var ön çamurluk çöktü arka tampon boyası komple kalktı
oldu daaa cuma günü iki kere carptılar banaa
Arkadaşlar spoon lara 750 diyo bide kargo ne kadar tutar izmirden ankaraya gelecek jantlar ayrıca yanlış bişey yapmmak istemiyorum pişman olmayalım sonra bana yardımm
yokmu ankarada spoon jant bence bu fiyata sıfır bulabilirsin
Alıntı yapılan: de_souza06 - Ocak 26, 2010, 11:28:15 ÖÖArkadaşlar spoon lara 750 diyo bide kargo ne kadar tutar izmirden ankaraya gelecek jantlar ayrıca yanlış bişey yapmmak istemiyorum pişman olmayalım sonra bana yardımm fiyat yüksek kaç inç cantlar 15 inç spoom lar 600 tl sıfır kargo dahil sahibinden.com da gördüm
Sagol dostum tekrar araştıracam Alıntı yapılan: a.uz - Ocak 26, 2010, 09:54:42 ÖSAlıntı yapılan: de_souza06 - Ocak 26, 2010, 11:28:15 ÖÖArkadaşlar spoon lara 750 diyo bide kargo ne kadar tutar izmirden ankaraya gelecek jantlar ayrıca yanlış bişey yapmmak istemiyorum pişman olmayalım sonra bana yardımm fiyat yüksek kaç inç cantlar 15 inç spoom lar 600 tl sıfır kargo dahil sahibinden.com da gördüm
aleykümselam engin abihavalar düzeliyo hadi gözünüz aydın EG leri sokaklarda görelim biraz bizim ev sahibin focus u var babasıda arabayı yıkıyo dedim veysel dede senın ne işin var araba yıkamakla oglum batmıs diyo :D
alp sağol çok önemli bi şey yok aslında ama insanın canı sıkılıyor işteeengin nbr