Arkadaşlar meraba uzun zamandır yazamıyordum işimin yoğunluğu sebebiyle neyse tekrar aranızda olmak güzel ama geçen gün arabanın fan ayarlarının yapıldığı düğme boşa dönmeye başladı zannediyorum arka baglantılardan fılan kırıldı hurdacılar sitesinde çıkma araştırdım ve şok oldum o düğmeyi tek satmıyolar bu bir o panali beraber satıyorlar ve 200 tl ye arabanın içi buharlanıyo şimdi camlar bugudan gözükmüyor ne yapsam acaba
selam
euro parcalarımıza nedense acaıp para ıstıyorlar benımde aynaları kontrol eden dugme arızalanmıstı sordum 150 cıvarı bır para demıstı servıs kucucuk parca donunce merak ettım soktum ufak bır elektronık devre kısa devreden dolayı bakır yoldan bırı yanmıs bende aldım ınce bakır bır tel ıle lehımledım taktım calısıyor

ve bu dedıgım olay 6 ay once ıdı ve sorun yok aynı sekılde senın dedıgın fan olayındada soguk ve sıcak ayarlayan dugme bosa onuyor ıdı e ben durmaz ılla kurcalamam lazım orta konsulu bu forumdan ogrendıgım sekılde soktum baktım ıcınden plastık bır parcası kırılmıs sonra oraya bakınca bosta takılabılecek yedek bır yer gordum oraya taktım celık telı ve su an vazıfesını goruyor e sorun yok sıcak yada soguk olarak ayarını yapabılıyorum eger elınden gelıyor ıse sende sokup en azından ne oldugunu yapabılırmısın yapamazmısın bakabılırsın belkı basıt bır seydır yoksa dedıgın gıbı abuk paralar ıstıyorlar
umarım sorunun en kısa surede az masrafla cozulur