-ceyhunyazar 97 1.6 ils düz vites benzinli 87 binde beyaz/Ankara
2-cenqawer 96 1.6 ils otomatik lpg li 140 binde metalik gri/Ankara
3-obkavi 96 ils 1,6 otomatik lpg li 178 binde metalik yeşil/İstanbul
4-bigvolf 96 ils lacivert 173 binde/Malatya
5-powervtec 97 1.6 ils otomatik 158 binde bordo renkli lpg li/Aydın
6-ayalcin27 99 1.6 İes Düz Vites Gri Lpg'li /Samsun
7-Nitrogenius 98 1.4 is Manuel Beyaz/İstanbul-Bağcılar
8-efsunm 98 1.6 ies / Denizli
9-Serozkay 97 1.6iLS, Düz vites,benzinli 150 binde Siyah/İstanbul.
10-drtimurcin 97 1.4 is 130 binde lacivert /İzmir
11-taylantgov 96 1.4ies 110binde /Ankara
12-notdream 96 1.6 ils otomatik ve lpgli, metalik koyu füme 89binde / istanbul
13-vega_0777 96 1.4 ls Antalya/Bingöl Tuğrul
14-bozlak 97 1.6 Kayseri
15-Hikmet Hoca 98 1.6 ies, Otomatik vites, LPG'li, 195 binde, Beyaz / Ankara
16-yesilkoy34 96 14.i 71000 km bordo / ?
17-m.t.y 97 ? ? lacivert/Niğdem.t.y kardeşim aramıza hoşgeldin. Her türlü soruna acıgız bekleriz.Makamcı SW abimize özel bir cagrı yapmadık. Siteye gün be gün bu forumdan söz ettik gelin diye.Sizin gibi gelenlerin yanında gelmeyenler de cok.Tercih kullanıcılarda artık.Umarız katılırlar....
Araclarımızda parca sıkıntısı oldugu dogru tabi ancak bi sekilde işi görmüş halletmiş olman sevindirici.Ancak hep dedigim gibi, bugün yüksek modelli opel vw gibi araclarda kullansan parça fiyatları daha aşağı degil fazladır. Üstelik bu araçlardaki konforu onlarda bulamazsın.
powervtec kardeşim, yedek parça temini için direkt bi adres yoksa da istanbulda araştırmak mantıklı. Mesela kaza yapan eurocu bi arkadaşım sağ ya da sol bilmiyorum bir farı konyadan digerini istanbuldan getirtmişti yanılmıyosam.Sıfır farlar...Fiyatları da yanılmıyosam 140 tl civarında idi tanesi...
Yani parça bulmak icin biraz bizim emek harcamamız gerek. Ya da bütün bu sorunları yasamak istemiyosak aracınıza kasko yaptırın. Her firma yapmaz ama yapanlar varmış.Malum yaşı itibariyle demek istiyorum.
Bu arada dün pazar günü semtimde acık bir oto elektrikci buldum. Ve Eski mp3 cd çalarımı , pioneer marka, deh4800 ü taktırdım.İşin en enteresan yanı şuydu. Direksiyondan orjinal teyp kontrolü vardır bilenler bilir araçlarında varsa.Silecek kolunun hemen altındadır. Teyibi bagladı usta, gayet düzgün calıstı teyp, kontakla da uyumlu derken teyp boslugundan bir jaklı kablo daha var , teyp kablo tertibatından bagımsız gibi duruyor.Orjinal teybin arkasında bi yerden cıkmıstı zaten. Kısa bi arastırmadan sonra onun uzaktan direksiyondan kumanda kablosu olduugnu anladık.Ben sutaya sordum hatta dedimki en cok direksiyondan kumanda edemiycez diye taktırmadım, çalışmaz dimi diye sordum.Yok çalışmaz dedi. Ancak teyp takıldıktan sonra yeni pioneer taktıgımızın arkasında tam da o jakın girecegi 2 yuva vardı.Usta yerine itmeden bi dakka sunlara takalım deneyelim dedim ve inanmıycaksınız ama direksiyondan kumanda su anda sorunsuz tüm görevleriyle pioneeri kontrol ediyor.Evet takacagınız teybin arkasında remote kontrol jakı yuvası varsa, eurolarımızdaki direksiyon kumandası calısıyor. Bu bircok arabada hatta hicbir arabada yoktur. Şaşırdım ve şimdi aracımı sırf bu sebeple daha da sevdim....Honda hayat onda...
Öte yandan far aydınlatmasından sikayetci arkadaşlara da sesleniyorum. Ben farlarımın aydınlatma gücünden memnunum demiştim , olmayanların aksine. 100 lük ampül takılmış ve röle baglanarak ayarlanmıştı.Normalde 55-60 lık vardır araclarımızın orjinallerinde. Ben de beyaz 100lük osram far ampülü taktırdım.Ön park lambalarımı,ve arka plakalık aydınlatmalarımı komple beyaz ampül taktırdım.Bir tek sisler kaldıki o da hava cok soguk oldugu icin ustayı ugrastırmadım

Ancak beyaz ısık kesinlikle aynı gücteki sarı ısıktan daha güclü ve güzel aydınlatıyor.Tavsiye ederim.Teyp taktırması dahil tüm ince ampüllerle far ampüllerine 80 ytl ödedim.Bilgilerinize. Dükkan sokulluda telekomu gecince soldaki Fatih otomotiv.