bu 1.4 ler toplansın dıye kım actı bu sayfayıııııııı neden actı zaten kımse yok gırııyorum ckıyorum bır ben bır mustafa
Evet 1.4lerde bi suskunluk var...1.4 sahipleri olmuyo böle..biraz canlandıralım burayı
Alıntı yapılan: deniz - Kasım 11, 2010, 10:42:35 ÖSEvet 1.4lerde bi suskunluk var...1.4 sahipleri olmuyo böle..biraz canlandıralım burayı Canlandıralm aşkm (:
aha aranılan kan geldı denız abla hosgeldın...
Alıntı yapılan: mustafaa_akca - Kasım 12, 2010, 10:11:29 ÖÖaha aranılan kan geldı denız abla hosgeldın...hoşbulduk mustafa...biraz konuyu ilerletelim valla..lihonalra gelince fatih(lihon-f) 1.4 sattı is aldı ondandır..
1.4 demişkenn aklıma geldi gecen yaz bi Audi A3 1.4 T yi cok fena tokatlamıştım
Alıntı yapılan: deniz - Kasım 12, 2010, 10:28:11 ÖÖAlıntı yapılan: mustafaa_akca - Kasım 12, 2010, 10:11:29 ÖÖaha aranılan kan geldı denız abla hosgeldın...hoşbulduk mustafa...biraz konuyu ilerletelim valla..lihonalra gelince fatih(lihon-f) 1.4 sattı is aldı ondandır..bılıorum abla bnm oturdgm yerde calısıoalr...gormurum bu aralar pek..
Alıntı yapılan: Nomad - Kasım 12, 2010, 10:47:13 ÖÖ1.4 demişkenn aklıma geldi gecen yaz bi Audi A3 1.4 T yi cok fena tokatlamıştım puahahauhauu..cok hızlı gıtmıorum artık ya..sora sıkıntı oluyoo..hem daha cok dıkkat cekıoo bolee..yavas gıdınce ınsanalr her an gazlıcakmısım gıbı beklıoerr..
Arkadaşlar merhaba.son bir aydır ısrarla 1,4 ies model 3 kapı honda arıyorum. şöyle iyi güzel temiz ve fazla kilometre yapmamış olanlarından. Bilgisi olan var mı?Teşekkürler...