ilk kalkışta falan yapmıyor.. 50-60km. hıza gelip gazdan ayağımızı çekip yavaşça rolantide gaza basarken 1500--2000 devir aralığında bazen yapıyor. canım çok sıkılıyor buna. bu yüzden hep D3'de kullanmaya başladım.
Alıntı yapılan: renowatio - Nisan 17, 2012, 12:19:24 ÖSilk kalkışta falan yapmıyor.. 50-60km. hıza gelip gazdan ayağımızı çekip yavaşça rolantide gaza basarken 1500--2000 devir aralığında bazen yapıyor. canım çok sıkılıyor buna. bu yüzden hep D3'de kullanmaya başladım.bujı veya bujı kablosundan yapma olasılığı yüksek benzinde denedinizmi aynı sorun varmı
S.a. arkadaşlar, 94 Civic El Ot. aracımın yağ değişimini geçen hafta yaptık. Daha önce denso olan bujileri de NGK bujileri ile değiştirdik, ki aracın orjinal bujileri NGK zaten. Ben yakıtta düşüş beklerken %10 gibi önemli miktarda bir artış yaşandı. Sürüş şartlarım genelde aynı olduğu için artış yüzdesi tama yakındır. Başka da bir işlem yapılmadığına göre bu artışın sorumlusu buji gibi görünüyor, ne dersiniz?
arkadaslar benim 1.5 ex aracın distiribütörde sorun var yenisini nerden bulurum fiyatı nedir yardımlarınızı bekliyorum.iyi aksamlar.
Herkses iyi geceler mehmet abi nasilsin??? Senin engin tecrubene dayanarak 6bin devirden so.ra tork un aniden dusmesi.ne olabilir....
Alıntı yapılan: münzevi - Nisan 17, 2012, 09:01:17 ÖÖ S.a. arkadaşlar, 94 Civic El Ot. aracımın yağ değişimini geçen hafta yaptık. Daha önce denso olan bujileri de NGK bujileri ile değiştirdik, ki aracın orjinal bujileri NGK zaten. Ben yakıtta düşüş beklerken %10 gibi önemli miktarda bir artış yaşandı. Sürüş şartlarım genelde aynı olduğu için artış yüzdesi tama yakındır. Başka da bir işlem yapılmadığına göre bu artışın sorumlusu buji gibi görünüyor, ne dersiniz?Ustalar bir el atın konuya.
Alıntı yapılan: akurtalan - Nisan 17, 2012, 07:37:31 ÖSarkadaslar benim 1.5 ex aracın distiribütörde sorun var yenisini nerden bulurum fiyatı nedir yardımlarınızı bekliyorum.iyi aksamlar.güncel
Alıntı yapılan: akurtalan - Nisan 18, 2012, 03:40:55 ÖSAlıntı yapılan: akurtalan - Nisan 17, 2012, 07:37:31 ÖSarkadaslar benim 1.5 ex aracın distiribütörde sorun var yenisini nerden bulurum fiyatı nedir yardımlarınızı bekliyorum.iyi aksamlar.güncel350tl civarı bulunur
Arkadaşlar İyi Günler hb civic Si'me spoiler ön tanpona Lip Almayı Düşünüyorum Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Varsa İrtibata Geçmek İsterim.Teşekkürler...
Alıntı yapılan: inventor - Nisan 18, 2012, 10:09:07 ÖSAlıntı yapılan: akurtalan - Nisan 18, 2012, 03:40:55 ÖSAlıntı yapılan: akurtalan - Nisan 17, 2012, 07:37:31 ÖSarkadaslar benim 1.5 ex aracın distiribütörde sorun var yenisini nerden bulurum fiyatı nedir yardımlarınızı bekliyorum.iyi aksamlar.güncel350tl civarı bulunur sifir almayi dusunuyorum nasil bulucaz kimsenin basina gelmedimi acaba performansi arttiran modifiye urunlerdemi yok.distiributor olayi ne karisik olay