Alıntı yapılan: alkadras27 - Eylül 26, 2011, 07:50:06 ÖSmuaynede yaylar sorun olur arlkadaşlar fazla basık degıl ama.egzosda var busekılde muayne yaptırn varmıdırbenim arabada kardeşim 3,5 lik yay ve 1 cm de koni amortisörlerden indirdim 4.5 lik bir yere yaklaşma söz konusu ben bu basıklıkla 1 keresinde 17 lik jantlarla bir keresindede 15 lik jantlarla geçtim fakat arabamı rampaya cıkardılar camurluklara değme olup olmadıgını kontrol ettiler değmeyince araç yere fazla yakın diye hafif kusur verdiler 2-3 kere muayeneden bu şekilde geçtim fakat ekzosla kesinlikle geçirmiyorlar başıma geldi.arabadan kesinlikle ekzos sesi cıkmaması lazım ekzosunun orjinal olması lazım
muaynede yaylar sorun olur arlkadaşlar fazla basık degıl ama.egzosda var busekılde muayne yaptırn varmıdır
Alıntı yapılan: ylcn - Eylül 26, 2011, 08:36:22 ÖSAlıntı yapılan: alkadras27 - Eylül 26, 2011, 07:50:06 ÖSmuaynede yaylar sorun olur arlkadaşlar fazla basık degıl ama.egzosda var busekılde muayne yaptırn varmıdırbenim arabada kardeşim 3,5 lik yay ve 1 cm de koni amortisörlerden indirdim 4.5 lik bir yere yaklaşma söz konusu ben bu basıklıkla 1 keresinde 17 lik jantlarla bir keresindede 15 lik jantlarla geçtim fakat arabamı rampaya cıkardılar camurluklara değme olup olmadıgını kontrol ettiler değmeyince araç yere fazla yakın diye hafif kusur verdiler 2-3 kere muayeneden bu şekilde geçtim fakat ekzosla kesinlikle geçirmiyorlar başıma geldi.arabadan kesinlikle ekzos sesi cıkmaması lazım ekzosunun orjinal olması lazım tşk ederım acıklaman ıcın.arac okadar basık degıl ama egzosu deyıştırcez anlasılan
Alıntı yapılan: alkadras27 - Eylül 27, 2011, 11:06:10 ÖSAlıntı yapılan: ylcn - Eylül 26, 2011, 08:36:22 ÖSAlıntı yapılan: alkadras27 - Eylül 26, 2011, 07:50:06 ÖSmuaynede yaylar sorun olur arlkadaşlar fazla basık degıl ama.egzosda var busekılde muayne yaptırn varmıdırbenim arabada kardeşim 3,5 lik yay ve 1 cm de koni amortisörlerden indirdim 4.5 lik bir yere yaklaşma söz konusu ben bu basıklıkla 1 keresinde 17 lik jantlarla bir keresindede 15 lik jantlarla geçtim fakat arabamı rampaya cıkardılar camurluklara değme olup olmadıgını kontrol ettiler değmeyince araç yere fazla yakın diye hafif kusur verdiler 2-3 kere muayeneden bu şekilde geçtim fakat ekzosla kesinlikle geçirmiyorlar başıma geldi.arabadan kesinlikle ekzos sesi cıkmaması lazım ekzosunun orjinal olması lazım tşk ederım acıklaman ıcın.arac okadar basık degıl ama egzosu deyıştırcez anlasılan bende S2000 son susturucu vardı geçirdiler...
iyi geceler arkadaşlar:) sonunda camlarım süper kalkıyor taiwan malı cam fitilleri mükemmel oldu kesinlikle kasıntılı kalkan camlara birebir derim:) kaput içini de güzelleştirdim yere de bastım ön tarafını sonunda arabamı istediğim hale getirdim artık mutlu mesut binebilirim:)
cello_tuning, 80tl ye aldım iki fitili ama gerçekten güzel oldu:) alkadras27, sağolasın dostum üzülme daha güzelini alırsın ilerde:)