sametim hoşgeldin nerelerdesin olm
samet arabada yay yokta hidrolik var az olduğunu sanmıyorumama niyeyse sert doğan l nin direksiyonu gibi
Alıntı yapılan: a.uz - Ocak 30, 2010, 10:45:17 ÖSsamet hosgeldin özledik seni sen olmadan forumun tadı tuzu yok iyi burdasıncok tesekkurler a.uz bende sizleri cok ozledim iyiki donmusum geri
samet hosgeldin özledik seni sen olmadan forumun tadı tuzu yok iyi burdasın
Alıntı yapılan: TimeR - Şubat 01, 2010, 07:13:08 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Ocak 30, 2010, 10:45:17 ÖSsamet hosgeldin özledik seni sen olmadan forumun tadı tuzu yok iyi burdasıncok tesekkurler a.uz bende sizleri cok ozledim iyiki donmusum geri samet senın FZG nasıl bakalım kara kış etkiledimi
slm herkeze hafta sonu memlekete gidip geldim havası cok fenaydı yolun katılımını silecekleri hiç kapatmadan gittik
herkese selamlar samet dostum senin bu araba 0-100' ü kaç saniyede tamamlıyor, ölçen arkadaşlar da belirtirse güzel bi paylaşım olur araçlarımızın sağlık durumlarını anlarız ilkini ben söylim denemlerimde 8,7 saniye civarı çıkıyor 9 u bulmuyor.
Alıntı yapılan: pars - Şubat 01, 2010, 04:45:47 ÖSslm herkeze hafta sonu memlekete gidip geldim havası cok fenaydı yolun katılımını silecekleri hiç kapatmadan gittik hos geldın pars honda uzunyol operasyonuhastayı mı bıraktınız
Alıntı yapılan: zedrix - Şubat 02, 2010, 09:22:28 ÖÖAlıntı yapılan: pars - Şubat 01, 2010, 04:45:47 ÖSslm herkeze hafta sonu memlekete gidip geldim havası cok fenaydı yolun katılımını silecekleri hiç kapatmadan gittik hos geldın pars honda uzunyol operasyonuhastayı mı bıraktınızyok hasta burada ayın 10 şubatta ameliyatı var...ben kayınçonun işleri vardı onun için gittim....hastayım şu arabanın uzun yoluna...
Alıntı yapılan: pars - Şubat 02, 2010, 03:49:37 ÖSAlıntı yapılan: zedrix - Şubat 02, 2010, 09:22:28 ÖÖAlıntı yapılan: pars - Şubat 01, 2010, 04:45:47 ÖSslm herkeze hafta sonu memlekete gidip geldim havası cok fenaydı yolun katılımını silecekleri hiç kapatmadan gittik hos geldın pars honda uzunyol operasyonuhastayı mı bıraktınızyok hasta burada ayın 10 şubatta ameliyatı var...ben kayınçonun işleri vardı onun için gittim....hastayım şu arabanın uzun yoluna...gecmis olsun yilmaz abi, allah acil sifalar versin..
Alıntı yapılan: a.uz - Şubat 01, 2010, 10:50:19 ÖSAlıntı yapılan: TimeR - Şubat 01, 2010, 07:13:08 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Ocak 30, 2010, 10:45:17 ÖSsamet hosgeldin özledik seni sen olmadan forumun tadı tuzu yok iyi burdasıncok tesekkurler a.uz bende sizleri cok ozledim iyiki donmusum geri samet senın FZG nasıl bakalım kara kış etkiledimi FZG'nin cigerleri dahada acildi, kisin direk buz gibi hava cekiyor ve bakimlarini yeni yaptirdim, catir catir yuruyor, hb si ile roll yaptim, 3.viteste cocuga feci sapladim sonrada crx 3. - 4. disli var dedim cocuk oldugunu soyleseydin kalkmazdim falan diyor ama disli bu kadar etkileyecegini dusunmuyorum birazda benim aracin saglikli olmasi dragta yaptim dragtada ayni sekilde yine uzuyorum..
Alıntı yapılan: TimeR - Şubat 01, 2010, 10:53:20 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Şubat 01, 2010, 10:50:19 ÖSAlıntı yapılan: TimeR - Şubat 01, 2010, 07:13:08 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Ocak 30, 2010, 10:45:17 ÖSsamet hosgeldin özledik seni sen olmadan forumun tadı tuzu yok iyi burdasıncok tesekkurler a.uz bende sizleri cok ozledim iyiki donmusum geri samet senın FZG nasıl bakalım kara kış etkiledimi FZG'nin cigerleri dahada acildi, kisin direk buz gibi hava cekiyor ve bakimlarini yeni yaptirdim, catir catir yuruyor, hb si ile roll yaptim, 3.viteste cocuga feci sapladim sonrada crx 3. - 4. disli var dedim cocuk oldugunu soyleseydin kalkmazdim falan diyor ama disli bu kadar etkileyecegini dusunmuyorum birazda benim aracin saglikli olmasi dragta yaptim dragtada ayni sekilde yine uzuyorum..gercekten cok fark ediyo o zman 3-4 crx dişli 4 2 1 headers te varmı samet valla HB i iyi üzmüsün
Alıntı yapılan: a.uz - Şubat 02, 2010, 07:24:57 ÖSAlıntı yapılan: TimeR - Şubat 01, 2010, 10:53:20 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Şubat 01, 2010, 10:50:19 ÖSAlıntı yapılan: TimeR - Şubat 01, 2010, 07:13:08 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Ocak 30, 2010, 10:45:17 ÖSsamet hosgeldin özledik seni sen olmadan forumun tadı tuzu yok iyi burdasıncok tesekkurler a.uz bende sizleri cok ozledim iyiki donmusum geri samet senın FZG nasıl bakalım kara kış etkiledimi FZG'nin cigerleri dahada acildi, kisin direk buz gibi hava cekiyor ve bakimlarini yeni yaptirdim, catir catir yuruyor, hb si ile roll yaptim, 3.viteste cocuga feci sapladim sonrada crx 3. - 4. disli var dedim cocuk oldugunu soyleseydin kalkmazdim falan diyor ama disli bu kadar etkileyecegini dusunmuyorum birazda benim aracin saglikli olmasi dragta yaptim dragtada ayni sekilde yine uzuyorum..gercekten cok fark ediyo o zman 3-4 crx dişli 4 2 1 headers te varmı samet valla HB i iyi üzmüsün Yok kardesim sadece pipercross shortram var.. headers + catback + p28 dusunuyorum bakalim ileri dogru..
Alıntı yapılan: TimeR - Şubat 02, 2010, 07:26:23 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Şubat 02, 2010, 07:24:57 ÖSAlıntı yapılan: TimeR - Şubat 01, 2010, 10:53:20 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Şubat 01, 2010, 10:50:19 ÖSAlıntı yapılan: TimeR - Şubat 01, 2010, 07:13:08 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Ocak 30, 2010, 10:45:17 ÖSsamet hosgeldin özledik seni sen olmadan forumun tadı tuzu yok iyi burdasıncok tesekkurler a.uz bende sizleri cok ozledim iyiki donmusum geri samet senın FZG nasıl bakalım kara kış etkiledimi FZG'nin cigerleri dahada acildi, kisin direk buz gibi hava cekiyor ve bakimlarini yeni yaptirdim, catir catir yuruyor, hb si ile roll yaptim, 3.viteste cocuga feci sapladim sonrada crx 3. - 4. disli var dedim cocuk oldugunu soyleseydin kalkmazdim falan diyor ama disli bu kadar etkileyecegini dusunmuyorum birazda benim aracin saglikli olmasi dragta yaptim dragtada ayni sekilde yine uzuyorum..gercekten cok fark ediyo o zman 3-4 crx dişli 4 2 1 headers te varmı samet valla HB i iyi üzmüsün Yok kardesim sadece pipercross shortram var.. headers + catback + p28 dusunuyorum bakalim ileri dogru..hayırlısı olsun diyelim zaten saglıklı motor senınkisi söylediklerini yapınca motorun sesini cok merak ediyorum bide samet varsa senın arabanın motor resmini görmek isterim merak ettim
Alıntı yapılan: a.uz - Şubat 02, 2010, 07:31:17 ÖSAlıntı yapılan: TimeR - Şubat 02, 2010, 07:26:23 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Şubat 02, 2010, 07:24:57 ÖSAlıntı yapılan: TimeR - Şubat 01, 2010, 10:53:20 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Şubat 01, 2010, 10:50:19 ÖSAlıntı yapılan: TimeR - Şubat 01, 2010, 07:13:08 ÖSAlıntı yapılan: a.uz - Ocak 30, 2010, 10:45:17 ÖSsamet hosgeldin özledik seni sen olmadan forumun tadı tuzu yok iyi burdasıncok tesekkurler a.uz bende sizleri cok ozledim iyiki donmusum geri samet senın FZG nasıl bakalım kara kış etkiledimi FZG'nin cigerleri dahada acildi, kisin direk buz gibi hava cekiyor ve bakimlarini yeni yaptirdim, catir catir yuruyor, hb si ile roll yaptim, 3.viteste cocuga feci sapladim sonrada crx 3. - 4. disli var dedim cocuk oldugunu soyleseydin kalkmazdim falan diyor ama disli bu kadar etkileyecegini dusunmuyorum birazda benim aracin saglikli olmasi dragta yaptim dragtada ayni sekilde yine uzuyorum..gercekten cok fark ediyo o zman 3-4 crx dişli 4 2 1 headers te varmı samet valla HB i iyi üzmüsün Yok kardesim sadece pipercross shortram var.. headers + catback + p28 dusunuyorum bakalim ileri dogru..hayırlısı olsun diyelim zaten saglıklı motor senınkisi söylediklerini yapınca motorun sesini cok merak ediyorum bide samet varsa senın arabanın motor resmini görmek isterim merak ettimtabiki auz.. yer olarak neredesin sen kardesim?
malesef öyle bi marka yokama en az bozan diye sorarsan belki ona cevap verilir
valla benim araçta 3.5 luk var markasını bilmiyorum ama çok da rahat değil sırf görüntüsü güzel diye orjinalleri takmıyorum aldığım da yaylar üzerinde idi orjinalleri de verdi sahibi... ama direksiyon ağırlaşıyor lastikler geniş olmamasına rağmen virajı kasarak döndüğünde davlumbaza arasıra sürtüyor.. sırf şekil olsun diye katlanıyoruz iştee...belirli bir marka tavsiye edecek kadar bilgim yok açıkcasıııı