Mehmet bey; ilginize teşekkürler.Aracın lpg ve hava filtresi yeni değişti, önümüzdeki hafta sanayiye gideceğim. diskler ve balatalar değişecek buji ve kablolarınıda orada değiştiririm. bir arkadaşım karbüratörün hava alıyor olabileceğini söyledi, onada baktıracağım. Birde bu araca 4-5 kişi bindiğimizde araç en ufak lakada altı sürtüyor ben BSA'nın 15'' ofsetli jantlarından alıp 195/50/15 lastiklerle taktırmayı düşünüyorum(Orj. jantları 13'') jantın 2 inç büyümesi aracın tabanını yerden 2 inç yükseltirmi? 35mm spor yay düşünüyordum, sırf bu yüzden artık düşünmüyorum.İyi akşamlar..
selam EG ci kardeşlerim umarım keyifler iyidir..
slm arkadaşlar daha öncede sormustum fakat uzerınden zaman gectı...civic si aracımın gostergelerı sorunlu hararet ve benzın ıbresı iğnelerı kırık buyuzden çıkma araştırıyorum yardımcı olabılecek var ise sevınırım
5 cm'e göre dahamı alcak olacak bunun sebebi 3 cm yay dahamı esnek?
üstteki yanlış oldu doğrusu Alıntı yapılan: UUUGGGUUURRR - Kasım 10, 2011, 04:23:00 ÖÖslm arkadaşlar daha öncede sormustum fakat uzerınden zaman gectı...civic si aracımın gostergelerı sorunlu hararet ve benzın ıbresı iğnelerı kırık buyuzden çıkma araştırıyorum yardımcı olabılecek var ise sevınırımArkadaşa Yardımcı Olacak Olan Banada Yardımcı Olur Aslında Sabırsızlıkla Bekliyorum
herkese slmlar olsun hayırlı geceler ben kadir anımı deger jdmkadir veya eg team ailesi gider kadir diyede bilirler bende si ye gönül veren bir kardeşinizim. bu arada engın abi yalcın arabamı bilirler satıyorum haberınız olsun bizden birisine giderse çok sevinirim... linki yakında koyarım ...
15 jant takarsanız otomatikman aracınzı yükselcektir tabiki
selam mehmet(inventor) keyifler nasıl?
arkadaşlar 93 otomatik civic si,ışıklarda dururken tekliyor,distribitör açıldı,ateşleme modülü,tevzi makarasına bakıldı,sorun çözülemedi sizce neden bu sorun yaşanıyor bilen var mı?
Alıntı yapılan: cobra34 - Kasım 11, 2011, 04:53:56 ÖSarkadaşlar 93 otomatik civic si,ışıklarda dururken tekliyor,distribitör açıldı,ateşleme modülü,tevzi makarasına bakıldı,sorun çözülemedi sizce neden bu sorun yaşanıyor bilen var mı?öncelikle gunaydın..geçmiş olsun kardesim anladıgım kadarıyla soguklar gelince olmaya basladı sanırım. araç lpg li mi ?
cobra34 antifriz varmı çünkü çeşme suyunun tüp kafası ve hortumlara büyük zararı vardır antifiriz eklemeyi unutmayın
eger lpg ile ilgili bir şüpen yoksa, ateşleme bobini veya EGR valfininden olabilir diye düşünüyorum (kendimce) ama yinede daha iyi bilen birilerine sor fikir vermeye çalıstım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.sanırım bizim si lerde egr yok.
ewet antifriz var,bugun birine baktırdım lpg beyninin altındaki hortum soğuk kalıyor her zaman.onun t ile başka bir hortuma bağlanması gerekmiş,özellikle lpg de sabahları stop etmesinin nedeni oymuş.yani motor ısınıyor ama lpg beyni ısınmıyor.