92 95 kasa bir hondanın 1.6 si yoksa başka bişeymi olduğunu anlamanın en kestirme yolu 4 disk fren olmasıdır .ve en önemlisi çift ekzantrik olması tabi bunu kaputu kaldırdığında anlarsın.
sa abıler nasılsınız ?
exlem kardeşim yapacagın çok iş var bu arabada ilk önce o logoyu çıkart bence
s.a hayırlı gunler
yalçın naber nasılsın
selam eg team
Alıntı yapılan: ENG - Ekim 31, 2011, 03:06:48 ÖSselam eg teama.selam engin abi sen nasılsın ??
çok sükür iyiyim yalçın sen naptın işleri yarıladın mı? bitsin artık su yoğun iş temposuda yüzünü görelim Alıntı yapılan: ylcn - Ekim 31, 2011, 03:28:41 ÖSAlıntı yapılan: ENG - Ekim 31, 2011, 03:06:48 ÖSselam eg teama.selam engin abi sen nasılsın ??
ya arkadaşlar gazla 240 250 kurus arası yakan araba benzınle 231 kurus yakması mumkunmudur dun sabah calıstırdım sarsıntılı calıstı motor hemen stop ettı 3 kere denedım 3undede aynı sey oldu bagajda 2,5 lıralkık benzınım vardır doktum hemen calıstı gıttım 10 lıralık daha aldım şişemide yenıden doldurdum 12.5 lıralık benzınle 54 km yol gıttım sehır ıcı sonra gıderken stop ettı bitti benzın yıne doldurdum bagajdan calıstırdım şimdi 5 liralık benzınle yenıden deneyecem =) sakın bana fulleyerek dene demeyin kredi kartının okdar lımıtı kalmadı
iyi aksamlar yalcın kardes