arabalarda sorun yok herkes mutlu...
geçen hafta sonu kore ve japon araçları için yedek parça satan bir yer ile görüştüm. bizim araşların yan sanayi olarak tüm parçalarını getirtebildiğini söyledi tabi iş icraata geldiğinde nasıl olur bilmem ama adamın kartını aldım denemeden öğrenilemez. forumda dükkan ismi ya da telefonunu verme durumunda nasıl kurallar olduğunu bilmediğim için ihtiyacı olan arkadaşlara mail ile bilgilerini yollayabilirim. ya da herhangi bir yasak yoksa burayada yazabilirim.
bu arada geçen hafta çanakkaleye giderken soğuk havada devirsiz kullanımda arabada motor ısınma sorunu dikkatimi çekti. devirsiz olarak arabayı kullandığımda (2500 civarı) hararet göstergesi 0 a geliyordu. devirli kullanında kendine geliyordu ama durum bana pek normal gelmedi. motorun soğuk havalarda çalışırken bu kadar çabuk 0 a gelmesi durumunu yaşayan başka arkadaş var mı ?
ayrıca ncup olayını biraz araştırdım obkavi hocam. dediğin gibi 2,5 yıldıaz o dönem için kötü değilmiş. gördüğüm kadarıyla o yaş aralığında en iyi golfe ait onun dışında birkaç tane 3 yıldız var. sonrada bizimki.