milletde dicek ulen almış kıçı kırık 1,4 utanmasa illegal düzenlicek 
şiiiiii sakın 1.4 leri hafife almayalım çok fena süprizler yapıyo
verdiğin linkteki turbo kiti güzel ama sen alt yapıyı yapmadan bu kiti uygulayamazsın alt yapı derken kollar krang pistonlar yataklar gömlek takviyesi birde kokpit içi gerekli saatler zaten bunlarla maliyet burdakilerle aynı paraları buluyor birde bunun kırılma riskini göze alırsak her zaman atmosferik beslemenin bizim için daha yararlı olduğunu görürüz,şu an benim aracım atmoferik yüklü ve araçta ayar yok avans 16 dereceleri geçti çatır çatır avans vuruyo ve hala kırılmadı bu olay turboda olsaydı çoktannn kol bloktan çıkmıştı
konuya balıklama daldım kusura bakmayın tarantino tecrübene güvenerek iki kelamda bana etsen diyorum ef civic çift karbüratör egzos + boru + hıdır + filtre dışında daha başka ne yapılabilir. saygılar.
sohc vetc yapılabilir veya ıtb yapılabilir ama çok uğraşma ve meşakatlı bir iştir sabır,zaman ve para ister.
bana bir şeyler ve ya benle birşeyler paylaşmak isteyen arkadaşlar mini buluşmalarımıza gelirlerse hem araçları deneme fırsatı bir de birbirimizle fikir alış verişin de buluruz