kardeşim ben o arabaya geçen hafta cuma baktım istanbuldan gittim gitmene değicek bi araç kesinlikle değil belki geç kaldım bunu söylemek için ama foruma yeni üye oldum artık umarım gitmemişsindir
Alıntı yapılan: brkyclk - Ağustos 20, 2013, 10:14:29 ÖSkardeşim ben o arabaya geçen hafta cuma baktım istanbuldan gittim gitmene değicek bi araç kesinlikle değil belki geç kaldım bunu söylemek için ama foruma yeni üye oldum artık umarım gitmemişsindirhocam nasıl araç daha görmek nasip olmadı cumaya sarktı benim iş..kaporta motor durumu nasıl alınacak bir araç değilmi?problemleri varmı aydınlatırsan sevinirim boş yere 10 lirayı bağlamayalım...
hoşgeldin kardeşim hayırlı olsun araç güzel
hayırlı olsun güle güle kullanın
mod biraz kişiseldir kafana göre abartmadan takıl derim ama ben almış olsam ilk o ön farı söker turuncu sinyalli ön far takardım sonrada arabayı basardım istersen spor yayla istersen coıloverla sonra arabaya oturan bi jant gerekli fazlada büyük jantı yakıstırmıyorum önede değişik bi tampon takıyolar oda yakışıyo ek kasa tamponu galiba
çok saolun. yigit sanada hayırlı olsn güle güle kullan. burak dedigin gibi jantlari degistiricem ama hem oncesinde far vs degistirecegim bi kac parca sey var. hemde biraz para biriktirip yakisan guzel birsey almak lzm.bu arada ben burada dedigim gibi yeniyim bulusma vs yapıyormusunuz hic ?
merhaba arkadaslar civic si icin d16a9 dolu blok lazım faturalı yardımcı olursanız sevinirim...