yarın msn adresinden bağlantı kurayım kabul ederse yardım etmeyi sizden sipariş toplarım ebay dan ona bildiririz
elentra 2005 full olanlarına beraber baktık aga o fiyatlarda ama
aydın videoları yarın alalım sonlandırdın mı diski??
Alıntı yapılan: enengin1 - Kasım 16, 2009, 08:49:53 ÖSaydın videoları yarın alalım sonlandırdın mı diski??alalim su videolari artik
aydın bak polise sahte ihbar yaparımm. gelirler evde ne kadar cd varsa alırlar. ver artık su dvd yi Alıntı yapılan: Time-R - Kasım 16, 2009, 08:57:17 ÖSAlıntı yapılan: enengin1 - Kasım 16, 2009, 08:49:53 ÖSaydın videoları yarın alalım sonlandırdın mı diski??alalim su videolari artik korsan ihbari yapalim
Alıntı yapılan: enengin1 - Kasım 16, 2009, 08:49:53 ÖSaydın videoları yarın alalım sonlandırdın mı diski??alalim su videolari artik korsan ihbari yapalim
Alıntı yapılan: enengin1 - Kasım 16, 2009, 08:59:22 ÖSaydın bak polise sahte ihbar yaparımm. gelirler evde ne kadar cd varsa alırlar. ver artık su dvd yi Alıntı yapılan: Time-R - Kasım 16, 2009, 08:57:17 ÖSAlıntı yapılan: enengin1 - Kasım 16, 2009, 08:49:53 ÖSaydın videoları yarın alalım sonlandırdın mı diski??alalim su videolari artik korsan ihbari yapalim
haklısınız ben gitmesem audi nin peşine geleceğiniz yoktu bikere
altına son model araba alan bısey sanıyor ıste vti lar bılınıyor az cok ama si bılen yok sonuc saka makına nasıl gıdıııı yaw bu hahahahaha
belki de satmıştır
valla arılar gibi üşüştüş adam birden ne olduğunu şaşırdı valla samet sen ben
kardeşim bu araba pasta yüzü görmeden olmazzzzz
Alıntı yapılan: BERKİİİ - Kasım 16, 2009, 09:01:12 ÖSkardeşim bu araba pasta yüzü görmeden olmazzzzzaydin hocam cok hastayim, bu halimle pasta yaptiracaksan bana yapayim hic sorun degil ki zaten sozumuz var, ver artik su videoyu
ok yarın bi aksilik olmazsa yaylada buluşur verririm usb niz olsun yanınızdaAlıntı yapılan: Time-R - Kasım 17, 2009, 03:08:57 ÖSAlıntı yapılan: BERKİİİ - Kasım 16, 2009, 09:01:12 ÖSkardeşim bu araba pasta yüzü görmeden olmazzzzzaydin hocam cok hastayim, bu halimle pasta yaptiracaksan bana yapayim hic sorun degil ki zaten sozumuz var, ver artik su videoyu
http://www.teamhondaturkey.com/forum/empty-t33490.40.html;topicseenarkadaslar yukaridaki konuya dikkat, konunun son 2 mesajina ozellikle dikkat vererek okuyun, acayip rencide etti beni, si o kadar farkli iyi giden bir araba degil diyor, ies motoru daha iyi diyor, ies motoru mu kullaniliyor bugunku evo 9 ve 10'da benim bildigim dohc motor teknolojisi kullaniliyor, afedersiniz ama konudaki son mesaji atan sunnetci arkadasimiz harbiden halt etmis yani