dostlar geçen hafta itibari ile aracın egzozt, lpg sızdırmazlık ve Fenni muayenesini yaptırdım
hepsinden tek seferde sorunsuz geçti, MaaşAllah
muayene yaparken neler yapıldığını kısaca yazayım belki bilmeyen var faydamız dokunuz
evvela
www.tuvturk.com.tr den randevu alıyosunuz size bir randevu numarası veriyor
sonra egzoz emisyon ölçümü yapan yetkili herhanbi bir noktadan egzozt pulunuzu alın 22 tl
akabinde eğer aracınız lpg li ise
Gaz Sızdırmazlık raporu almanız gerekiyor, daha sızdırmazlık raporunun bitmesine zaman var demeyin raporun muayeneden en geç 30 gün öncesine ait olması gerekiyor yoksa geri dönersiniz.
bu sızdırmazlık için anadolu yakasında kartalda 1 yer var sadece avrupa yakasında 2 yer
LPG&CNG Sızdırmazlık İstasyonu
Adres
İletişim
Anadolu Yakası /
KARTAL
Eski Yakacık Cad. Siemens Yanı Kartal Spor Açık Otopazarı İçi
Tel: 0216 473 08 54
Avrupa Yakası / KUMBURGAZ
E-5 Karayolu Üzeri Princess Marin Hotel Karşısı Kamiloba Opet Benzin İstasyonu Yanı
Tel: 0212 885 97 65
Avrupa Yakası / HADIMKÖY
Sanayi Mah. ISISO San. Sit. P Blok No:2
Hoşdere Mevkii / Esenyut
Tel: 0212 623 04 33
telefonla randevu alınmıyor malesef ben sabah 7,30 da sıraya girdim 11:50 de işim bitti haberiniz olsun iyice inceliyolar size bir rapor ve ruhrat veriyorlar yeşil renkli rapor kağıdını muayene sırasında sizden alacaklar
tutarı : 25 tl
sonra muayene için randevu aldığınız günde gidiyorsunuz oraya para yatırıp 126,50 tl sıranızı bekliyorsunuz
muayenede mutlaka far ayarlarınızı, yaptırın sıkıntı olur el freni ve fren ayarlarınızı yaptırın alttan yağ sızıntısı olmasın silecekler ve emniyet kemerleri çalışır durumda olsun yangın söndürücü ve trafik ilk yardım seti 2 adet reflektör ve boyunluk olsun tüm far ve ışıklar çalışsın bunların hepsi kontrol edilliyor şase ve motor nosu okunacak şekilde temiz olsun
ve trafik sigortanızı kontrol edin bunada bakıyorlar
ondan sonra çıkış

toplam maliyet : 173,50 tl