far olayı gene sölüyorum sanayide farcılar 100 tl ye temizliyor.ben kendşm yaptım 30 tl ye mal oldu özel sıvısı var.biraz daha tecrübe aktarayım.araba uzun yolsa saat gib mşallah çok arabalar kullandım ben mercedeste bu tat var diyebiliirim 13 yaşında araba bu kadar olur.ön takımdan gelen seslerimiz rotiller ve rot başları bakulacak salıncaklar bakılacak.zamanım oldukça yapacağım.birde benim başımda tavan sarkması var sıcaktan bez kendşnş bırakmış ne yapacaz bilmiiyorum bakalım...herkese keyifli hondalı günler.unutmayın arabanızın motoru dünyada motorundaki her şeyi kendi üreten bir dünya devinin motorudur.kolay kolay bozulmaz...
Herkese selamlar, euro civic aşığı arkadaşlarıma Ankara' dan sesleniyorum:) Evolution dostum tavan sarkması olayını bende yaşadım. Benim tavan deri döşemeydi. Önce bir arkadaşımla kendim yapmaya çalıştım ama tutturadamık. Ustaya gittik. Usta tavanın orjinal olmadığını söyledi. Yeniden tavan yaptırdık. Sana tavsiyem deri falan yaptırma sakın.
Dediğim gibi karar verdim Ankara' ya geldim. Uzun yol tecrübem hiç yok. Sadece istanbul Hayrabolu arası gittim ve geldim.
Biraz çekinerek çıktım yola ama gözümde büyüttüğüm kadar yokmuş. 145 TL lık benzinle depoyu fulledim. 44.85 Litre benzin almış oldum. Bu arada araçta tam sıfırın üzerinde çizgideydi benzin. Ankara Etimesguta geldiğimde kabaca 463 km yapmıştım. 485 km deyken aracı tekrar fulledim. 96 TLlık benzinle depoyu tekrar fulledim. İstanbuldan Körfezi geçene kadar üzerimdeki acemiliği atmak için 100 kmden yukarı çıkamadım.

Ankaraya gelirken klima açtığımda 90-100 km, klima açmadığım zamanlarda ise 120 km hızla yol aldım. Ankaraya yaklaşırken yol müsait olduğu için 130-140 km hızla seyrettim.
Aracımı zaten bilenler var. 1998 model 1.4 İS Klima-2 Airbag vesaire vesaire..
Bu hesaba göre Ankaraya 90-95 TL ile geldiğimi hesapladım.
Yola çıkmadan önce bujilerimi, polen filtresini, hava filtresini ve sol lastik dış körüğünü değiştirdim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese sevgiler Herkese Selamlar...