iş te hollolur canını sıkma. herşeyin hayırlısı. satalım bi satayım diyorum sonra bakıyorum bakıyorum karsısına gecip vazgeciyorum
Alıntı yapılan: enengin1 - Ocak 31, 2010, 07:00:48 ÖSiş te hollolur canını sıkma. herşeyin hayırlısı. satalım bi satayım diyorum sonra bakıyorum bakıyorum karsısına gecip vazgeciyorum herseyın hayırlısı olsun abı en buyuk temennımız bu ....
kafana yatan iş konusunda bekliyorsun bekliyorsun üzülüyorsun niye diyorsun sonra öle bir kısmet çıkıyorki beklediğine değiyor. beklemektede hayır varmış diyosun.Alıntı yapılan: zedrix - Ocak 31, 2010, 09:04:26 ÖSAlıntı yapılan: enengin1 - Ocak 31, 2010, 07:00:48 ÖSiş te hollolur canını sıkma. herşeyin hayırlısı. satalım bi satayım diyorum sonra bakıyorum bakıyorum karsısına gecip vazgeciyorum herseyın hayırlısı olsun abı en buyuk temennımız bu ....bunun umudu ıle gunler gecıyor işte
kafana yatan iş konusunda bekliyorsun bekliyorsun üzülüyorsun niye diyorsun sonra öle bir kısmet çıkıyorki beklediğine değiyor. beklemektede hayır varmış diyosun.Alıntı yapılan: zedrix - Ocak 31, 2010, 09:04:26 ÖSAlıntı yapılan: enengin1 - Ocak 31, 2010, 07:00:48 ÖSiş te hollolur canını sıkma. herşeyin hayırlısı. satalım bi satayım diyorum sonra bakıyorum bakıyorum karsısına gecip vazgeciyorum herseyın hayırlısı olsun abı en buyuk temennımız bu ....
magnetch 10-40 derim hondanın tavsiye ettiği yağ cünkü
samet hosgeldin özledik seni sen olmadan forumun tadı tuzu yok iyi burdasın
arkadaşlar bişiy sorucam yaa benim direksiyon çok sertbana direksiyon kutusu sızdırıyor demişleridi muayene ye soktugumda acaba direksiyon kutusunun sızdırması sertleşmeye neden olabilirmi birde kutunun keçeleri ni falan nereden bulucam onarım yaptırsak