rölenti ayarı bozuk neden olabilir.herzaman olmasada bazen aracın rölentisi çok düşük çalışıyo.otomatik vites te rölentinin düşmemesi gerekir.o kadar çok düşüyorki araç nerdeyse stop edicek.titremeye falan başlıyo.neden olabir beyler fikriniz varmı?
bizim arabalarda jikle var diyorum inanmıyorlar cevremdekıler nasıl anlatabılırım jıkle oldugunu kanıt olarak
Alıntı yapılan: chevasil - Şubat 05, 2011, 10:57:35 ÖSbizim arabalarda jikle var diyorum inanmıyorlar cevremdekıler nasıl anlatabılırım jıkle oldugunu kanıt olarak otomatik jikle var...kanıtlamak istiyorsan aracı sabah çalıştırdığında devir saati 25000 de çalışır.araç ısındıkça devir saati göstergen 800 devire kadar iner..al sana kanıt:)
Alıntı yapılan: enis saymaz - Şubat 05, 2011, 11:41:26 ÖSAlıntı yapılan: chevasil - Şubat 05, 2011, 10:57:35 ÖSbizim arabalarda jikle var diyorum inanmıyorlar cevremdekıler nasıl anlatabılırım jıkle oldugunu kanıt olarak otomatik jikle var...kanıtlamak istiyorsan aracı sabah çalıştırdığında devir saati 25000 de çalışır.araç ısındıkça devir saati göstergen 800 devire kadar iner..al sana kanıt:)onu denedım gösterdım o jıkle yapmaz öyle diyor deli oldum al sana jıkle dıcem sökecem
buda benim minik canavarım 97 1.4 is at en fulu ankarta arabası burda görev yapıyorum 76 oldu bütün hondacılaraa selam olsun ne mutlu hondası olana
hoşgeldin aramıza kardeşim.enis saymaz : kardeşim arabamız aynı renkte ve sedan senınkınde modeli 2000 heralde araba yandan cok hoş duruyor kaclık yay var üzerinde? benım lastikler 195/45/16 nasıl durur bende taksam?
hoşbulduk ben zaten üyeyim ismim hayrettin ığdırda görev yapıyorum sağlık memuru memnun oldum aranızda olmaktan
Alıntı yapılan: chevasil - Şubat 09, 2011, 09:21:48 ÖShoşgeldin aramıza kardeşim.enis saymaz : kardeşim arabamız aynı renkte ve sedan senınkınde modeli 2000 heralde araba yandan cok hoş duruyor kaclık yay var üzerinde? benım lastikler 195/45/16 nasıl durur bende taksam?15lik jant var bende ...güsel durur diyemem 5lik yay var bende sen bu kadar basarsan aracı jantların çamurluğa sürter...
Alıntı yapılan: enis saymaz - Şubat 09, 2011, 10:37:14 ÖSAlıntı yapılan: chevasil - Şubat 09, 2011, 09:21:48 ÖShoşgeldin aramıza kardeşim.enis saymaz : kardeşim arabamız aynı renkte ve sedan senınkınde modeli 2000 heralde araba yandan cok hoş duruyor kaclık yay var üzerinde? benım lastikler 195/45/16 nasıl durur bende taksam?15lik jant var bende ...güsel durur diyemem 5lik yay var bende sen bu kadar basarsan aracı jantların çamurluğa sürter...3.5'luk işini görür diyorsun yani lpg varmı varsa ne yakıyor acaba? bende yok benzinde 0.28 krş yakıyorum km'de sehir içi. lpg'yi sevmiyorum ama benzinde baya pahalı napcam bilmiyorum.
400 lira yakıyo ne yapçaz?herkez beleşe biniyo galiba hondaya.benim araç niye bu kadar çok yakıyo çözemedim hala