merhaba arkadaşlar.
2 gündür aracın sağında solundaki sorunların tamirine giriştim...
p.tesi elektrikçiyle olaya başladım. birkaç gündür arabanın kilitleri kendi kendine açılıp kapanmaya başlamıştı. alarm sürekli devreye giriyordu. dörtlüler yanıyor falan filan... sorunun alarmdan olacağını düşündüğüm için alarmı söktüm fakat kapıların açılması kapanması kafasına göre takılmaya devam etti. elektrikçi hem alarmda sorun olduğunu hemde kapılardaki merkezi kilit motorlarında sorun olduğunu söyledi. alarm değişti ve kapılardaki motorları için bir işlem yapıldı.
-bunların dışında farları yakın zamanda değiştiremeyeceğim için şimdilik geçici çözüm olarak osram nightbreaker h4 ampulleri araca taktırdım. tam olarak test edemedim. kısa mesafe kullandım fakat eskiye göre fark olduğu kesin.
- arabada eski mobil telefon tesisatı döşeliydi onu söktürdüm.
- son olarakta yolcu tarafı camı tam olarak kapanmıyordu. yüksek hızda ıslık sesine benzer ses yapıyordu. kapıları içi açılınca oradaki camı kaldırıp indiren sistemdeki dişlierin kırık olduğu görüldü. göbekte sorun olmadığı için kırık dişliler tamir edildi. cam tam olarak kapanabiliyor artık.
salı özel servise gittim. tümseklerden geçerken aracın arkasından gelen vurma sesi geliyordu. ben amortisörler patlaktır diye düşünüyordum ama sorun takozlardaymış. arabanın arkası takoz cenneti. tümü değişti. sesi kesti. ama maliyet biraz yüksek oldu malesef.
işin kötü kısmı dün serviste arabayı almaya gittiğimde kapı kilitleri yine kafasına göre takılmaya başladı

bugün arabanın arkasında takoz değişimi nedeniyle rot - balans ayarı yapılacak. yarın yine elektirkçiye gidip kapı kilitlkerine bakılacak.
bu tamir olayı başladımıydı bitmek bilmiyor.birazda takıntılıysanız tamam. son birkaç işlem daha yapıldıktan sonra geri pek bi sıkıntısı kalmayacak inşallah.
bu arada dün gittiğim servistede bor power olayını sordum. usta tavsiye ediyor. 2000 km sonra yağ değişimi sonrasında deneyecem inşallah.