Gönderen Konu: (EG TEAM) CİVİC 92-95 SAHİPLERİ BURADA BULUŞALIM  (Okunma sayısı 4906354 defa)

Time-R

• Ziyaretçi
Ynt: EG KASA CİVİC 92-95 SAHİPLERİ BURADA BULUŞALIM
« Yanıtla #1275 : Aralık 08, 2009, 09:57:47 ÖS »
eyw cok saolasın bulucaz ins bu arada aracın ılanı lınktedır

http://www.sahibinden.com/her_si_bu_si_degildir!!!-65WQQaXQQ19304434WQQpXQQdisplayitem

bu arada lınkı duzeltmeyı bılmıyorum bı el atarsanız :)

hayirlisi olsun kardesim zaten ozelden konusmustuk umarim degerini bilen birine gider, aracini biliyoruz zaten, adiyamanda otturmedigin duduk kalmamis :)

Senator24

« Yanıtla #1276 : Aralık 08, 2009, 10:00:09 ÖS »
delımanyak kırık kapı acma kolunu tamır etmek basıt japon be bıraz ınce karton ;)
masalah sen tesısata agırlık vermıssın dıs gorunuste de yenılık ıstıyor arac kazasız belasız....

saolasın evet bu hafta ıcı bıraz dusurucem aracı tesısatı tam bıttı derken para ayarladım aracı satıp VTI alıcam ıns
o kadar masraf yapılıp satılırmı bu ceylan :)

ridingstorm

« Yanıtla #1277 : Aralık 09, 2009, 07:31:11 ÖÖ »
herkese meraba arkadaşlar ya bi ricam olacak bilen varsa bu bizim 93 si sedanların kullanım klavuzunu bulabilrimiyiz sitemizde bi yerde buldum ama ordada d16a9 kodlu motor yok bilgsi olan varsa paylaşırsa sevinirim saygılarla...

memolf

« Yanıtla #1278 : Aralık 09, 2009, 09:58:17 ÖÖ »
arkadaşlar zaman kaybetmeden sorularıma başlayacagım.

Şimdi benim aracımın bir ara resimlerini çekip siteye koyacagım. Abim babam ve ben şimdilik aracı önce tamamen orjinal hale getirmek ki zaten şuan tamamen orjinal alalı 1 ay oldu ilk sahibinden aldık, dikiz aynasına koku veren şeylerden bile takılmamış o derece orjinal :).
ancak aracın komple bir boyaya ihtiyacı var. o yüzden şimdilik beklemedeyiz. bu bekleme esnasında jant lastik ve yay olarak bir ilerleme kaydetmek istiyorum. madem ki orjinal olacak dedik, jant seçimi olarak orjinal vti janti + 195/55/15 lastik + yay.

Bu konumda şunu soracagım, vti jantları piyasada inanılmaz fiyatlara satılıyor, orjin almak yerine yeni model fırınlanmış (polishlenmişlerden değil orjinalle birebir aynı renk boya) 0 model replica mı alsam, yoksa orjinal mi? burda 2 problem olabilir. orjınaller çok tamir görmüş olabilir bunu nasıl anlarım. birde diyelim ki replica aldım, bunlar acaba 120 140 dan sonra titreme vs yapar mı balansı bozuk falan olabilir mi?

bu konuda sizlerden fikirlerinizi bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler..

Yay konusunu bu konuyu hallettıkten sonra soracagım :)

AL-BAYRAK

« Yanıtla #1279 : Aralık 09, 2009, 11:15:55 ÖÖ »
ben de replika var bi sıkıntı yok 200 rahat geciyorum

delimanyak

« Yanıtla #1280 : Aralık 09, 2009, 11:31:24 ÖÖ »
eyw cok saolasın bulucaz ins bu arada aracın ılanı lınktedır

http://www.sahibinden.com/her_si_bu_si_degildir!!!-65WQQaXQQ19304434WQQpXQQdisplayitem

bu arada lınkı duzeltmeyı bılmıyorum bı el atarsanız :)

hayirlisi olsun kardesim zaten ozelden konusmustuk umarim degerini bilen birine gider, aracini biliyoruz zaten, adiyamanda otturmedigin duduk kalmamis :)

ew kanka saolasın ıns degerını bılen bırıne gıder vede guzel bı VTı gelır :)

delimanyak

« Yanıtla #1281 : Aralık 09, 2009, 12:34:36 ÖS »
delımanyak kırık kapı acma kolunu tamır etmek basıt japon be bıraz ınce karton ;)
masalah sen tesısata agırlık vermıssın dıs gorunuste de yenılık ıstıyor arac kazasız belasız....

saolasın evet bu hafta ıcı bıraz dusurucem aracı tesısatı tam bıttı derken para ayarladım aracı satıp VTI alıcam ıns
o kadar masraf yapılıp satılırmı bu ceylan :)

napalım VTI sevdası sardı bırden bakıcaz artık

memolf

« Yanıtla #1282 : Aralık 09, 2009, 01:07:28 ÖS »

peki arkadaşım mesela aşagıdaki linkte olanlar yeni versiyon replicalar, orjinali ile aynı renkte değil mi bilen arkadaş var mı acaba, çünkü parlak (polishlenmiş olanlar ) hoş değil bence...

http://www.sahibinden.com/vtec_janti-18WQQaXQQ18722308WQQpXQQdisplayitem?

ne dersiniz arkadaşlar bu replica lara bu para verilir mi, bence iyi fiyat, şöyle düşünüyorum; 14 15 yıllık jant ne kadar orjınal olursa olsun replica kadar saglıklı olmaz diye dusunuyorum, peder de tam tersini düşünüyor, orjınal her zaman daha saglam ve guvenilirdir diyor, bende fiyatından ve tamir gormüş olmalarından çekiniyorum... kararsız kalmış vaziyetteyim.

zedrix

« Yanıtla #1283 : Aralık 09, 2009, 07:25:05 ÖS »

peki arkadaşım mesela aşagıdaki linkte olanlar yeni versiyon replicalar, orjinali ile aynı renkte değil mi bilen arkadaş var mı acaba, çünkü parlak (polishlenmiş olanlar ) hoş değil bence...

ne dersiniz arkadaşlar bu replica lara bu para verilir mi, bence iyi fiyat, şöyle düşünüyorum; 14 15 yıllık jant ne kadar orjınal olursa olsun replica kadar saglıklı olmaz diye dusunuyorum, peder de tam tersini düşünüyor, orjınal her zaman daha saglam ve guvenilirdir diyor, bende fiyatından ve tamir gormüş olmalarından çekiniyorum... kararsız kalmış vaziyetteyim.

arkadasım hosgeldın replıka orjınal farketmez jant saglam olsun balanslı olsun ıstersen 250 ıle gıt.
vti jantı moda ıdı bana sorarsan 600 buna verecegıne ne jantlar var takımı 500-550 ye ofsetlı daha jdm tarzı
degısık bır jant koy kı farkın olsun tabı secım senın...
bu adrese bak ufkun acılsın ;)
http://www.civic-eg.com/rimviewer/hatch_mod_rota.html

inventor

• Co-Admin
« Yanıtla #1284 : Aralık 09, 2009, 07:44:22 ÖS »
jant işi zevk işidir.benim eski crx te alessio 6 kollu jant vardı gayet hoştu,şimdi si kırmızı hb var onada replika vti jantı taktım bence gayet güzel oldu.tek eksisi arkadaşlarımızın yazdığı gibi artık b çok arabada replika vti jantı olması.karar senin

ardaaykan

« Yanıtla #1285 : Aralık 10, 2009, 12:52:01 ÖÖ »
ARKADAŞLAR MERHABA BENDE 94 KASA CIVIC EX VAR VE MOTORUNA BİŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM YANİ KARBÜROTÖRLÜ ARAÇ BEN Sİ YADA V-TEC LE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...

Time-R

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1286 : Aralık 10, 2009, 07:25:22 ÖÖ »
ARKADAŞLAR MERHABA BENDE 94 KASA CIVIC EX VAR VE MOTORUNA BİŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM YANİ KARBÜROTÖRLÜ ARAÇ BEN Sİ YADA V-TEC LE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...

Anasayfada "Sizi taniyalim" basligi altinda oncelikle bize kendini tanitirsan ben ve arkadaslarim seni daha iyi taniyabiliriz.

Ayrica birbirimizi yanlis anlamamak adina, buyuk harfle metnimizi yazmiyoruz. :)
« Son Düzenleme: Aralık 10, 2009, 07:26:09 ÖÖ Gönderen: Time-R »

AL-BAYRAK

« Yanıtla #1287 : Aralık 10, 2009, 08:26:17 ÖÖ »
arda hoşgeldin aramıza kendini atıtırsan daha faydalı olur

memolf

« Yanıtla #1288 : Aralık 10, 2009, 09:29:40 ÖÖ »

arkadasım hosgeldın replıka orjınal farketmez jant saglam olsun balanslı olsun ıstersen 250 ıle gıt.
vti jantı moda ıdı bana sorarsan 600 buna verecegıne ne jantlar var takımı 500-550 ye ofsetlı daha jdm tarzı
degısık bır jant koy kı farkın olsun tabı secım senın...
bu adrese bak ufkun acılsın ;)
http://www.civic-eg.com/rimviewer/hatch_mod_rota.html

zedrix ufkumu aydınlattıgın için saol fakat işte o ufuk maalesef pederle hiç aydınlanmıyor. nuh diyor peygamber demiyor. illada en fazla bu vti jantları takılabılır diyor. yoksa bana kalsa çok güzel kemik jantlar koyup arabayı yere yapmıştırmasınıda biliyorum ama :) peder başımızda zabıta memuru gibi mubarek :)
şimdi birde oda arabayı çok sevdiği için birşey soyleyemıyorum yoksa arac sadece bende olsa çok karısmaz bana.

ozaman arkadaşlar şunu sorayım bu cumartesi jant bakmaya cıkacagım. bildiğiniz istanbul da bol çeşitli jantcı varmı ? once bir maslak sanayıye gideceğim ardından avcılara dogru gitmeyi dsunuyorum oralarda da yol üstünde çok lastıkci var diye biliyorum...

2. sorum olarak arkadaşlar aracı alcaltmak için hangi marka yay ve hangi ölçülerde yay tavsiye edersiniz. bazı yerlerde coiloverlar buldum ucuza da satıyorlar. kararsızım. onlere 4 veya 5 arkalara max 3.5 dusunuyorum.

Çok soru soruyorum mazur gorun,

Yardımlarınız için teşekkürler...

ENG

« Yanıtla #1289 : Aralık 10, 2009, 09:39:37 ÖÖ »
memolf sanırım ailece kullanacağınız için arkayı fazla düşürmek istemiyorsun. yalnız şu var bizim arabaların önü zaten ii düşer arkaya 3.5 düşünüyosan önlerdede 3.5 cm seni tatmin edecektir.

memolf

« Yanıtla #1290 : Aralık 10, 2009, 09:55:47 ÖÖ »
memolf sanırım ailece kullanacağınız için arkayı fazla düşürmek istemiyorsun. yalnız şu var bizim arabaların önü zaten ii düşer arkaya 3.5 düşünüyosan önlerdede 3.5 cm seni tatmin edecektir.

Aslında olay şu suan bu araç ailede fazlalık bir araç, sadece babam bu arabayı çok seviyor ve orjınal bir şekilde toplamış olmak istiyor. bende ok dedım jdm e yakın bir şekilde toplayalım ozaman dedım. şimdi ailecek çok kullanmayacagız ama benim amacım su önü basık arkası havada olacak şekilde bir ayarlama yapan arkadaşlar gibi yapmak stiyorum. kimisi onlere 6 arkalara 4 koyuyor vs.

enengin eğer aynı uzunlukta yayı aldıgımda ön daha basık duracaksa benim için sorun yok. sanırım sende aynı şeyi söylıyorsun. ?

birde 15'' vti jantına bu yukseklik iyi olur heralde ?

ENG

« Yanıtla #1291 : Aralık 10, 2009, 09:57:38 ÖÖ »
aynen öle ön daha basık duracaktır.

Aslında olay şu suan bu araç ailede fazlalık bir araç, sadece babam bu arabayı çok seviyor ve orjınal bir şekilde toplamış olmak istiyor. bende ok dedım jdm e yakın bir şekilde toplayalım ozaman dedım. şimdi ailecek çok kullanmayacagız ama benim amacım su önü basık arkası havada olacak şekilde bir ayarlama yapan arkadaşlar gibi yapmak stiyorum. kimisi onlere 6 arkalara 4 koyuyor vs.

enengin eğer aynı uzunlukta yayı aldıgımda ön daha basık duracaksa benim için sorun yok. sanırım sende aynı şeyi söylıyorsun. ?

birde 15'' vti jantına bu yukseklik iyi olur heralde ?

zedrix

« Yanıtla #1292 : Aralık 10, 2009, 10:09:05 ÖÖ »
onler 5 arkalar 3,5 ıdeal basıklık 15 vtı jantı için
yay takamıyorsan bıle onlerı bırer bakla kestır gor bak sonra makınayı
coıl over kullanmıs bırı olarak tavsıye etmıyorum pınpon topu gıbı gezıyorsun arabada ama gel gelelım aracı ıstedıgın kadar basa bılıyorsun
ıstegın zamanda yukseltme sansın oluyor ıkıncı elını 150 sıfırını 250 ye bulabılırsın coıl over yayları...
on arkaya ore basık olucak yoksa manası yok basmanın ...

AL-BAYRAK

« Yanıtla #1293 : Aralık 10, 2009, 10:27:08 ÖÖ »
ÖNLER 5 OLURSA ÇOK BASIK OLUR BENCE ÖN ZATEN ALÇAK 3,5 YETER... BENİM3,5 O BİLE DAVLUMBAZA BAZEN SÜRTÜYOR BENDE REPLİKA VTİ CANTI VAR

memolf

« Yanıtla #1294 : Aralık 10, 2009, 10:29:30 ÖÖ »
@ enengin teşekkürler.

on arkaya ore basık olucak yoksa manası yok basmanın ...

aynen katılıyorum zedrix sana.  ozaman arkalar 3.5 onler max 5 (zabıt pedere anlat anlatabilirsen  :)) olmadı onuda 3.5 yaparım
bu konuyuda açıklıga kavuşlturmuş oldum. teşekkürler arkadaşlar...

memolf

« Yanıtla #1295 : Aralık 10, 2009, 10:30:20 ÖÖ »
berkii yandan aracının bir fotosunu koyabilir misin siteye ya da sitede var mı? merak ettimde jantlar nasıl duruyor ?

Time-R

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1296 : Aralık 10, 2009, 10:37:30 ÖÖ »
berkii yandan aracının bir fotosunu koyabilir misin siteye ya da sitede var mı? merak ettimde jantlar nasıl duruyor ?

hocamin jantlari guzel, ama orjin griye boyatmak sart

sen replika vti jantli civic si mi gormek istiyosun? hb olur mu?

Time-R

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1297 : Aralık 10, 2009, 10:39:33 ÖÖ »

- Marka ve modeli : Honda Civic Si HB

- Üretim tarihi : 1992

- Yapmış olduğu mil yada km : 185000

- Bulunduğu şehir yada şehirler: En son bendeydi, Istanbul Avrupa

- Uygulanan ve uygulanması planlanan işlemleri: Baski balata 16 yaprak bronzdu, pipercross cold air intake kit vardi uzerinde, birde suanki muzik setim.. Replika ama orjin renge boyali vti vtec jantlari, 195/55/15 lastikler, coilsprings, jdm far ve stanley stoplar..

- Gittiği yada onu gotürmeyi planladığınız servis yada servislerin adı: ikitelli sanayide yaptiriyordum bu tur baski balata mod islerini

- Sizin için varsa avantajları ve dezavantajları: avantaji en son boyattigim renkti, guneste limon yesilinden her renge bulasmasi :)

- Sahip olduğu renk: NH609P - Platinum Pearl White - Sedefli Inci Beyazi

- Plakası : 34 VU 795

- Eski sahibinin adı ve soyadi: Samet Dere

23 Nisan 2009
Nippon Civic SiR
2009 model s2000 sedefli inci beyazina boyanmisti, goz kamastiriciydi..

« Son Düzenleme: Aralık 10, 2009, 10:40:43 ÖÖ Gönderen: Time-R »

Senator24

« Yanıtla #1298 : Aralık 10, 2009, 10:40:11 ÖÖ »
Dostum öncelikle hoşgeldin aramıza.
Si ler böyledir işte. Tutkuyla başlar sonra bağımlılık yapar.
Aracınla fazla oynama derim.
Sitedeki arkadaşlar bu konuda çok yüklendi bana arabayı düşür diye.
Ama ben kıyamıyorum aracı düşürmeye. Malum ist yolları duman. Altı sürtünce yola çıkasım gelmiyor.
Vtec jantlar her zaman modadır. Bak ben yeni jant aldım. Zedrix sin sana tavsiye ettiği sitede Flight diye.
Onun beyazı zaten 58 -59 sayfalara gidersen orada görürsün.
Aracı boyatıcaksan harbi ustasına götür. Piyasası 1500 ise sen 300 daha biriktir.
Git adam gibi yerde boyat. Bir kere olsun. Sonra vernik attı. Çıta altları kaldı. Gibi şeyler duyma.

ENG

« Yanıtla #1299 : Aralık 10, 2009, 10:40:40 ÖÖ »
vuuuuuu