sorunun anteninde sanırım, teyp çıkışından anten ucuna kadar olan kısımın aracın kaportasına veya herhangi metal bi yerine temas etmemesi gerekli, şase alıyor, frekansı motor sesi olarak iletiyor, kablo ve bağlantılarını kontrol edersen sorunun çözülür
Saygılar
oncelikle biraz gec tesk ettim k.bkma fırsat bulamadım..dediğin gibi anten kablolarıyla ugrastım biraz,düzeldi eskisi gibi rahatsız edici değil..birde bi sorum daha olacak bi yerden duymustum hondalarda motor sesine gore teybin sesinin artması oluyomus boyle bişey varmıdır gercekten cvp için simdiden teskler...
rica ederim ne demek sorun değil (koyu bir fener taraftarı olarak :p

) sorunun çözülmesine sevindim, söylediğim gibi kablolar bir yerden şase alıyorsa motor sesi ve radyo sesi paralel olarak karışır, diğer soruna gelince aracındaki sesin artması motor değilde hızının artmasıyla orantılı olur, bizim modellerde bu var mıdır bilmiyorum çünkü orjinal teyp takılı değil benim aracımda kendi yaptığım set vardı, yeni çıkan araçların bazılarında bu sistem var, aracın hızı arttıkça teybin seside otomatik olarak artak yada azalır, yol sesi ve motor sesi yükseldiği için konfor olarak otomatik volume yükselir, ben bunu ilk olarak 2001 senesinde şirket arabam olan astramda görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti, ama dediğim gibi bizim araçlarda var mıdır yok mudur hiç bilmiyorum, orjinal fabrika çıkışı teyp kullanan arkadaşlar varsa aramızda yardımcı olabilirler.
Bu arada ben aracımı yaklaşık 20 gün önce sattım

(( aracımı ve forumdaki arkadaşlarımı unutmadım tabiikide, ara sıra gelip okuyorum ve elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum. İnşallah kısmet olursa bu çarşamba 98 hb VTI alıyorum bir terslik olmassa, Honda aşkı işte bırakamıyorum, ama euromu hala çok özlüyorum

(( hepimize keyifli forumlar ve kazasız belasız sürüşler dilerim...
Saygılar