Gönderen Konu: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 778827 defa)

kirmizipipo

Ynt: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım
« Yanıtla #1650 : Ağustos 02, 2010, 05:14:15 ÖÖ »
emirim10 hoşgeldin. forum tatil modunda. kimseden ses çıkmıyor.

Cevahir

« Yanıtla #1651 : Ağustos 04, 2010, 11:57:43 ÖÖ »
can 35 teşekkür ederim kardeşim.İşime çok yaradı

terranova

« Yanıtla #1652 : Ağustos 04, 2010, 08:10:14 ÖS »
Emirim10 aramıza hoşgeldin kardeşim.

can_35

« Yanıtla #1653 : Ağustos 05, 2010, 03:32:36 ÖS »
ne demek rica ederim.. gittin mi bakım yapıldı mı ?

terranova

« Yanıtla #1654 : Ağustos 10, 2010, 06:38:16 ÖS »
Evet sabırsızlıkla bekliyorum.

yusuf74

« Yanıtla #1655 : Ağustos 11, 2010, 04:34:58 ÖS »
selam arkadaşlar 2 aylık 1.4 1996 euro civic  kullanıcısıyım  lpg taktırmayı dusunuyorum marka fikri olan  varmı

hakaneuro98

« Yanıtla #1656 : Ağustos 13, 2010, 01:43:27 ÖS »
SELAMIN ALEYKÜMMM vay ben sizi gökte ararken nette buldum euro cu dostlarım bende buradayım 1998 makyajlı kasa 1.4 is euro beyaz orjinal sadece jantlar değişti malumunuz euro için pek bişiy yapamıyoz saygı ve sewgiyle İZMİRDEN  HAKANNNNN.

leobiz

« Yanıtla #1657 : Ağustos 13, 2010, 04:44:48 ÖS »
Merhaba Arkadaşlar,
Kendim 2005 model 2.4 Accord sahibiyim. Şimdi eşime bir otomobil arıyorum ve 2002 model bir Euro Civic var ilgilendiğim.  http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-honda-civic-hatchback-29267385/detay Bu araç olur veya başkası ama bu modeli hoşumuza gitti. 1,6 ve otomatik arıyorum. LPG uygulatacağım Accord'uma yaptığım gibi. Bu araçların kronik problemi var mıdır? Dikkat etmem gereken nokta nedir? Tavsiye eder misiniz?Acelem var, acil bilgi rica ediyorum.

sahinasya

« Yanıtla #1658 : Ağustos 18, 2010, 05:24:07 ÖS »
şahinasya kardeş ne yaptın lastik işini orjinal ebatlara döndünmü?

valla kardeş işim gereği seyehate çıkmam gerekiyodu değiştiremedim ama 1-2 tanıdığa sordum gerek yok dediler bende değiştirmedim.lastikleri taktırdığımdan buyana (yani mayıs 10) 4000 km yapmşım işim gereği sürekli yollardaydım hondamla  sırayla palaşayım. 1 lastikler belki yeniliğinden olsa gerek pek fazla fark göremedim ama sanki yol tutuşu daha iyiydi bu ebatların.2 lpg ye gelince km de 165 yaktı daha önceki yazılarımda daha az yaktığını dile getirmiştim ama biyerde yanlışlık yaptım herhalde her ölçümde 165-170 arası değişti.çekişinde de fark gördüm benzine göre  3. klimaya gelince evt bazı araçlara göre yetersiz..araçta hararet sorunu yaşadım yolculuk boyunca yokuşlarda hararet yaptı düz yolda ve yokuşaşağıda düşüyo ama yokuşlarda ibre 110 u geçti. bulunduğum yerdeki ustalara götürdüm bişi bulamadılar bir usta otomatik araçlarda bunu yapar dedii tam manasıyla devrini ayarlıyamıyo dedi nekadar doğru bilemem hatta hondaların huyudur dedi.bugün anca fırsat bulup sanaiye uğradım baktırmak için klimanın fanını temizlettirdim ön kaput açılmıyodu açma kolu kırılmış onu çıkmacıdan buldum 50 tl istedi usta saolsun gerek yok biz uydururuz bişiler dedi eskisini kesti başka bir çıkmaya kaynattırdı yaptı.. valla daha önceleride söyledim bizim buaracın parçaları karaborsa kim ne tutturursa onu alıyo bakalım yarında motoruna baktırtıcam buaraçlar güzelde paran varsa :)..............

mevun

« Yanıtla #1659 : Ağustos 19, 2010, 05:40:38 ÖÖ »
Evet bu ebatlarda çok sorun yok özellikle sakin kullanımda... hem süspansiyonada iyi geliyo... hararet sorununu göster önemli olabilir ancak kronik bir problem olarak bildiğim kadarıyla termostatın bozulmasındanda yanlış gösteriyor olabilir...

agharta

• Öneriyoruz!...
« Yanıtla #1660 : Ağustos 21, 2010, 08:50:52 ÖS »
Merhabalar. Uzun süredir araç alma konusunda araştırıyorum ve iki gün önce euro civic kullanma şerefine eriştiğimde euro civic almam gerektiğini anladım. Bu konuda bilgilerinize danışmak isterim. 98 model 1,6 i ls euro civic, 130 binde, atiker marka lpg, lastikler yeni, değişen ve boya yok, aracın tek sorunu klima gazı boşalmış ve yeniden doldurulması gerekiyormuş. Onun dışında çalışmayan aksanı yok. Aracın fiyatı 14.500

Bu aracı alma konusunda yorum ve fikirlerinizi bildirirseniz memnun olurum.

kirmizipipo

« Yanıtla #1661 : Ağustos 22, 2010, 07:29:27 ÖS »
Merhabalar. Uzun süredir araç alma konusunda araştırıyorum ve iki gün önce euro civic kullanma şerefine eriştiğimde euro civic almam gerektiğini anladım. Bu konuda bilgilerinize danışmak isterim. 98 model 1,6 i ls euro civic, 130 binde, atiker marka lpg, lastikler yeni, değişen ve boya yok, aracın tek sorunu klima gazı boşalmış ve yeniden doldurulması gerekiyormuş. Onun dışında çalışmayan aksanı yok. Aracın fiyatı 14.500

Bu aracı alma konusunda yorum ve fikirlerinizi bildirirseniz memnun olurum.

dostum öncelikle hayırlısı olur inşallah. ben klima gazına dikkat etmini öneririm. gaz 50 lira gibi bir rakama dolduruluyor. sorun gerçekten sadece klima gazından kaynaklanıyorsa sorun olmaz. ancak satılık arabada 50 liralık klima gazı neden konmaz anlamıyorum. sorun farklı bir yerden kaynaklanıyorsa 250 - 300 lira masraf yapabilirsin. buna dikkat et. gerçekten sorun sadece klima gazıysa koydursunlar gazı sende arabayı 14.550 ye al olsun  bitsin.

bunun dışında fiyatın biraz yüksek olduğunu düşünüyorum ancak arabayı görüp sevdikten sonra para kısmı senin karar vereceğin konudur.

inşallah hayırlısı olur.
« Son Düzenleme: Ağustos 22, 2010, 07:30:20 ÖS Gönderen: kirmizipipo »

agharta

• Öneriyoruz!...
« Yanıtla #1662 : Ağustos 22, 2010, 09:26:32 ÖS »
Öncelikle yorum için teşekkürler.

Klima konusunu halletmesi halinde anlaşabileceğimizi söyleyeceğim. Onun dışında bir sorum daha olacak. Euro civiclerde atiker marka sıralı sistemlerden pek randuman alınamadığını okumuştum. Lpg yeni taktırılmış ve hala garantisi devam ediyormuş. Lpg konusunu da açıkcası önemsiyorum. Sırf lpg problemleri yuzunden arabasını satmak durumunda kalan çok insan var. Acaba gözümde mi büyütüyorum yoksa garantiye güvenip gönül rahatlığı ile almalımıyım? Bu arada ilk aracım olacağı için biraz fazla incelediğimi farkındayım...  :-k

kirmizipipo

« Yanıtla #1663 : Ağustos 23, 2010, 05:37:39 ÖÖ »
aracı alamdan önce incelemeniz, detaylara dikkat etmeniz bence iyi. aldıktan sonra araçtan soğumak ve aracı satmak çok daha sıkıntılı olur. lpg kullanmadığım için bir yorum yapamayacam. bu forumda önceki sayfalarda kullananlara ait yorumlar bulunuyor. kullanan kişiler daha doğru bilgilendirebilir.

bu arada arabanın sunroof açık kaldı kapanmıyor (arka kısım yukarı kalkık şekilde.) . kapatma düşmesine basınca bir sigortanın tık sesi geliyor ama sunroof hiç hareket etmiyor. sıkışma gibi birşey olabilirmi diye biraz bakındım ama alakası yok. haftaya istanbula getirecem aracı bir ustaya göstermek gerekecek. daha önce benzer durum yaşayan var mı ?

eurocv

« Yanıtla #1664 : Ağustos 23, 2010, 06:10:45 ÖÖ »

bu arada arabanın sunroof açık kaldı kapanmıyor (arka kısım yukarı kalkık şekilde.) . kapatma düşmesine basınca bir sigortanın tık sesi geliyor ama sunroof hiç hareket etmiyor. sıkışma gibi birşey olabilirmi diye biraz bakındım ama alakası yok. haftaya istanbula getirecem aracı bir ustaya göstermek gerekecek. daha önce benzer durum yaşayan var mı ?

Merhaba, 5-6 sene önce benimki de açık kalmıştı, ustaya gittiğimde, içten tavanda (arka koltukların üzerinde, tavandaki düğmelere benziyor) bir vida var, orayı söküp birşeyler yapmış ve düzeltmişti, ama ne yaptığını bilmiyorum, vidayı çıkarınca belki belli olur.. kolay gelsin..

kirmizipipo

« Yanıtla #1665 : Ağustos 23, 2010, 06:21:45 ÖÖ »
teşekkürler. haftaya arabayı istanbula getirince kurcalayacam. eğer düzelmezse ustaya gösteririm.

seckin

« Yanıtla #1666 : Eylül 05, 2010, 10:30:39 ÖS »
merhaba arkadaşlar 97 euro civic için yeni kapı kolları nerden bulabilirz bilgisi olan varmı ?

duyursesini

« Yanıtla #1667 : Eylül 06, 2010, 01:55:38 ÖS »
Mrb arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce 96 model 1.4 euro civic satın aldım İNŞALLAH memnun kalırım birkaç yerinde masraflık yeri var tabiki sizlerin yorumlarını takip ediyorum. 96 euro civic sahibi arkadaşlar farın alttaki camını çıkaran oldu mu çıkarsak bir sorun olur mu bilgi verirseniz sevinirim.

duyursesini

« Yanıtla #1668 : Eylül 06, 2010, 02:07:02 ÖS »
Seçkin kartdeşim kapı kolu ile ilgili dün sahibinden.com da euro civic parçası bakarken gözüme çarpmıştı. sana birkaç link verecem buraları ara sor bakalım.

www.setustuotomotiv.com

OTO EN HONDA VOLVO TOYOTA
nuri TATLIPINAR
Telefon (İş)+90-312-3540232
Telefon (Cep)+90-532-7804549

AdSait
SoyadKurt
Telefon (Cep)+90-536-2772775 İSTANBUL

www.erciyesoto.com
İRTİBAT TEL:
0224 2156821
0532 6448803
0533 4302489

seckin

« Yanıtla #1669 : Eylül 11, 2010, 08:26:59 ÖS »
saolasın kardeşim bakarım ben buralara arbamı modifiye etmek istiyorum ama abartı bi şekilde değil sade şık bi şekilde yardımcı olabılır msn ?

duyursesini

« Yanıtla #1670 : Eylül 12, 2010, 02:44:36 ÖS »
Seçkin kardeş daha ilk arabam 1 ay önce satın aldım. Modifiye işinden hiç anlamam. Kusura bakma bu konuda yardımcı olamıyacam.

seckin

« Yanıtla #1671 : Eylül 14, 2010, 04:29:38 ÖS »
ynede saol kardesım

seckin

« Yanıtla #1672 : Eylül 14, 2010, 04:36:31 ÖS »
memnun msn arabandan ?

can_35

« Yanıtla #1673 : Eylül 14, 2010, 11:39:41 ÖS »
duyursesini hoşgeldin.. bendede 96 1.4 var.. çok memnunum.. bakımlarını aksatmadığın sürece hiçbir sorun çıkarmadı şükür.. izmir de km de 27-28 kuruş yakıyor.. bence iyi.. seçkin kardeşim sende hoşgeldin.. malesef bizim araçlara pek modifiye yapılamıyo parça sıkıntısı nedeniyle.. ancak çelik jant camlara film falan filan...

duyursesini

« Yanıtla #1674 : Eylül 15, 2010, 08:52:52 ÖÖ »
Can kardeşim hoşbulduk sağol yukarıda bir soru sordum sanırım dikkaty etmediniz ama bizim eurocivic farları çift cam varya alttaki camı çıkartsak aydınlatma sorununu biraz daha çözebilir miyiz çıkaran varmı bir sıkıntı olur mu?