Gönderen Konu: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 778967 defa)

obkavi

Ynt: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım
« Yanıtla #1125 : Eylül 02, 2009, 08:05:37 ÖÖ »
selam dostum, tavsiyemiz  al fiyat çok iyi çümkü

minimal_freak

« Yanıtla #1126 : Eylül 02, 2009, 10:12:54 ÖÖ »
eğer motor-kaporta iyi durumdaysa bencede almalısınız, otomatik vites kafanıza takılmasın, honda otomatik şanzuman konusunda en iyisidir  >=ok

BhuRkY

« Yanıtla #1127 : Eylül 02, 2009, 08:56:46 ÖS »
Evet, gercekten fiyat iyimis. Hayırlısı olsun :)

obkavi

« Yanıtla #1128 : Eylül 04, 2009, 08:04:53 ÖÖ »
evet otomatik hondada sorun  çıkarmaz genelde

Cevahir

« Yanıtla #1129 : Eylül 04, 2009, 09:29:55 ÖS »
Saolasın arkadaşlar.Arabayı aldım inşallah salı günü falan elime geçecek.Sizlerle fikir alışverişine devam ederiz inşallah.Teşekkürler

adrenaliinn

« Yanıtla #1130 : Eylül 04, 2009, 09:43:58 ÖS »
Saolasın arkadaşlar.Arabayı aldım inşallah salı günü falan elime geçecek.Sizlerle fikir alışverişine devam ederiz inşallah.Teşekkürler
hayırlı olsun..Allah kaza bela ceza vermesin

BhuRkY

« Yanıtla #1131 : Eylül 05, 2009, 09:51:59 ÖS »
Arkadaslar acil. Yedek su deposu ( tasıma kabında ki ) su neden fokurdar ? Arabayı kapattığımda bunu fark ettim. Su eksiltme için gecen gün ustaya gitmiştim. Kacar vardi yaptin dedi. Eee peki simdi ki sorun ne !?:(

zedrix

« Yanıtla #1132 : Eylül 06, 2009, 11:39:59 ÖS »
Arkadaslar acil. Yedek su deposu ( tasıma kabında ki ) su neden fokurdar ? Arabayı kapattığımda bunu fark ettim. Su eksiltme için gecen gün ustaya gitmiştim. Kacar vardi yaptin dedi. Eee peki simdi ki sorun ne !?:(

daha once 90 honda da basımıza geldı sorun buyuk ıhtımalle radyotorunde tıkanıktır soktur temızlet gerı takdır ...

BhuRkY

« Yanıtla #1133 : Eylül 07, 2009, 07:03:39 ÖÖ »
Bak bu olabilir. Çünkü radyatör gerçektende pis. Yani kapağı açıp baktığımda bildiğin çamur gibi bir sıvı var. Usta onuda temizledi. Suyu boşaltıp tekrar doldurdu ama bu sabaj tekrardan baktım su eksiltme var mı diye leş gibi. Hee su eksiltme olayı artık bitmiş gibi. Öte yandan şimdi su eksiltme yedek su deposunda oluyor :(

obkavi

« Yanıtla #1134 : Eylül 07, 2009, 09:31:21 ÖÖ »
dostum bu conta yakma sorunu büyük ihtimalle
iyi bir hondacıya gir bizim aracın kroonik sorunudur bu ,  300-400 tl arası tutar

yusuf5583

« Yanıtla #1135 : Eylül 07, 2009, 10:10:04 ÖS »
selamlar ben ankaradan yusuf benim 96 euro civic gümüş renk düz vites modeli.  180 binde alalı 3 ay oldu çok memnunum. bir daha araç alacak olsam hondadan şaşmam.

obkavi

« Yanıtla #1136 : Eylül 08, 2009, 09:38:41 ÖÖ »
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan

Cevahir

« Yanıtla #1137 : Eylül 10, 2009, 02:40:58 ÖS »
Arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda 98 model otomatik vites 1.6 ies euro civic sahibi oldum :)..Arabanın asaleti konforu ve süspansiyonuna hayran kaldım.Yol tutuşu ve rahatlığının yanı sıra Lpg li ve az yakmasıda çok güzel bi yanı..Yakında resimlerinide paylaşırım sizlerle.Modifiye ve yedek parça konusunda kesinlikle görüşlerinize ihtiyuacım olacak.Herşey için teşekkürler HONDAdaşlarım :)

eurocv

« Yanıtla #1138 : Eylül 10, 2009, 04:48:28 ÖS »
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın, hangi marka gaz kiti var ve tüketim değerlerini yazarmısınız, bende de 97 otomatik var çok yaktığını düşünüyorum.. ayarlardan mıdır, kit den midir.. gaz 1.54 TL den şehiriçi 18 kr yakıyor..
« Son Düzenleme: Eylül 10, 2009, 04:49:33 ÖS Gönderen: eurocv »

MASTEROFGLOSTERS

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1139 : Eylül 10, 2009, 09:55:13 ÖS »
Selam Arkadaşlar mecburiyetten Bebek gibi 2004ES V -TEC auto Full+Full hondamı satmak mecburiyetinde kaldım Daire için,Şimdi bir kaç kuruş biriktirdim.Honda dan çok memnun kaldığım beni hiç üzmediği için tekrar honda düşünüyorum.
    Ve Türkiyede aracımı arkama bile bakmadan teslim edebileceğim  RADAR OTO Şeref abi  İnsanlığı gerçekten sadece Ustalığıyla kalımıyor, kardeşi ile artık bu işin piri olmuşlar dürüstlükte de Allah onlardan razı olsun.
   Şimdi 1.6 İES otomatic Eurocivic var kafamda Diğer lakabıyla HO-VER (honda -rover co. versiyon)
       Şimdiye kadar  V-tec ES den herkonuda memnun olmama rağmen bu eurocivic lerde sorunlar duyuyorum

Sizce biraz daha para ekleyip beklesem Sedan bir honda mı alsam?yoksa Parçası zor ve çok pahalı denen Motor çok ses yapıyor,far problemli ve bir kaç problemini daha okuduğum EUROCivic mi?
    Lütfen bana bir tavsiyede bulunursanız sevinirim.(bu arada Otomatik vites ve Sunroof takıntım oldu honda ile çok mükemmel geliyor bana Bu arada aracı Tamamen Makam aracı gibi özenli kullanmayı seviyorum  aşırı hız,tunıng gibi hiç tutkum yok çok mecbur kalmadığım sürece)
      Bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim araç model teknik ve kullanım handikapları ve avantajları ile ilgili
   honda dan başka araca dahi bakmadım Rover 416 Sİ haricinde .
        Çok teşekkürler Hürmetler ,sevgilerle kalın.   
                                                                          HoooooonnnnnnnHoonHooonnDaaaaaaaaaaa!!!!!!   

« Son Düzenleme: Eylül 10, 2009, 09:58:00 ÖS Gönderen: MASTEROFGLOSTERS »

yesilkoy34

« Yanıtla #1140 : Eylül 10, 2009, 10:11:16 ÖS »
Parçası zor ve çok pahalı denen Motor çok ses yapıyor,far problemli ve bir kaç problemini daha okuduğum EUROCivic ı problemlı goruyor ısen bence dusunme :) bıraz daha sabredıp ıstedıgın bır hondayı al :)

yesilkoy34

« Yanıtla #1141 : Eylül 10, 2009, 10:14:49 ÖS »
RADAR OTO Şeref abi  nınde fıkrını alabılırsın kendısı yardımcı olacagına ınanıyorum ıyı esnaftır senı uzmeyecek bır tavsıye verebılır belkıde bır arac bulabılır

MASTEROFGLOSTERS

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1142 : Eylül 10, 2009, 11:54:46 ÖS »
Öncelikle çok teşekkürler,
       aslında mühim olan benim ne düşündüğüm değil,kullanıcıların ve teknik olarak aracı yakından tanıyanların  tavsiyesi önemli , kasa ve iç dizayn olarak hoş bir araç görünüyor Eurocivic epeydir de ilanlara bakıyorum....Şeref abinin yaz başından beri yanına gidemedim floryaya biraz uzak olduğum ve yoğun çalıştığım için aslında aracı gösrerecek en iyi yerlerden de biri belki araç bulmamda da yardımcı olur bu güzel fikir.bu konuda  sizlerin de düşüncelerini öğrenmek isterim.

obkavi

« Yanıtla #1143 : Eylül 12, 2009, 08:27:57 ÖÖ »
donanım bakımından euro  yedek parça bolluğu bakımından yerli kasa

obkavi

« Yanıtla #1144 : Eylül 14, 2009, 08:12:05 ÖÖ »
radyatör değiştiren oldumu hiç aranızda

notdream

« Yanıtla #1145 : Eylül 14, 2009, 01:11:52 ÖS »
Öncelikle çok teşekkürler,
       aslında mühim olan benim ne düşündüğüm değil,kullanıcıların ve teknik olarak aracı yakından tanıyanların  tavsiyesi önemli , kasa ve iç dizayn olarak hoş bir araç görünüyor Eurocivic epeydir de ilanlara bakıyorum....Şeref abinin yaz başından beri yanına gidemedim floryaya biraz uzak olduğum ve yoğun çalıştığım için aslında aracı gösrerecek en iyi yerlerden de biri belki araç bulmamda da yardımcı olur bu güzel fikir.bu konuda  sizlerin de düşüncelerini öğrenmek isterim.

Şeref Ustaya almadan önce ben de sormuştum Euroyu. Hayırlı olsun al demişti sanırım sana da aynısını der. Yedek parçası pahalı (bütün japon arabaları da öyle) ama kasko olursa dert etmezsin. Motor parçalarına gelince kaza yapmazsan çok ihtiyacın olmaz :) Kaza yaparsan da yine kasko derim. Farlara 100lük ampul taktırdın mı röleyle beraber hiç sıkıntı yaşamazsın. Sevgiyle kal.

notdream

« Yanıtla #1146 : Eylül 14, 2009, 01:12:58 ÖS »
radyatör değiştiren oldumu hiç aranızda

Kanka senin bu radyatör derdin bitmedi mi Allahını seversen? Ne oldu yine?

minimal_freak

« Yanıtla #1147 : Eylül 14, 2009, 10:22:07 ÖS »
    <783^2 :gulegule :ağlaa   slm arkadaşlar, iki hafta önce ilanını verdiğim aracımı bugün sattım :((((   arabamdan o kadar memnundum ki inanın çok üzülerek verdim, araçlarınızın kıymetini bilin ve o paralara binilebilecek en donanımlı, en konforlu, en performanslı ve en keyifli otomobile sahipsiniz, aracım hatasız 98 1.6iES idi. 176 bin km de LPG hiç takılmamıştı ve ihtiyaçda duymamıştım zaten. istediğim fiyata 2 hafta gibi kısa bir zamanda sattım.

Honda'dan vazgeçtiğimi sanmayın sakın  [-X  aradığım VTI'ı buldum ve pazarlık aşaması devam etmekte, hayırlısı olursa onu almayı düşünüyorum. Hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim, gerçektende boşuna dememişler, yaşanılan tecrübeler sonucunda HONDA.......... GERÇEKTENDE HAYAT ONDAAAAAAAAAAA >=ok

Saygılar

obkavi

« Yanıtla #1148 : Eylül 15, 2009, 11:41:05 ÖÖ »
dostum park ettikten 6-7 saat sonra motor iyice soğuyunca  radyatörün üzerinde o siyah pilastik böümle radyatör arasında bazı yerlerde ıslaklıklar oluşuyor

notdream

« Yanıtla #1149 : Eylül 15, 2009, 03:45:47 ÖS »
alla alla ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi de. Ne var acaba? Ustaya götürecekmisin arabayı?