ylcn kardeş bende aracıma supercharger düşünüyorum,araç için neler almam lazım markaları ne olmalı?bana biraz püf noktalarını anlatabilirmisin?
Alıntı yapılan: Exlem16 - Ekim 23, 2011, 10:40:39 ÖÖArkadaşlar adam yan çizmezse yarın alıcaz aracı 1.6 Si derken 1.5 ex cıktı karsımıza onu alıcaz bunlar da vtec açıyomu acaba?açmıyor kardeşim onlar karbüraörlü olup performans açısından tatmin etmez sizi söyleym
Arkadaşlar adam yan çizmezse yarın alıcaz aracı 1.6 Si derken 1.5 ex cıktı karsımıza onu alıcaz bunlar da vtec açıyomu acaba?
limitör beyinli araçlarda var ex de beyin yok ilk aracım ex di 8500 devir yaptığını bilirim lpgde
günaydın arkadaşlar slm yalcın nasılsın...
çook şükür bende iyim işgüç çalışmaya devam...
oooo hiç bindiğin yok o zaman...ben hergün üstündeyim hiç sesini bile çıkarmadan benim kahrımı çekiyor sağolsun...yılbaşına doğru yeni jant lastik hediye edicem inş
Alıntı yapılan: pars - Ekim 24, 2011, 09:21:29 ÖÖoooo hiç bindiğin yok o zaman...ben hergün üstündeyim hiç sesini bile çıkarmadan benim kahrımı çekiyor sağolsun...yılbaşına doğru yeni jant lastik hediye edicem inş YOK KARDEŞİM BİNDİKCE BANA MASRAF ACIYOR BİNMEMEYE İNAT EDİYORUM JANTLARI TAK FOTOLARI YOLLA BEKLİYORUM
Alıntı yapılan: ylcn - Ekim 24, 2011, 09:40:10 ÖÖAlıntı yapılan: pars - Ekim 24, 2011, 09:21:29 ÖÖoooo hiç bindiğin yok o zaman...ben hergün üstündeyim hiç sesini bile çıkarmadan benim kahrımı çekiyor sağolsun...yılbaşına doğru yeni jant lastik hediye edicem inş YOK KARDEŞİM BİNDİKCE BANA MASRAF ACIYOR BİNMEMEYE İNAT EDİYORUM JANTLARI TAK FOTOLARI YOLLA BEKLİYORUM hele bir jantları alalımda foto kolay..
15 spoon alıcam inş ....
herkeze selam arkadaşlar araba yaylandı spoon 15 bronz takıldı ön arka ek çeki demiri jdm far ve jdm stop bagaj üstü çıta bakmaya kıyamıyorum şu an resim diyeceksiniz arabayı yıkatıp en kısa zamanda fotolar eklenecek
arkadaşlar,1.6 si aracımda elektirik tesisatından kaynaklanan bir sorun var.araç rolantide durmuyor stop ediyor.gaz yemiyor.cihaza bağladık sorun görünmüyor.si lerin tesisatı sıkıntılı mıdır? yapılırsa masraf ne çıkabilir?