Alıntı yapılan: inventor - Ekim 13, 2012, 09:22:22 ÖSAlıntı yapılan: dyslexia - Ekim 13, 2012, 05:21:32 ÖSarkadaslar 92 civic si gösterge paneli lazım yardımcı olabilecek war mı acaba.. gösterge paneli derken tam olarak ne lazımkomple olduğu gibi lazım benzin hararet ve km çalışmıor sadece devir saati aktif şuan için
Alıntı yapılan: dyslexia - Ekim 13, 2012, 05:21:32 ÖSarkadaslar 92 civic si gösterge paneli lazım yardımcı olabilecek war mı acaba.. gösterge paneli derken tam olarak ne lazım
arkadaslar 92 civic si gösterge paneli lazım yardımcı olabilecek war mı acaba..
S.a. arkadaslar hayirli aksamlarbenim bir derdim var ve yorumlarinizi bekliyorumarabamda vites degistirirken debriyaja basip biraktigimda tak diye bi tok ses duyuyorumbu ses beni cok huzursuz ediyor tamirciye sordum akslarda bosluk vardir ondan yapiyor dedipek inanmadimcunku araci sabah calistirdigimda vites bostayken debriyaja basip cektigimde ayagimi ayni sesi duyuyorumarabamin baskisi yeni degisti extady stage 1 var arac 94 sibu konuda yorumlarinizi ve yasanmis tecrubelerinizi duymak isterimtesekkurler
Slm arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar kazasız belasız sürüşler diliyorum..yaklaşık gün önce 94 civic si sahibi oldum. Aracı aldığımda helezonlarının kesik olduğunu farkettim. Şu andada o şekildede kullanmaya çalışıyorum malum bulunduğum bölgenin yolları alçak sürüş için keyif vermiyor. Orta susturucunun devamlı sürtmeside cabası Aracımı tekrar eski yaylarınımı almak daha mantıklı yoksa spor yay takımlarındanmı takıp devam etmem daha faydalı olur arkadaşlar...Yorumlarınız bekliyorum... Şimdiden teşekkürler..
Alıntı yapılan: OznGrgN - Ekim 30, 2012, 11:19:41 ÖSSlm arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar kazasız belasız sürüşler diliyorum..yaklaşık gün önce 94 civic si sahibi oldum. Aracı aldığımda helezonlarının kesik olduğunu farkettim. Şu andada o şekildede kullanmaya çalışıyorum malum bulunduğum bölgenin yolları alçak sürüş için keyif vermiyor. Orta susturucunun devamlı sürtmeside cabası Aracımı tekrar eski yaylarınımı almak daha mantıklı yoksa spor yay takımlarındanmı takıp devam etmem daha faydalı olur arkadaşlar...Yorumlarınız bekliyorum... Şimdiden teşekkürler.. spor yay taksanızda aynı sorunları yaşayacaksınız ya bu tarz kullanmaya devam edip alışacaksınız yada orjınal yayları takıp ön taraf lastikten 6cm civarı yüksek kullanacaksınız karar sizin
egzos olarak s2000 egzosu takın orta susturucuları sökün hem güzel ses alırsınız hemde performans olarak kayıp yaşamazsınız hemde polisler bşey yapamıyor
Alıntı yapılan: silver35 - Ekim 29, 2012, 09:52:50 ÖSS.a. arkadaslar hayirli aksamlarbenim bir derdim var ve yorumlarinizi bekliyorumarabamda vites degistirirken debriyaja basip biraktigimda tak diye bi tok ses duyuyorumbu ses beni cok huzursuz ediyor tamirciye sordum akslarda bosluk vardir ondan yapiyor dedipek inanmadimcunku araci sabah calistirdigimda vites bostayken debriyaja basip cektigimde ayagimi ayni sesi duyuyorumarabamin baskisi yeni degisti extady stage 1 var arac 94 sibu konuda yorumlarinizi ve yasanmis tecrubelerinizi duymak isterimtesekkurlermevlüt bu olay baskı balatayı değiştirmeden öncede varmıydı eğer yoksa baskı balatayı taktıklarında bilyayı tam takamamış olabilirler buda tıkırtı türü ses yapar
Alıntı yapılan: inventor - Kasım 06, 2012, 08:46:22 ÖSegzos olarak s2000 egzosu takın orta susturucuları sökün hem güzel ses alırsınız hemde performans olarak kayıp yaşamazsınız hemde polisler bşey yapamıyorSaolasın ancak susturucuları çıkarmayı pek tavsiye tmiyolar bende düşünmüyorum çıkarmayı internette warex çakması egsozlar var kumandalı bu linke bakarsanız biraz yüksek geldi fiyatı ama bilemiyorum tabi..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-warex-egsoz-sistemi-104516804/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-warex-egzoz-uzaktn-kumandali-91202547/detayAracımın bir kaç resmini ekliyorum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...
Alıntı yapılan: inventor - Kasım 03, 2012, 11:06:29 ÖSAlıntı yapılan: silver35 - Ekim 29, 2012, 09:52:50 ÖSS.a. arkadaslar hayirli aksamlarbenim bir derdim var ve yorumlarinizi bekliyorumarabamda vites degistirirken debriyaja basip biraktigimda tak diye bi tok ses duyuyorumbu ses beni cok huzursuz ediyor tamirciye sordum akslarda bosluk vardir ondan yapiyor dedipek inanmadimcunku araci sabah calistirdigimda vites bostayken debriyaja basip cektigimde ayagimi ayni sesi duyuyorumarabamin baskisi yeni degisti extady stage 1 var arac 94 sibu konuda yorumlarinizi ve yasanmis tecrubelerinizi duymak isterimtesekkurlermevlüt bu olay baskı balatayı değiştirmeden öncede varmıydı eğer yoksa baskı balatayı taktıklarında bilyayı tam takamamış olabilirler buda tıkırtı türü ses yaparselamlar arkadaşlar ne zmandır yoktuk hemen bi el atalım siteye:) gerçi mehmet abinin yanında bize söz düşmez ama yinede şöle soylim aynı sorun bnede var olduğu geldi aklıma medsajı görünce su an bi ara debriyajdan ayağımı çekince tak diye bazen bi ses gelmeye başlamıştı usta çataldan dedi oylece bırakmıştık ama sonra motoru zorunlulk nedeni ile komple indirince tekrar takılınca debriyaj sisteminde bi değişiklik olmamasına rağmen ses kesildi bende anlamdım ama parçalar tekrara takılırken kendiliğindenn düzeldiğine göre bozukluk değildir muhtemele diye düşünüyorum
hiç sorma be ilkerim ne zamandır uğrayamadık ama eski kadronun burada hala dimdik ayakta olduğunun görmek güzel:)
Alıntı yapılan: ridingstorm - Kasım 14, 2012, 09:11:07 ÖShiç sorma be ilkerim ne zamandır uğrayamadık ama eski kadronun burada hala dimdik ayakta olduğunun görmek güzel:)nerde bizim zamanımız gençleri abileri
ESTAĞFURULLAH NE DEMEK ESKİ KURT
Özlemişim be yaaa...Selamlar millet nası keyifler