yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
duyursesini dostum bizdeki farların galiba iç kısmı cam onun üzerinde plastik bir kısım daha var. sararama dış plastikte gibi duruyor. içteki camı çıkartmak pek mümkün olmayabilir. dıştaki plastikte çıkınca garip görünebilir. far temizleme ve iyi bir ampulle biraz sıkıntını giderebilirsin. ama genel olarak bizim araçlarda far konusu sıkıntı. far temizlemeyle ilgili internette videolar var. uygulama imkanın varsa kendinde yapabilirsin. hatta bu forumda önceki sayfalarda konuyla ilgili malzeme uygulama hakkında bilgi verilmişti diye hatırlıyorum.
tabi bu söylediklerim kendi düşüncelerim. sen söylediğini uygulayıp sonuç alırsan ve bizimle paylaşırsan bizde faydalanabiliriz.
bu arada benim sunroof sıkıntım teknik bir yumurukla halloldu. servise gerek kalmadı.
yazın arabayı çanakkalede köy yollarında kullanmak zorunda kaldım ve gerçekten bizim arabalar için söylenen "asfalt arabası" tanımının ne kadar doğru olduğunu gördüm. arabanın altnın yere yakın olması büyük sıkıntıydı. yüksek arabalara imrenerek bakıyordum. sonunda bi lada niva alacam oalcak bitecek