve geçtiğim bir çok 2.0 de var bunların arasına vectra carina primera gt de var ama dediğim gibi kısada sadece uzunda hepsi geçio beni uzunda hiçbir iddiam yok zaten..ayrıca gtı kullanıcısısın ama mavi quik olmadığını bilmiosun
Peki siz denemişsiniz yaa gti varken sende... vti gti a kaç boy attı 0-100 km de ? ? ?
ben gçmiş postlar da yorumumu yaptım ya ben gidicem trak ya tarafına ya arkadaş gelicek bu tarafa merakla bekliyorum aracını
ilke katılıyorum sana kardeşim ya o 106gt nin motoru bitik gitmiyor yada pilotaj farkı yüzde 50. normal şartlarda headersta taksan 1.4is e gt nin peşine gidemez he gider boy boy fark yiyerek mesafe ne olursa olsun.
merhaba arkaadaslar ıns bende sızler gıbı olucam yakında:Dsıze bır kac sorum olucak 1998 model honda civic 1.4 ies otomatik hakkında ne dusunuyorsunuz km sını tam olarak bılemıyorum ve fıyatı 12000 tl dir...bu araclar nasıldır motoru cokmu zayıftır ve ıkıncı el pıyasası nasıldır en cok kafama takılan ıse otomatık olması zewk alabılırmıyım dıee korkuorum:d arac sedan bu arada herkese selm lar yardımlarınızı beklıorum...