Gönderen Konu: (EG TEAM) CİVİC 92-95 SAHİPLERİ BURADA BULUŞALIM  (Okunma sayısı 4912430 defa)

Mustafa3602

Ynt: (EG TEAM) CİVİC 92-95 SAHİPLERİ BURADA BULUŞALIM
« Yanıtla #26150 : Eylül 18, 2011, 10:16:52 ÖÖ »
hepinize günaydın arkadaşlar benim araçta 6lık helezon var biliyorsunuz ben bunu 4.5 luğa çevirmek istiyorum nasıl bir fark olur nekadar yükselir bilginiz varmı amacım 6lık sıfır yere heryere sürtüyorum 4.5luk ta umduğum birazdaha yükseklik yapsın ve kurtulim çok kalkmasınınıda istemiyprum kaç mm kalkar
hocam ex hb yi aldığımda orj yay vardı ona 5 yay koyduğumda 5 parmak düşüp lastiğin tepesinde bir parmakta aşağıdaydı yani tahmini lastiğin tepesine gelir çamurluk.

molvero

« Yanıtla #26151 : Eylül 18, 2011, 10:51:43 ÖÖ »
iyi akşamlar arkadaşlar. bugün benim arabanın motoru indirdik söktük dağıttık. bir tek krank sağlam görünüyordu. diğerleri çöp. şu haliyle 2.5 masraf var dedi ustam. elektrik işleri hariç. bi tane orjinal si bulup tesisatını aynısı gibi yapmam gerekecek :s
abi nası zorlanmş motor geçmiş olsun -(

sağolasın. aldığım adam tam bi sahtekarmış. si alacaklar dikkatli olsun. 5 fazla verip yapılısını alsınlar. şimdiki aklım olsa 15 16 milyarlık bi si alırdım. şimdi yeni motor yapılıp toplanacak. parça arıyorum.
piston-segman-yatak-sibop-eksantrik-conta vs
eksantriklerde ölü çıktı. nasıl olsa değişecek vtec takılırmı bunlara. bilgisi olan var mı arkadaşlar.
toplamadan önce fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
inanırım hocam ben de ankaradan 5 tane si yi ustama götürdüm abi birtanesi mi düzgün cıkmaz hepsi ya yatak vurmaya başlamış ya yan sanayi parçalarla toplanmış bulamadım si gittim temizinden ex aldım -) saolsun bu sitede de bana baya yardımcı oldular forever ex :P

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #26152 : Eylül 18, 2011, 01:43:04 ÖS »

Merhaba arkadaşlar,

Arananlar bölümüne yazmıştım fakat sanırım yeteri kadar dikkat çekmemiş olsa gerek 10.000 tlye kadar temiz , lpgli , klimalı olması şart 1.5 ex sedan araç arıyorum.İstanbul ve çevresindeki satan, gören, bilen arkadaşlar haber verirse sevinirim.Saygılar.

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #26153 : Eylül 18, 2011, 01:47:57 ÖS »

Bu arada Manuel bakıyorum..

AL-BAYRAK

« Yanıtla #26154 : Eylül 18, 2011, 02:18:53 ÖS »
 slm eg team uzun zaman oldu tatil modundan çıkalım dedim yeni gelen tüm arkadaşlar hoş gelmişler

onur_si

« Yanıtla #26155 : Eylül 18, 2011, 02:45:13 ÖS »
slm arkadaşlar ahmet evet gri sedan si stock görünüyordu bu arada sen aracı değiştirdin mi avatardaki mi sende mi ef kasaya döndün ben gibi :)
si toplayacak arkadaşa tek önerim parçalar orjinal olsun yoksa 10bin km sonra yine motoru açmak zorunda kalırsın.

craft06

« Yanıtla #26156 : Eylül 18, 2011, 03:55:29 ÖS »
slm arkadaşlar ahmet evet gri sedan si stock görünüyordu bu arada sen aracı değiştirdin mi avatardaki mi sende mi ef kasaya döndün ben gibi :)
si toplayacak arkadaşa tek önerim parçalar orjinal olsun yoksa 10bin km sonra yine motoru açmak zorunda kalırsın.

önerin için teşekkür ederim arkadaşım. parçacıya gittiğimde piston taiwan segman japon olur demişti. bu gibi şeylerle uğraşıyorum. örneğin aldığım adam kapağa diş açtırmış ve siboplara çapak gelmiş. eksantriği bir miktar aşındırmış ve çizmiş. eğer rektefiyede değişecek denirse derecelisini almayı düşünürüm. yataklarıda kızıl yatak iyi olacağını söylüyorlar. ben bütün parçaları bir yerden almak istiyorum. ve acele etmeyecem araba yatsın. parça listesini belli oldugunda tam ve detaylı olarak sizlerle paylaşacağım. tüm foruma teşekkür ederim

Exlem16

« Yanıtla #26157 : Eylül 18, 2011, 03:58:51 ÖS »
Herkese günaydın :D

ultrakif

« Yanıtla #26158 : Eylül 18, 2011, 04:06:10 ÖS »
sitede inve

önerin için teşekkür ederim arkadaşım. parçacıya gittiğimde piston taiwan segman japon olur demişti. bu gibi şeylerle uğraşıyorum. örneğin aldığım adam kapağa diş açtırmış ve siboplara çapak gelmiş. eksantriği bir miktar aşındırmış ve çizmiş. eğer rektefiyede değişecek denirse derecelisini almayı düşünürüm. yataklarıda kızıl yatak iyi olacağını söylüyorlar. ben bütün parçaları bir yerden almak istiyorum. ve acele etmeyecem araba yatsın. parça listesini belli oldugunda tam ve detaylı olarak sizlerle paylaşacağım. tüm foruma teşekkür ederim

kardeş öncelikle geçmiş olsun sitede buraya da gelir mehmet abi var nicki inventor  o bu konularda yardımcı olur diye düşünüyorum

craft06

« Yanıtla #26159 : Eylül 18, 2011, 04:12:27 ÖS »
sitede inve

kardeş öncelikle geçmiş olsun sitede buraya da gelir mehmet abi var nicki inventor  o bu konularda yardımcı olur diye düşünüyorum

evet önceden beri takip ediyorum ve yorumlarını okumuştum. inşallah bi çözüme varacam sağol teşekkür ederim.

AL-BAYRAK

« Yanıtla #26160 : Eylül 18, 2011, 04:51:34 ÖS »
geçmiş olsun ben gecen sene yaptırdım gayet memnunum sormak istersen yardımcı olurum

FF206

« Yanıtla #26161 : Eylül 18, 2011, 08:11:20 ÖS »
sanmıyrum 119 az yaw ies mi bu

dogrudur 119 tekerlekte ama normalde 130 modlu işe 140 ları gecmesi lazım bende cok istedim bi dyno yapayım ama kısmet degilmiş

ilker sen yapta görelim senin orjinal canavar kaçıncı level de :D
o zaman dynoda 155hp çıkan vti ın beni dağıtması lazım tamam kasa biraz daha ağır ama 4ün sonuna kadar tamponundayım, 35hp fark demek en aşşağı 4-5 boy fazla atması demek moral olarak çöküntüdeyim bi ara daha farklı bir yere dyno yaptırcam bakalım.. yanımdaki kimse bu kadar düşük çıkcağını tahmin etmiyordu yaa..

dedigin dogruysa eyer 4dün sonu 210 yapıyo ve vti le 4dün sonuna kadar yürüyosan makinan iyi demektir dyno yanlıstır
4te 180de kesiciye giriyor benimki kısa şanzuman var dostum

FF206

« Yanıtla #26162 : Eylül 18, 2011, 08:17:52 ÖS »
iyi akşamlar arkadaşlar. bugün benim arabanın motoru indirdik söktük dağıttık. bir tek krank sağlam görünüyordu. diğerleri çöp. şu haliyle 2.5 masraf var dedi ustam. elektrik işleri hariç. bi tane orjinal si bulup tesisatını aynısı gibi yapmam gerekecek :s
geçmiş olsun, elektrik tesisatı çok mu kötü dostum?? en zor kısmı o çünkü benimki de vasat zamanında k20 varmış tesisatın oynanmadık yeri kalmamış geçen bi toplayım dedim bez bantla tamamını sarayım kafam rahat olsun dedim 1 hafta arabayı çalıştırmak için uğraştım.. iyi bi usta bulmalısın o konuda yoksa fena baş ağrıtıyor:) tekrardan geçmiş olsun:)

craft06

« Yanıtla #26163 : Eylül 18, 2011, 09:45:54 ÖS »
geçmiş olsun, elektrik tesisatı çok mu kötü dostum?? en zor kısmı o çünkü benimki de vasat zamanında k20 varmış tesisatın oynanmadık yeri kalmamış geçen bi toplayım dedim bez bantla tamamını sarayım kafam rahat olsun dedim 1 hafta arabayı çalıştırmak için uğraştım.. iyi bi usta bulmalısın o konuda yoksa fena baş ağrıtıyor:) tekrardan geçmiş olsun:)

ben biraz titiz bi biniciyim. aslında idare eder ama bi kaç yenileme yapılacak sanırım. bu enjektör uç kabloların tırnakları kırılmış. dediğin gibi iyi bir usta gerekiyor. valla bu işler uyku kaçırıyor çok zor ..

ylcn

« Yanıtla #26164 : Eylül 19, 2011, 08:11:48 ÖÖ »
slm eg team uzun zaman oldu tatil modundan çıkalım dedim yeni gelen tüm arkadaşlar hoş gelmişler
hoşgeldin aydın abi günaydınnn

ylcn

« Yanıtla #26165 : Eylül 19, 2011, 08:12:22 ÖÖ »
sitede inve

evet önceden beri takip ediyorum ve yorumlarını okumuştum. inşallah bi çözüme varacam sağol teşekkür ederim.
geçmiş olsun arkadaşım aklına takılan ne varsa sor illaki bu sitede cevabını bulursun yardımcıda olmaya çalışırız

xera

« Yanıtla #26166 : Eylül 19, 2011, 10:33:21 ÖÖ »
s.a hayırlı işler

ylcn

« Yanıtla #26167 : Eylül 19, 2011, 11:23:11 ÖÖ »
GÜNAYDIN MİLLLLLLLLEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTT

AL-BAYRAK

« Yanıtla #26168 : Eylül 19, 2011, 01:09:46 ÖS »
 hoşbulduk yalcın keyifler nasıl? haattaat haattaattt devam mı?

ylcn

« Yanıtla #26169 : Eylül 19, 2011, 01:15:53 ÖS »
hoşbulduk yalcın keyifler nasıl? haattaat haattaattt devam mı?
KEYİFLER İYİ DİYELİM İYİ OLSUN ABİ BÜYÜK SIKINTIMIZ YOK ALLAHA ŞÜKÜR. :)
AYNEN DEVAM ABİ GAZLAMAYA BENZİN BULDUKLCA TABİKİ :) MOTOR PATLAYANA KADAR DEVAM :)

AL-BAYRAK

« Yanıtla #26170 : Eylül 19, 2011, 01:18:53 ÖS »
 dikkat et o kadar sıkma makineyi yawww  keyfini çıkar

ylcn

« Yanıtla #26171 : Eylül 19, 2011, 01:27:19 ÖS »
dikkat et o kadar sıkma makineyi yawww  keyfini çıkar
KEYFİNİ CIKARTIYORUMDA BANA MASRAF ACIYOR ABİ AVANS VURUYOR YATAK ESKİTİYOR :d AMA TİMUR ABİ BENİ GAZA GETİRİYOR GAZLIYORUM :d DAYANAMIYORUM

ottoman si

« Yanıtla #26172 : Eylül 19, 2011, 06:05:01 ÖS »
slm arkadaşlar

hayırlı akşamlar herkese

ottoman si

« Yanıtla #26173 : Eylül 19, 2011, 06:14:04 ÖS »
temiz si aramaya devam ediyoruz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tertemiz-beyaz-hb-si-doch-59334174/detay/

ilandaki araç hayli çekici geldi

sizce bakmaya değermi alıcı gözüyle

ottoman si

« Yanıtla #26174 : Eylül 19, 2011, 06:15:41 ÖS »
değerli yorumlarınızı bekliyorum

teşekkürler