Gönderen Konu: (EG TEAM) CİVİC 92-95 SAHİPLERİ BURADA BULUŞALIM  (Okunma sayısı 4905012 defa)

inventor

• Co-Admin
Ynt: (EG TEAM) CİVİC 92-95 SAHİPLERİ BURADA BULUŞALIM
« Yanıtla #27900 : Kasım 03, 2012, 10:57:35 ÖS »
arkadaslar 92 civic si gösterge paneli lazım yardımcı olabilecek war mı acaba..
gösterge paneli derken tam olarak ne lazım
komple olduğu gibi lazım benzin hararet ve km çalışmıor sadece devir saati aktif şuan için :)
komple göstergeye 250tl istiyorlar en ucuzu 350tl isteyen var
« Son Düzenleme: Kasım 03, 2012, 11:01:39 ÖS Gönderen: inventor »

inventor

• Co-Admin
« Yanıtla #27901 : Kasım 03, 2012, 11:06:29 ÖS »
S.a. arkadaslar hayirli aksamlar
benim bir derdim var ve yorumlarinizi bekliyorum
arabamda vites degistirirken debriyaja basip biraktigimda tak diye bi tok ses duyuyorum
bu ses beni cok huzursuz ediyor tamirciye sordum akslarda bosluk vardir ondan yapiyor dedi
pek inanmadim
cunku araci sabah calistirdigimda vites bostayken debriyaja basip cektigimde ayagimi ayni sesi duyuyorum
arabamin baskisi yeni degisti extady stage 1 var
arac 94 si
bu konuda yorumlarinizi ve yasanmis tecrubelerinizi duymak isterim
tesekkurler
mevlüt bu olay baskı balatayı değiştirmeden öncede varmıydı eğer yoksa baskı balatayı taktıklarında bilyayı tam takamamış olabilirler buda tıkırtı türü ses yapar

inventor

• Co-Admin
« Yanıtla #27902 : Kasım 03, 2012, 11:11:38 ÖS »
Slm arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar kazasız belasız sürüşler diliyorum..

yaklaşık  gün önce 94 civic si sahibi oldum. Aracı aldığımda helezonlarının kesik olduğunu farkettim. Şu andada o şekildede kullanmaya çalışıyorum malum bulunduğum bölgenin yolları alçak sürüş için keyif vermiyor. Orta susturucunun devamlı sürtmeside  cabası :(

Aracımı tekrar eski yaylarınımı almak daha mantıklı yoksa spor yay takımlarındanmı takıp devam etmem daha faydalı olur arkadaşlar...
Yorumlarınız bekliyorum... Şimdiden teşekkürler..
spor yay taksanızda aynı sorunları yaşayacaksınız ya bu tarz kullanmaya devam edip alışacaksınız yada orjınal yayları takıp ön taraf lastikten 6cm civarı yüksek kullanacaksınız karar sizin

OznGrgN

« Yanıtla #27903 : Kasım 04, 2012, 07:45:11 ÖS »
Slm arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar kazasız belasız sürüşler diliyorum..

yaklaşık  gün önce 94 civic si sahibi oldum. Aracı aldığımda helezonlarının kesik olduğunu farkettim. Şu andada o şekildede kullanmaya çalışıyorum malum bulunduğum bölgenin yolları alçak sürüş için keyif vermiyor. Orta susturucunun devamlı sürtmeside  cabası :(

Aracımı tekrar eski yaylarınımı almak daha mantıklı yoksa spor yay takımlarındanmı takıp devam etmem daha faydalı olur arkadaşlar...
Yorumlarınız bekliyorum... Şimdiden teşekkürler..
spor yay taksanızda aynı sorunları yaşayacaksınız ya bu tarz kullanmaya devam edip alışacaksınız yada orjınal yayları takıp ön taraf lastikten 6cm civarı yüksek kullanacaksınız karar sizin

Teşekkürler yorumun için bakalım biraz daha bu konuu araştırıcam sonra bi karar vericem..

Bu arada aracımın egsozunu değiştirmeyi düşünüyorum.. Ses ve performans amaçlı ve ayrıca düşündüğüm sistem kumandalı malum polis cezaları :S 
bu konuda önerileriniz varmı arkadaşlar...

inventor

• Co-Admin
« Yanıtla #27904 : Kasım 06, 2012, 08:46:22 ÖS »
egzos olarak s2000 egzosu takın orta susturucuları sökün hem güzel ses alırsınız hemde performans olarak kayıp yaşamazsınız hemde polisler bşey yapamıyor

OznGrgN

« Yanıtla #27905 : Kasım 08, 2012, 10:00:36 ÖÖ »
egzos olarak s2000 egzosu takın orta susturucuları sökün hem güzel ses alırsınız hemde performans olarak kayıp yaşamazsınız hemde polisler bşey yapamıyor

Saolasın ancak susturucuları çıkarmayı pek tavsiye tmiyolar bende düşünmüyorum çıkarmayı internette warex çakması egsozlar var kumandalı bu linke bakarsanız biraz yüksek geldi fiyatı ama bilemiyorum tabi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-warex-egsoz-sistemi-104516804/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-warex-egzoz-uzaktn-kumandali-91202547/detay

Aracımın bir kaç resmini ekliyorum arkadaşlar :) yorumlarınızı bekliyorum...

OznGrgN

« Yanıtla #27906 : Kasım 08, 2012, 10:28:15 ÖÖ »

Birkaç resim...

ridingstorm

« Yanıtla #27907 : Kasım 12, 2012, 09:34:17 ÖS »
arabamda vites degistirirken debriyaja basip biraktigimda tak diye bi tok ses duyuyorum
bu ses beni cok huzursuz ediyor tamirciye sordum akslarda bosluk vardir ondan yapiyor dedi
pek inanmadim
cunku araci sabah calistirdigimda vites bostayken debriyaja basip cektigimde ayagimi ayni sesi duyuyorum
arac 94 si
tesekkurler
mevlüt bu olay baskı balatayı değiştirmeden öncede varmıydı eğer yoksa baskı balatayı taktıklarında bilyayı tam takamamış olabilirler buda tıkırtı türü ses yapar
selamlar arkadaşlar ne zmandır yoktuk hemen bi el atalım siteye:) gerçi mehmet abinin yanında bize söz düşmez ama yinede şöle soylim aynı sorun bnede  var olduğu geldi aklıma medsajı görünce su an bi ara debriyajdan ayağımı çekince tak diye bazen bi ses gelmeye başlamıştı usta çataldan dedi oylece bırakmıştık ama sonra motoru zorunlulk nedeni ile :) komple indirince tekrar takılınca debriyaj sisteminde bi değişiklik olmamasına rağmen ses kesildi bende anlamdım ama parçalar tekrara takılırken kendiliğindenn düzeldiğine göre bozukluk değildir muhtemele diye düşünüyorum

pcvirus

« Yanıtla #27908 : Kasım 13, 2012, 09:48:41 ÖS »
vaay ertanım sen buralara gelirmiydin :D

km kısmı gösterge olabiliri
ama hararet ten emin değilim
müşürün kablosunu direk motora değdir
oynarsa müşürden oynamazsa göstergeden

ridingstorm

« Yanıtla #27909 : Kasım 14, 2012, 09:11:07 ÖS »
hiç sorma be ilkerim ne zamandır uğrayamadık :) ama eski kadronun burada hala dimdik ayakta olduğunun görmek güzel:)

inventor

• Co-Admin
« Yanıtla #27910 : Kasım 15, 2012, 09:21:49 ÖS »

Saolasın ancak susturucuları çıkarmayı pek tavsiye tmiyolar bende düşünmüyorum çıkarmayı internette warex çakması egsozlar var kumandalı bu linke bakarsanız biraz yüksek geldi fiyatı ama bilemiyorum tabi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-warex-egsoz-sistemi-104516804/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-warex-egzoz-uzaktn-kumandali-91202547/detay

Aracımın bir kaç resmini ekliyorum arkadaşlar :) yorumlarınızı bekliyorum...

orta susturucuları sökmek hangi açıdan tavsiye etmiyorlar bunu yazabilirmisiniz benim aracımda 3 yıldır orta susturucu yok
varex çakması 800tl çok varex orjınalinin 2.eli zaten o paralar ama şu ortaya takılan avanalı sistemi sakın takmayın aracınızın gücü düşüyor birebir dyno üzerinde denedim
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2012, 09:24:07 ÖS Gönderen: inventor »

inventor

• Co-Admin
« Yanıtla #27911 : Kasım 15, 2012, 09:24:59 ÖS »
pek inanmadim
arac 94 si
tesekkurler
selamlar arkadaşlar ne zmandır yoktuk hemen bi el atalım siteye:) gerçi mehmet abinin yanında bize söz düşmez ama yinede şöle soylim aynı sorun bnede  var olduğu geldi aklıma medsajı görünce su an bi ara debriyajdan ayağımı çekince tak diye bazen bi ses gelmeye başlamıştı usta çataldan dedi oylece bırakmıştık ama sonra motoru zorunlulk nedeni ile :) komple indirince tekrar takılınca debriyaj sisteminde bi değişiklik olmamasına rağmen ses kesildi bende anlamdım ama parçalar tekrara takılırken kendiliğindenn düzeldiğine göre bozukluk değildir muhtemele diye düşünüyorum
rica ederim ertan biz sadece burada söylenene göre tahminler yürütüyoruz araç yanımızda olsa daha net konuşuruz

inventor

• Co-Admin
« Yanıtla #27912 : Kasım 15, 2012, 09:26:06 ÖS »
hiç sorma be ilkerim ne zamandır uğrayamadık :) ama eski kadronun burada hala dimdik ayakta olduğunun görmek güzel:)
nerde bizim zamanımız gençleri abileri :(

xera

« Yanıtla #27913 : Kasım 16, 2012, 12:52:53 ÖS »
selamun aleykum abıler napıyonuz ne edıyonuz :)

nucro

« Yanıtla #27914 : Kasım 17, 2012, 01:33:01 ÖÖ »
Özlemişim be yaaa...

Selamlar millet nası keyifler

honda_ex

« Yanıtla #27915 : Kasım 20, 2012, 06:16:55 ÖS »
arkadaşlar 95 ex aracıma resimdeki arka ekten sipariş verdim
resimdeki gibi ama 95 ex'e uyumlu. Bu arka tampon ekini nasıl tampona yapıştırabilirim
sadece silikon sıkıp sabitlesem yeterli olur mu?

ridingstorm

« Yanıtla #27916 : Kasım 20, 2012, 08:54:07 ÖS »
nerde bizim zamanımız gençleri abileri :(
hakkaten  mehmet abi eskiden ne kadar aktifti bizim sayfa şimdi gelen giden yok ne muhabbetler olurdu inş yine devam eder

AL-BAYRAK

« Yanıtla #27917 : Kasım 21, 2012, 10:34:12 ÖÖ »
aktif olur olur zamanla :)

Jackie

« Yanıtla #27918 : Kasım 21, 2012, 07:03:08 ÖS »
arkadaşlar aracımı satıyorum.forumun ilan bölümünde ilanım var.ilgilenenler oradan bakabilir.ya da malum site ilan no: #105731670

forumdan bir arkadaş alırsa memnun olurum.hayatlarında hiç honda'ya binmemiş vatandaşlar arabaya bakmaya geliyorlar ahiret sorusu soruyorlar.en azından bu aracı bilen biri alırsa hem benim için hem alıcı için daha hayırlı olur.forumdan alacak arkadaşa güzel bir indirim de yapıcam.aradığında honda forumundan aradığını söylesin yeter.
« Son Düzenleme: Kasım 21, 2012, 07:03:21 ÖS Gönderen: Jackie »

inventor

• Co-Admin
« Yanıtla #27919 : Kasım 21, 2012, 09:46:06 ÖS »
bak ufak ufak dökülmeye başladı eski kurtlar :)

AL-BAYRAK

« Yanıtla #27920 : Kasım 21, 2012, 10:29:06 ÖS »
ESTAĞFURULLAH NE DEMEK ESKİ KURT :)

münzevi

• Co-Admin
« Yanıtla #27921 : Kasım 22, 2012, 02:10:32 ÖS »
ESTAĞFURULLAH NE DEMEK ESKİ KURT :)

Burada hafiften daha kocamadık havası seziyorum. :)

OznGrgN

« Yanıtla #27922 : Kasım 24, 2012, 11:06:37 ÖS »
İyi geceler arkadaşlar nasılsınız ? :)

pcvirus

« Yanıtla #27923 : Kasım 25, 2012, 03:43:57 ÖS »
vay vay vay gençler :D nerelerdesiniz
hele aydın abi sen nerdesin yaw :D:D:D

pcvirus

« Yanıtla #27924 : Kasım 25, 2012, 03:48:31 ÖS »