Alıntı yapılan: craft06 - Eylül 18, 2011, 04:12:27 ÖSAlıntı yapılan: ultrakif - Eylül 18, 2011, 04:06:10 ÖSAlıntı yapılan: craft06 - Eylül 18, 2011, 03:55:29 ÖSAlıntı yapılan: onur_si - Eylül 18, 2011, 02:45:13 ÖSslm arkadaşlar ahmet evet gri sedan si stock görünüyordu bu arada sen aracı değiştirdin mi avatardaki mi sende mi ef kasaya döndün ben gibi si toplayacak arkadaşa tek önerim parçalar orjinal olsun yoksa 10bin km sonra yine motoru açmak zorunda kalırsın.sitede inveönerin için teşekkür ederim arkadaşım. parçacıya gittiğimde piston taiwan segman japon olur demişti. bu gibi şeylerle uğraşıyorum. örneğin aldığım adam kapağa diş açtırmış ve siboplara çapak gelmiş. eksantriği bir miktar aşındırmış ve çizmiş. eğer rektefiyede değişecek denirse derecelisini almayı düşünürüm. yataklarıda kızıl yatak iyi olacağını söylüyorlar. ben bütün parçaları bir yerden almak istiyorum. ve acele etmeyecem araba yatsın. parça listesini belli oldugunda tam ve detaylı olarak sizlerle paylaşacağım. tüm foruma teşekkür ederimkardeş öncelikle geçmiş olsun sitede buraya da gelir mehmet abi var nicki inventor o bu konularda yardımcı olur diye düşünüyorumevet önceden beri takip ediyorum ve yorumlarını okumuştum. inşallah bi çözüme varacam sağol teşekkür ederim.geçmiş olsun arkadaşım aklına takılan ne varsa sor illaki bu sitede cevabını bulursun yardımcıda olmaya çalışırız
Alıntı yapılan: ultrakif - Eylül 18, 2011, 04:06:10 ÖSAlıntı yapılan: craft06 - Eylül 18, 2011, 03:55:29 ÖSAlıntı yapılan: onur_si - Eylül 18, 2011, 02:45:13 ÖSslm arkadaşlar ahmet evet gri sedan si stock görünüyordu bu arada sen aracı değiştirdin mi avatardaki mi sende mi ef kasaya döndün ben gibi si toplayacak arkadaşa tek önerim parçalar orjinal olsun yoksa 10bin km sonra yine motoru açmak zorunda kalırsın.sitede inveönerin için teşekkür ederim arkadaşım. parçacıya gittiğimde piston taiwan segman japon olur demişti. bu gibi şeylerle uğraşıyorum. örneğin aldığım adam kapağa diş açtırmış ve siboplara çapak gelmiş. eksantriği bir miktar aşındırmış ve çizmiş. eğer rektefiyede değişecek denirse derecelisini almayı düşünürüm. yataklarıda kızıl yatak iyi olacağını söylüyorlar. ben bütün parçaları bir yerden almak istiyorum. ve acele etmeyecem araba yatsın. parça listesini belli oldugunda tam ve detaylı olarak sizlerle paylaşacağım. tüm foruma teşekkür ederimkardeş öncelikle geçmiş olsun sitede buraya da gelir mehmet abi var nicki inventor o bu konularda yardımcı olur diye düşünüyorumevet önceden beri takip ediyorum ve yorumlarını okumuştum. inşallah bi çözüme varacam sağol teşekkür ederim.
Alıntı yapılan: craft06 - Eylül 18, 2011, 03:55:29 ÖSAlıntı yapılan: onur_si - Eylül 18, 2011, 02:45:13 ÖSslm arkadaşlar ahmet evet gri sedan si stock görünüyordu bu arada sen aracı değiştirdin mi avatardaki mi sende mi ef kasaya döndün ben gibi si toplayacak arkadaşa tek önerim parçalar orjinal olsun yoksa 10bin km sonra yine motoru açmak zorunda kalırsın.sitede inveönerin için teşekkür ederim arkadaşım. parçacıya gittiğimde piston taiwan segman japon olur demişti. bu gibi şeylerle uğraşıyorum. örneğin aldığım adam kapağa diş açtırmış ve siboplara çapak gelmiş. eksantriği bir miktar aşındırmış ve çizmiş. eğer rektefiyede değişecek denirse derecelisini almayı düşünürüm. yataklarıda kızıl yatak iyi olacağını söylüyorlar. ben bütün parçaları bir yerden almak istiyorum. ve acele etmeyecem araba yatsın. parça listesini belli oldugunda tam ve detaylı olarak sizlerle paylaşacağım. tüm foruma teşekkür ederimkardeş öncelikle geçmiş olsun sitede buraya da gelir mehmet abi var nicki inventor o bu konularda yardımcı olur diye düşünüyorum
Alıntı yapılan: onur_si - Eylül 18, 2011, 02:45:13 ÖSslm arkadaşlar ahmet evet gri sedan si stock görünüyordu bu arada sen aracı değiştirdin mi avatardaki mi sende mi ef kasaya döndün ben gibi si toplayacak arkadaşa tek önerim parçalar orjinal olsun yoksa 10bin km sonra yine motoru açmak zorunda kalırsın.sitede inveönerin için teşekkür ederim arkadaşım. parçacıya gittiğimde piston taiwan segman japon olur demişti. bu gibi şeylerle uğraşıyorum. örneğin aldığım adam kapağa diş açtırmış ve siboplara çapak gelmiş. eksantriği bir miktar aşındırmış ve çizmiş. eğer rektefiyede değişecek denirse derecelisini almayı düşünürüm. yataklarıda kızıl yatak iyi olacağını söylüyorlar. ben bütün parçaları bir yerden almak istiyorum. ve acele etmeyecem araba yatsın. parça listesini belli oldugunda tam ve detaylı olarak sizlerle paylaşacağım. tüm foruma teşekkür ederim
slm arkadaşlar ahmet evet gri sedan si stock görünüyordu bu arada sen aracı değiştirdin mi avatardaki mi sende mi ef kasaya döndün ben gibi si toplayacak arkadaşa tek önerim parçalar orjinal olsun yoksa 10bin km sonra yine motoru açmak zorunda kalırsın.sitede inve
GÜNAYDIN MİLLETTTT NEDİR BU Sİ SATMA MERAKI ANLAMIYORUM Kİ ??
iyi akşamlar arkadaşlar:) arabamın camı çok yavaş kapanıyor yaa yardım edin bi tek bende mi var bu sorun bazen en üste 1 cm kala kapanmıyor camcı lastikten dedi bıktım artık camın bu sorunundan yakında kapıları değiştircem yaa sizde de varmı böyle sorunlar kronik filan diyorlar:(( cam lastiğini kesip biçcem o olcak yaa:(
Alıntı yapılan: ylcn - Eylül 21, 2011, 08:13:35 ÖÖGÜNAYDIN MİLLETTTT NEDİR BU Sİ SATMA MERAKI ANLAMIYORUM Kİ ??herkesin gözünde ek var, ama ek da bi bok yok kankaa:) ne 1.4 de nede vtecte si ın tadı keyfi şekli sağlamlığı yokkk
günaydınnnn, söktüm fitilleri bayağı kötü durumdaydı zaten yan sanayimidir anlamadım bi kaç güne 2 tane alırım parçacı 45tl diyor tekine bilmiyorum ki çok mu birde yan sanayi umarım sorun olmaz.. olmadı hurdacılarda çıkma fitillere bakcam..
Alıntı yapılan: AL-BAYRAK - Eylül 20, 2011, 11:34:58 ÖÖaynen boşalttım elimdeki parçaları da çıkarıyorum eldenABİ SEBEBİNİ ÖGRENEBİLİRMİYİM MEMNUNİYETSİZLİK Mİ?
aynen boşalttım elimdeki parçaları da çıkarıyorum elden
YAŞ!!!!!Alıntı yapılan: ylcn - Eylül 21, 2011, 08:12:46 ÖÖAlıntı yapılan: AL-BAYRAK - Eylül 20, 2011, 11:34:58 ÖÖaynen boşalttım elimdeki parçaları da çıkarıyorum eldenABİ SEBEBİNİ ÖGRENEBİLİRMİYİM MEMNUNİYETSİZLİK Mİ?
GÜNAYDIN EG TEAM GÖRÜŞEMİYORUZ BAYAĞIDIR?
günaydın yalçın akşama ekşın var arayımmı netleşince yer saat
Alıntı yapılan: ENG - Eylül 23, 2011, 12:01:28 ÖSgünaydın yalçın akşama ekşın var arayımmı netleşince yer saatGÜZELLLLLL:) AKSAMA MİSAFİRİM VAR AMA EKEBİLİRSEM GELİRİM ABİ Bİ MSJ ATSAN BENİM İÇİN YETERLİ OLUR ABİ
Alıntı yapılan: FF206 - Eylül 22, 2011, 10:13:30 ÖÖgünaydınnnn, söktüm fitilleri bayağı kötü durumdaydı zaten yan sanayimidir anlamadım bi kaç güne 2 tane alırım parçacı 45tl diyor tekine bilmiyorum ki çok mu birde yan sanayi umarım sorun olmaz.. olmadı hurdacılarda çıkma fitillere bakcam.. silikon sprey umarım benim 10-40 maceram gibi olmaz ama kesinlikle denicem:) bi kaç ay önce 10-40la yağlamıştım camları fena zıplıyorlardı zamanla tozdan dolayı tortu filan derken kasmaya başladı en son camcı fitilleri söküp tinerle sildi geri taktı da biraz düzeldi silikon sprey de öyle yapmaz dimi dostum??hurdacılardan mümkün oldugu kadar uzak dur kardeşim sıfırdan daha fazla para istiyorlar.eger yan sanayi bu fiyatlara bulursan değiştir güzel olur birde fitilleri slikon spreyle yağladın mı süper çalışırlar merak etme
Alıntı yapılan: ylcn - Eylül 22, 2011, 11:22:47 ÖÖAlıntı yapılan: FF206 - Eylül 22, 2011, 10:13:30 ÖÖgünaydınnnn, söktüm fitilleri bayağı kötü durumdaydı zaten yan sanayimidir anlamadım bi kaç güne 2 tane alırım parçacı 45tl diyor tekine bilmiyorum ki çok mu birde yan sanayi umarım sorun olmaz.. olmadı hurdacılarda çıkma fitillere bakcam.. silikon sprey umarım benim 10-40 maceram gibi olmaz ama kesinlikle denicem:) bi kaç ay önce 10-40la yağlamıştım camları fena zıplıyorlardı zamanla tozdan dolayı tortu filan derken kasmaya başladı en son camcı fitilleri söküp tinerle sildi geri taktı da biraz düzeldi silikon sprey de öyle yapmaz dimi dostum??hurdacılardan mümkün oldugu kadar uzak dur kardeşim sıfırdan daha fazla para istiyorlar.eger yan sanayi bu fiyatlara bulursan değiştir güzel olur birde fitilleri slikon spreyle yağladın mı süper çalışırlar merak etme