Alıntı yapılan: FF206 - Eylül 23, 2011, 04:36:27 ÖSAlıntı yapılan: ylcn - Eylül 22, 2011, 11:22:47 ÖÖAlıntı yapılan: FF206 - Eylül 22, 2011, 10:13:30 ÖÖgünaydınnnn, söktüm fitilleri bayağı kötü durumdaydı zaten yan sanayimidir anlamadım bi kaç güne 2 tane alırım parçacı 45tl diyor tekine bilmiyorum ki çok mu birde yan sanayi umarım sorun olmaz.. olmadı hurdacılarda çıkma fitillere bakcam.. silikon sprey umarım benim 10-40 maceram gibi olmaz ama kesinlikle denicem:) bi kaç ay önce 10-40la yağlamıştım camları fena zıplıyorlardı zamanla tozdan dolayı tortu filan derken kasmaya başladı en son camcı fitilleri söküp tinerle sildi geri taktı da biraz düzeldi silikon sprey de öyle yapmaz dimi dostum??hurdacılardan mümkün oldugu kadar uzak dur kardeşim sıfırdan daha fazla para istiyorlar.eger yan sanayi bu fiyatlara bulursan değiştir güzel olur birde fitilleri slikon spreyle yağladın mı süper çalışırlar merak etme Alıntı yapılan: FF206 - Eylül 23, 2011, 04:36:27 ÖSAlıntı yapılan: ylcn - Eylül 22, 2011, 11:22:47 ÖÖAlıntı yapılan: FF206 - Eylül 22, 2011, 10:13:30 ÖÖgünaydınnnn, söktüm fitilleri bayağı kötü durumdaydı zaten yan sanayimidir anlamadım bi kaç güne 2 tane alırım parçacı 45tl diyor tekine bilmiyorum ki çok mu birde yan sanayi umarım sorun olmaz.. olmadı hurdacılarda çıkma fitillere bakcam.. silikon sprey umarım benim 10-40 maceram gibi olmaz ama kesinlikle denicem:) bi kaç ay önce 10-40la yağlamıştım camları fena zıplıyorlardı zamanla tozdan dolayı tortu filan derken kasmaya başladı en son camcı fitilleri söküp tinerle sildi geri taktı da biraz düzeldi silikon sprey de öyle yapmaz dimi dostum??hurdacılardan mümkün oldugu kadar uzak dur kardeşim sıfırdan daha fazla para istiyorlar.eger yan sanayi bu fiyatlara bulursan değiştir güzel olur birde fitilleri slikon spreyle yağladın mı süper çalışırlar merak etme YOK KARDEŞİM 2 SENEDİR KULLANIRIM ÖZELLİKLE KIŞIN RAHAT ÇALIŞSIN DİYE DEDİGİN GİBİ BİR SIKINTI YAŞAMADIM UMARIM SENDE YAŞAMAZSINDA MAHCUP OLMAM
Alıntı yapılan: ylcn - Eylül 22, 2011, 11:22:47 ÖÖAlıntı yapılan: FF206 - Eylül 22, 2011, 10:13:30 ÖÖgünaydınnnn, söktüm fitilleri bayağı kötü durumdaydı zaten yan sanayimidir anlamadım bi kaç güne 2 tane alırım parçacı 45tl diyor tekine bilmiyorum ki çok mu birde yan sanayi umarım sorun olmaz.. olmadı hurdacılarda çıkma fitillere bakcam.. silikon sprey umarım benim 10-40 maceram gibi olmaz ama kesinlikle denicem:) bi kaç ay önce 10-40la yağlamıştım camları fena zıplıyorlardı zamanla tozdan dolayı tortu filan derken kasmaya başladı en son camcı fitilleri söküp tinerle sildi geri taktı da biraz düzeldi silikon sprey de öyle yapmaz dimi dostum??hurdacılardan mümkün oldugu kadar uzak dur kardeşim sıfırdan daha fazla para istiyorlar.eger yan sanayi bu fiyatlara bulursan değiştir güzel olur birde fitilleri slikon spreyle yağladın mı süper çalışırlar merak etme
Alıntı yapılan: FF206 - Eylül 22, 2011, 10:13:30 ÖÖgünaydınnnn, söktüm fitilleri bayağı kötü durumdaydı zaten yan sanayimidir anlamadım bi kaç güne 2 tane alırım parçacı 45tl diyor tekine bilmiyorum ki çok mu birde yan sanayi umarım sorun olmaz.. olmadı hurdacılarda çıkma fitillere bakcam.. silikon sprey umarım benim 10-40 maceram gibi olmaz ama kesinlikle denicem:) bi kaç ay önce 10-40la yağlamıştım camları fena zıplıyorlardı zamanla tozdan dolayı tortu filan derken kasmaya başladı en son camcı fitilleri söküp tinerle sildi geri taktı da biraz düzeldi silikon sprey de öyle yapmaz dimi dostum??hurdacılardan mümkün oldugu kadar uzak dur kardeşim sıfırdan daha fazla para istiyorlar.eger yan sanayi bu fiyatlara bulursan değiştir güzel olur birde fitilleri slikon spreyle yağladın mı süper çalışırlar merak etme
günaydınnnn, söktüm fitilleri bayağı kötü durumdaydı zaten yan sanayimidir anlamadım bi kaç güne 2 tane alırım parçacı 45tl diyor tekine bilmiyorum ki çok mu birde yan sanayi umarım sorun olmaz.. olmadı hurdacılarda çıkma fitillere bakcam..
günaydın arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli ....
günaydın yalcın nasılsın..
Alıntı yapılan: pars - Eylül 26, 2011, 08:39:38 ÖÖgünaydın yalcın nasılsın..sagol kardeşim iş güç ugrasıyoruz işte sende iyisindir insallahhh
Alıntı yapılan: ylcn - Eylül 26, 2011, 08:48:34 ÖÖAlıntı yapılan: pars - Eylül 26, 2011, 08:39:38 ÖÖgünaydın yalcın nasılsın..sagol kardeşim iş güç ugrasıyoruz işte sende iyisindir insallahhhçok şükür bende iyim valla iş güç çalışmaya devam ...
bende aks kafasını yedim girdi yine ayak ustu bazıları gibi charger ımız yokkigeçileceğiz die arabanın canını cıkarıyoruz :D
pars kaçar işe gitmem gerek ....
günaydın egteam
Alıntı yapılan: ENG - Eylül 26, 2011, 12:56:29 ÖSgünaydın egteamaksam olacak neredeyse abi
dostum ben bu öğleden sonra çalışmaya daha alışamadım idare et Alıntı yapılan: ylcn - Eylül 26, 2011, 01:11:20 ÖSAlıntı yapılan: ENG - Eylül 26, 2011, 12:56:29 ÖSgünaydın egteamaksam olacak neredeyse abi