sevgili arkadaşlar kibar hoşgeldin ve hayırlı olsun mesajlarınız için teşekkürler
hoşbulduk.
ben hazır sizi bulmuşken bir kaç sorum olacak size.
aracımla alakalı mekanik bir sorunum yok . ancak ufak tefek kaporta problemlerim var.
aracım 4 cam otomatik. ancak sol kapı camı ve kaldırma düzeneceğinde problemim var.
önce cam motorum yandı. sonra onu çıkmacılarda aradım ancak uygun fiyata bir cam kaldırma motoru bulamadım. 150-200 arası fiyatlar verildi. bende bir tamircide geçici bir süre için tamir ettirdim. motor çalışır durumda ancak bu seferde cam yuvasıyla problem var. cam açılıp kapanırken sürekli yuvadan ( çerçeveden ) dışarı çıkıyor. bunuda sordum tamircilere sol kapı camı orjinal değilmiş. bu nedenle yuvaya oturmuyormuş dahası motora da ağır geliyormuş. yanma sebebi de buymuş.
sorum bu meseleyi makul etkili ve uygun fiyata nasıl halledebilirim ? ya da makul bir fiyata halledebilir miyim ?
bir sorunum daha var. ben aracı almadan önce aracımın klima panelinin açma kapama ve sıcak soğuk ayarları için kullanılan çubukları kırılmış.
bayağı bir çıkmacı gezdim ancak çubukları tek başına satmaya yanaşmadılar. paneli komple almam gerekiyormuş. verdilkleri fiyat da 150 -250 lira arası bir fiyat. bu konuyu halletmekle ilgili pratik bir fikri olan arkadaş var sa lütfen bilgi versin.
bu arada mesaim 15 dk sonra bitiyor. gelen cevaplarınızı yarın sabah okuyabilirim.
saygılar
Birol