arkadaşlar euro civic almayı düşünüyorum,ancak kime sorsam uzak dur başına bela alırsın diolar lütfen yardım..
dostum araba konusunda herkesi dinleyip karar vermeye çalışırsan araba alamazsın

"uzak dur başına bela alırsın" diyen arkadaşın kaç sene euro civic kullanmış ?
ne gibi nedenler yüzünden bunu söylemiş bunuda paylaşırsan bizde ona göre fikrimizi söyleyebilirdik.
bu forumda kullanan kişilerin arabayla ilgili yaşadıkları sıkıntılar ya da memnuniyetler var.
genel olarak kullanan insanlar arabadan memnun. yesilkoy34 hocamın dediği gibi belki kaporta parçası sıkıntı yaşatabilir. kaporta parçasına ihtiyaç duymadığım için bu konu hakkındada bir sıkıntım olmadı.
daha önceki aracım 206 idi. piyasada yaygın bir araba ama kaza yaptığımda (motorda falan işlem yapılmamıştı sadece kaporta işi) parçalarını 1 ay beklemiştim. yani yaygın araçtada bekleme süresi olabiliyor.
ayrıca obkavi hocamında yaptığı gibi aracaını kasko yaptırıp parça bulma sıkıntıdanda kurtulabilirsin.
euro civic için "başına bela alırsın" gibi bir söylem pek haklı gelmiyor bana. böyle keyifli belaya can kurban.