ya deniz senin yanına gelicektim bu hafta pazartesi başıma bi kaza geldi bacagımı cama kestirdim 10 tane filan dikiş var bu gün ayaklandım biraz baston yardımıyla iyleşince yanındayım inş....
geçmiş olsun Alıntı yapılan: pars - Kasım 19, 2009, 07:55:33 ÖÖya deniz senin yanına gelicektim bu hafta pazartesi başıma bi kaza geldi bacagımı cama kestirdim 10 tane filan dikiş var bu gün ayaklandım biraz baston yardımıyla iyleşince yanındayım inş....
izledin mi videolarııı enginn
BEN DEDİM SANA DEĞİL Mİ AMA YİNE DE GÜZELLER
amerika cevap verdi engin aralık 17 kendisi gelecekmiş link nerdeydi aldıracak mısın sen
Alıntı yapılan: pars - Kasım 19, 2009, 07:55:33 ÖÖya deniz senin yanına gelicektim bu hafta pazartesi başıma bi kaza geldi bacagımı cama kestirdim 10 tane filan dikiş var bu gün ayaklandım biraz baston yardımıyla iyleşince yanındayım inş....hayda yılmazım ne ettın sen ya buyuk gecmıs olsun dur hocam sen sabır kal ben gelırım araba bıraderde gelsın hele
beyler eg'ciler olarak yarın akşam mini bi bulusma yapsak nassı olur merter dürüm tır mesela uzun zamandır turşu ve dürüm yemedim orda
ama baksana ampuller gözükecek onda ozaman ii durmıcak
bu ara bende bakıyorumda kanal var haber vermıyorsunuz kırıldım valla
kanala ulaştık da malzemelerin onun eline ulaşması getirme ve kargolama konuları netleşmedi onları bi halledersek herkese yardımcı olmaya çalışacağım.... tabiki kanalın bu işe ne kadar vakit ayırabileceğini bilmek lazım tam olarak