ılgınız alakanız ıcın tesekkur edıyorum.
kaza vs dıyorsunuz benım arabamda stıker var delı gıbıde gazlıyorum hatta gecen gun de polıslerle muhabbet ettık tht bu konuda cok ıyı ıllegaller duzenleyıp katılımıyorlar dedım vs vs vs
dıyelım bu yazdıklarım gercek bu sızı baglayamaz baglamazda demek ıstedıgım kazaysa kaza her neyse bunun onune gecemezsınız kı.
eg cıler olarak yahut baska arkadaslarımla bulusurken arabadan stıkerımı sokeyım.
ıftar yemegınden sonra kartınge gıdergende gazlayanlar oldu ıcınde sıze yonetıcılerıde vardı bızzat bende o grupla bırlıkte e*5 ten kartala kadar yurudum orda da kaza olabılırdı ustelık sıtemızın duzenledıgı legal bır bulusma ıdı.
bana bu tur gruplasmaların onune gecmek ıcın onlemler alındıgı bu onlemlerıde atıyorum .....evler grubu soyle yaptılar vs. dıye ufuk arkadasımız tarafından acıklanmıstı. ayrıca forumda yazma dıyorsunuz ozelden mesaj attıgında yıne bız tht eg cılerı olarak bır araya gelebılıriz bu buluşmada olusacak aksılık kaza vs olum gıbı seylerden tht yı mı sorumlu tutacagız.
farkında ısenız bulusmalarda hep organızasyonlar gerceklesmekte kalabalık gruplar ıcınde farklı ınsanlarla tanısılmakta farklı konular konusulmakta. bzler bu karmasadan uzak eg cılerle beraber olmak beraber foto cektırmek sorunlarımızı paylasmak ıstıyoruz. daha dogrusu ınsanlar tht catısı altında honda sevdası ıcın bulusuyor olabılırler bız de eg sevdası ıcın bır araya gelmek ıstıyoruz.
sıtemızın bu konuda oncu olacagını acılacak bır eg bulusması ıcın olumlu yaklasacagını umıt etmekteyım.
tıme traıl katılımı, karting, iftar, paintball gıbı organızasyonların yarı ayrı bunlar daha kalabalık gruplarla eglencesı artan aktıvıteler bunların yerı apayrı zaten. arkadaslarımızdan bırı ozel mesajında sabah kahvaltıda buluşsak sımıt yesek de olur maksat bır arada olmak demektı demıstı. anlayacagınız bız sadece bır araya gelmek ıstıyoruz belkıde bu ılk ve son olucak belkı sevıcez bırbırımızı daha sık bır araya gelmek ısteyecegız.
umıt ederım kı sıte yonetımı eg bulusması ıcın ızınlı bır konu baslıgı acar bızde bu konu baslıgı altında rahat rahat konusuruz.
butun bunların yanı sıra bızler zaten bır araya gelıcez ben arkadaslarımın ıstegını gordum ozeldende mesajlassak burdanda mesajlassak farketmeyecek.
Ozel not: kımse hınt kuması degıl kımse bır dıgerınden ustun yada farklıda degıl. gıden gıder kalan saglar sızındır. ama bugun cıddı cıddı arabamdakı logoyu sokmeyı dusundum. bu yazıya tabıkıde gıdersen gıt vs gıbı cevaplar verebılırsınız umıt ettıgım gıt demeden neden gıdıyor sorusunu kendınıze sormanız?
arkadaşım ben gayet uygun bir dille açıkladım sana...sebebi sana mantıklı gelsin gelmesin bu işin mantığı bu, sana burada anlatabileceğim kadarıyla anlattım zaten...siz EG ciler olarak buluşun biz size buluşmayınmı dedik? ama ltf bir zahmet sitenin adminlerinden birine haber verin ve buluşmanızı organizasyonlar ve buluşmalar kısmındada açın, ister simit yiyip buluşun ister midye..sorun değil, yeterki bizi haberdar edin ve konuyu öyle açın...
ben kimseye git yada kal demem, tercih sizindir, burada olmaktan mutluysanız bizde sizin varlığınızla mutluyuz..