Ben Astra'dan sonra bu aracı sürdüm, çağ atlamış gibi hissetim, gidişi çok iyi. Yalnız otomatik şanzuman 4 vitesli olduğu için performansı pek tatmin edici değil, belki ben gaza fazla basmıyorum (düşük devirde araç kullanırım), yokuşlarda biraz hantallaşıyor gibi geliyor. Tabi gazı kökleyince kick-off yapıp araç diriliyor ancak bu esnada devir çok yükseliyor, haliyle yakıt tüketimi de artıyor.
Bence parçayı fazla problem etmemek lazım, motor ve yürüyen aksam, iç kısımdaki tuşlar,panel, gösterge vs. hepsi VTEC-II ile birebir aynı. Yalnızca kaporta aksamında ve far gibi araca özgü kısımlarda parça sıkıntısı var, onda da en geç 1 hafta da parça temin ediliyor diyorlar.
Piyasada çok az olduğu için, zaman zaman ya Honda böyle bir araç mı üretmiş sorularıyla karşılaşıyorum benzinlikte vs. Az olan iyidir ya, daha çok dikkat çekiyor.

Bizim araçlar İngiliz montaj, Türkiye montaj değilmiş, o yüzden az ithal edilmiş diye duydum. Bir de sanayide götürdüğüm usta zamanında biz bu araçları kötülemiştik dedi, sonradan da aslında bu araçlar gayet güzel dedi. Ben de anlamadım.
Bir de içeriye özellikle çamurluk bölgesinden çok ses alıyor, mesela aracı bir çamurlu toprağın üzerine park et. Sonra o çamur biraz kuruduktan sonra aracı kullan, tekerden kopan çamurun, çamurluğa vurarak çıkardığı ses olduğu gibi içeride.