Merhaba arkadaşlar.
Honda civic 1.5 el 94 model bir hondam var. Lpg lidir. Benden bilgili, gördügümce de ilgili arkadaşların yardımını talep etmekteyim. Araç firma ortagımla ortak kullanımdaydı ve kendime satın aldım. 2 yıldır bizde. Ortagımın aracı susuz bırakmasından sonra radyatör ve motora işlem yapıldı. Triger de degişti. 1200 tl lik bir masrafdan sonra gayet iyi. Şimdi sizden öğreneceğimi umduğum konu şu : Ben eski araçların çok masraflı olduğunu ve bu sebeple ilginmemek gerektigini sanıyorum. Zira tamircim hondanın aslında bakıldıgında asla masraf çıkarmayan bir araç olduğnu belirtti. Şaşırdım. Bu doğrumu ve nasıl bakım olur ? Kendim ne yapabilirim tamirciye ne yaptırmalıyım ? (tamirci 12 yıllık honda serviside yapan bir yerdir). Evet üstatlar ana sorum budur. Bilgilendirmenize ve yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.
Aracın sağ kapsının,aşagısında hoporlorün oradaki ızgara şeklindeki gri kapak kayıp. Bu kapagı nereden bulabilrim? Lpg iç göstergesi sürekli yapılmasına ragmen bozuluyor ve gazın ne kadar kaldıgını anlamıyoruz? Ne yapmalı sürekli bozuklugu engellemek için. Örnek : 25.02.2012 cumartesi yaptırılan gösterge pazar akşamı kapanın sertçe kapanmasıyla göstermez oldu? yardımlarınızı bekliyorum