Gönderen Konu: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 778763 defa)

yesilkoy34

Ynt: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım
« Yanıtla #1900 : Mart 15, 2012, 04:31:48 ÖS »

http://www.birliktealalim.com/ankara/fast-care-far-temizligi/

Teşekkür ederim abi buraya bi gitcem en yakın zamanda, Peki şu an kampanyaları devam ediyo mu acaba bitti mi ki?
[/quote]

kampanya bıtmıs gorunuyor ama kampanyasız fıatıda 60 tl gozukuyor

muhammetsa

« Yanıtla #1901 : Mart 16, 2012, 08:02:39 ÖS »
dostlarım benim 96 euro civic in sağ direk bakaliti düştü nereden bula bileceğimi söyleyecek biri varsa sevinirim yardımlarınızı bekliyorum

yesilkoy34

« Yanıtla #1902 : Mart 19, 2012, 06:22:39 ÖS »
dostlarım benim 96 euro civic in sağ direk bakaliti düştü nereden bula bileceğimi söyleyecek biri varsa sevinirim yardımlarınızı bekliyorum
http://www.toyota-cikma-yedek-parca.com/categories/EUROCIVIC/page:1
buraya bır sor ıstersen

dipneusti

« Yanıtla #1903 : Nisan 06, 2012, 09:03:39 ÖS »
merhaba arkadaşlar. 1998 manuel euro civic sahibiyim. Bir kaç konuda yardımınıza ihtiyacım var
1) Bu araca uyumlu sis farı hangisidir? şu nette 20-30 lirayı geçmeyenlerden soruyorum orjinal olmasa da olur
2) Araçtaki orjinal sony teyp yerine piranha marka mp3 çalarlı bi radyo aldım ama radyosu kötü çekiyor. Çözüm için önerisi olan benzer deneyimi olan ya da iyi çeken bir radyo-mp3 çalar tavsiyesi olan var mıdır?
3) Tavan döşemesi sarktığı için kendim döşemeyi çıkarıp yeniledim fena da olmadı ama şimdi de kotuklara bulaşayım diorum. İyi bir deri kılıf tavsiyesi olan var mıdır ?
4) Arabada su eksiltme var. muhtemelen conta yakmış. Benzer deneyimi olan varsa tahmini masraf ne kadar tutar?

muacir

« Yanıtla #1904 : Nisan 08, 2012, 12:38:33 ÖS »
Evet

iss_mail

• ismail KOÇ
« Yanıtla #1905 : Nisan 26, 2012, 12:17:14 ÖS »
Arkadaşlar 1996 Model Euro Civic aracımı paraya ihtiyaçtan satıyorum muayene yeni yapıldı tüp Atiker
3 ay önce taktırdım. sıkıntısız bakımlı araç isteyenler, sahibinden- ilan no :83275273 telefonum  05363552626 - Pazarlık Sünnettir.

iss_mail

• ismail KOÇ
« Yanıtla #1906 : Nisan 26, 2012, 12:58:25 ÖS »
Arkadaşlar 1996 Model Euro Civic aracımı paraya ihtiyaçtan satıyorum muayene yeni yapıldı tüp Atiker
3 ay önce taktırdım. sıkıntısız bakımlı araç isteyenler, sahibinden- ilan no :83275273 telefonum  05363552626 - Pazarlık Sünnettir.

TELEFONUM 05363552627 YANLIŞ YAZMIŞIM

makinemaki

« Yanıtla #1907 : Mayıs 02, 2012, 09:57:02 ÖS »
herkese merhaba..foruma yeni üye oldum..siz tecrübeli arkadaşlara soracağım soruların cevabı muhakkak bu forumun içinde vardır ancak onlarca sayfa içinde cevabını bulmak oldukça zor..ayrıca güncel cevaplara ihtiyacım var..

1996 model 1.6 i ls euro civic almaya karar verdim..daha önce hiç honda kullanmadım..bu fiyatlara alınabilecek en iyi arabanın bu olduğu kanısına vardım.. ( araştırmalarıma göre ) ablamda kullanacağı için otomatik almak zorundayız..

1.6 EURO CİVİC (otomatik) konusunda ki bilgi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum..

1.) Aracın artı ve eksileri nelerdir ?
2.) Araç lpg li olacak,yakıtı nasıldır ?
3.) Performansı nasıldır ve kaç beygir güç üretir?

cevaplarınız için teşekkür ederim...

hcocu

« Yanıtla #1908 : Haziran 08, 2012, 10:05:00 ÖS »
bende 98 1.6 euro civic metalik yeşil otomatik vites aldım.İlk arabam.atiker marka lpg var arabada.ilk depoyu henüz bitirmedim şu an 180 km yaptım.tahmini olarak 30 kr civarında bi yakıt tüketimi var.Şehir içi tabi.Acaba tüketim nasıl bilgisi olan varsa sevirim.

pssat

« Yanıtla #1909 : Haziran 24, 2012, 11:54:28 ÖÖ »
MERHABA BEN FORUMDA YENİYİM TECRUBELİ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM. BENİM 2006 EURO CİVİC ARCIMA ÖN TANPON İHTİYACIM VAR ORJİNAL TANPONU NEREDEN NASIL VE NEKADAR FİYATTA BULABİLİRİM 'İKAMETİM İSTANBUL' YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

kirmizipipo

« Yanıtla #1910 : Temmuz 18, 2012, 03:17:22 ÖS »
merhaba arkadaşlar. arabanın lastiklerini değiştirmek istiyorum. marka olarak önerileriniz nelerdir ?
geçenlerde arabayı balans ayarına soktum. orada yokohama lastikler satılıyordu. satıcı normal olarak iyi lastik olduğunu söyledi.
aracın içeri ses almasını azalttığını idda ediyor. bu konuda michelin iyi olduğunu söyledim. yokohamanın sesi daha az alacağını söyledi.
bu markayı bilen ya da kullandığı lastikten memnun olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. bu arada yazları biraz bozuk yolda kullandığım için çok yumuşak lastik sorun olur diye düşünüyorum. michelin stabilize yolda deforme durumu nedir ?

burglar

« Yanıtla #1912 : Ağustos 07, 2012, 09:26:29 ÖS »
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Forumu epeydir takip ediyorum fakat yeni üye oldum sizlere danışmam gereken çok önemli bişey var.
1998 model 1.6i ES EUROCIVIC sahibiyim araba conta yaktı, termostatı falan söktürdüm aşırı bi rampaya gelmedikçe pek sorun olmuyo fakat daha fazla zarar görmesinden korktuğum için yaptırmak istedim yalnız aldıgım fiyatlar beni korkuttu. 3 farklı yerden fiyat aldım. Bizim araçlar hararet yapınca komple motoru indiriyolarmış bloktada taşlama yapılması gerekiyormuş o yüzden fiyat fazlaymış. Kendim bakımını HONDACI KADİR ustanın servisinde yaptırıyorum. Şimdi size aldıgım fiyatları sırasıyla yazacagım bi anormallik mi var yoksa fiyatlar normal mi görüşlerinizi bekliyorum

Bosch Car Service 650-1500tl arası işleme göre değişir dedi

Hondacı Hüseyin usta (BOR hondaydı sanırım) yanlış hatırlamıyorsam 1500 mü 1800tl mi ne söyledi

Hondacı Kadir ustanın servisinden aldıgım fiyatsa 1200tl belki çok ufak ikram daha yapılabilir dendi.

Sizce fiyatlar normal mi yakın zamanda silindir kapak contası sorunu yaşayan oldu mu yardımlarınızı bekliyorum..
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2012, 09:28:16 ÖS Gönderen: burglar »

burglar

« Yanıtla #1913 : Ağustos 09, 2012, 12:29:39 ÖÖ »
yok mu arkadaşlar yardım edecek kimse  <783^2

hakan7960

• TAVŞANLI ÇEVRECİLER PLATFORMU
« Yanıtla #1914 : Ağustos 09, 2012, 04:07:52 ÖÖ »
Arkadaşım benim arabamda 2000 euro civic ils.Arabayı alalı 5/6 ay oldu.Almadan önce benim arabanın conta yanıkmış fark edemedim.Soğuk havada ve düz yolda birşey yapmıyor ama rampada ve sıcak havada hararet yapıyordu.İki gün önce ben motoru açtırdım çelik conta takıldı,kapak taşlandı,triger seti değişti,motor yağı ve filtresi değişti toplamda parça parası 350 lira 300 lirada ustalık parası verdim.Masrafı bu kadar conta değiştirmenin.Motor filan indirilmiyor korkma sadece üst silindir kapağı sökülüyor.

burglar

« Yanıtla #1915 : Ağustos 09, 2012, 12:41:12 ÖS »
Arkadaşım benim arabamda 2000 euro civic ils.Arabayı alalı 5/6 ay oldu.Almadan önce benim arabanın conta yanıkmış fark edemedim.Soğuk havada ve düz yolda birşey yapmıyor ama rampada ve sıcak havada hararet yapıyordu.İki gün önce ben motoru açtırdım çelik conta takıldı,kapak taşlandı,triger seti değişti,motor yağı ve filtresi değişti toplamda parça parası 350 lira 300 lirada ustalık parası verdim.Masrafı bu kadar conta değiştirmenin.Motor filan indirilmiyor korkma sadece üst silindir kapağı sökülüyor.

öncelikle ilgilenip yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. Aslında ben de sizin dediğiniz gibi olduğunu biliyorum fakat ankaradaki hondacı ustalar bu arabanın klasik sorunu hararet ve %99 blokta da aşınmaya yol açmıştır o yüzden motoru indirip parçalayıp blogun conta gelen kısmınada taşlama yapılması gerek diyorlar. İşte bu da fiyatı %50artırıyo.
Sizin dediğiniz gibi olsa benim 650de tutmaz çünkü triger vs hepsi yeni değiştirmiştim.
Tek temennim inşallah benim de blokta bişey olmaması..

Siz kapak açıldıgında ordamıydınız ustanız size söyledi mi blokta tahribat var diye ve ya siz gördünüz mü böyle herhangi bişey? Tek temennim inşallah benim de blokta bişey olmaması..

hakan7960

« Yanıtla #1916 : Ağustos 10, 2012, 12:24:27 ÖÖ »
Motor açılırken ben beklemedim.Usta tanıdıktı herhangi birşey demedi bu konuda.Sadece silindir kapağını taşlattık o kadar.Bekleyelim bakalım bir daha sorun çıkmazsa olmuştur.İnşaallah bir daha sorun çıkarmaz.Radar hondada ki şeref usta gerçekten iyi bir ustaymış.Ben de telefon etmiştim gerçekten yararlı birisi.ondan yararlanabilirsin.Ben kütahya da sordum yaptırdığım bu tamiratı 1000 lira istediler ama ben 650 liraya mal ettim.Sadece conta 100 lira.Takım conta almadım sadece tek conta aldım.sıvı conta aldık ustalık ta 200 versen 300 liraya mal edersin inşaallah.selamlar.

burglar

« Yanıtla #1917 : Ağustos 10, 2012, 01:41:28 ÖS »
Motor açılırken ben beklemedim.Usta tanıdıktı herhangi birşey demedi bu konuda.Sadece silindir kapağını taşlattık o kadar.Bekleyelim bakalım bir daha sorun çıkmazsa olmuştur.İnşaallah bir daha sorun çıkarmaz.Radar hondada ki şeref usta gerçekten iyi bir ustaymış.Ben de telefon etmiştim gerçekten yararlı birisi.ondan yararlanabilirsin.Ben kütahya da sordum yaptırdığım bu tamiratı 1000 lira istediler ama ben 650 liraya mal ettim.Sadece conta 100 lira.Takım conta almadım sadece tek conta aldım.sıvı conta aldık ustalık ta 200 versen 300 liraya mal edersin inşaallah.selamlar.
abi çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için, 2 gün oldu demiştin deneme fırsatın oldumu şöyle motor sıcakken dik bi rampaya falan vurdun mu aracı yükselme var mı hararette? yükselmeden kastım tam ortayı geçiyor mu? bi de ne kadar sürmüştü acaba 1 gün falan sürdü mü? Usta bana motor indircez falan dediğinde 3 gün sürer demişti ben de pazar günü kapalı oldukları için fazladan yatmasın diye p.ertesi bırakmayı düşünüyordum eğer 1 günde falan galledilecek birşeyse akşam bırakayım aracı?

hacettepeli

« Yanıtla #1918 : Ağustos 10, 2012, 01:49:48 ÖS »
hondacı kadır usta ıyı hosta cok ucuk rakamlar verıyor 1200 lıra dedıgı ıslemı ben 600 lıraya hallettım tanıdık ustada.hondayı hondacıya goturelım dedık olmadı.hondanın sahıblerı gıbı hondanın tamırcılerıde fenomen olmus ucuk kacık fıyatlar ıstıyolar kımse ustune alınmasın.parca fıyatından bahsetmıyorum burada...

burglar

« Yanıtla #1919 : Ağustos 10, 2012, 06:14:42 ÖS »
hondacı kadır usta ıyı hosta cok ucuk rakamlar verıyor 1200 lıra dedıgı ıslemı ben 600 lıraya hallettım tanıdık ustada.hondayı hondacıya goturelım dedık olmadı.hondanın sahıblerı gıbı hondanın tamırcılerıde fenomen olmus ucuk kacık fıyatlar ıstıyolar kımse ustune alınmasın.parca fıyatından bahsetmıyorum burada...
Benim öyle usta holiganlıgım yoktur ama herkes diyoki bu eurocivic bunun dilinden herkes anlamaz diyo beni tedirgin eden olay o. Kadir ustanın ordan altıgım 1200lira fiyatın içinde motor komple iniyo parçalanıyo blokta falanda taşlama yapılcagını söylediler, @hakan7960 hocamınki gibi sadece kapakta taşlama olsa contayı yenisiyle değiştirsek 600üde bulacagını düşünmüyorum. Anlaşılan açtırmadan hiç birşey belli olmayacak fakat nereye açtırmalı bunu işte:/

caucass

« Yanıtla #1920 : Ağustos 10, 2012, 08:15:20 ÖS »
eurocivic mi kaldı yaw

burglar

« Yanıtla #1921 : Ağustos 10, 2012, 11:26:16 ÖS »
eurocivic mi kaldı yaw
malesef herkesin sıfır araç alacak kadar maddi imkanı olmuyor.

hakan7960

« Yanıtla #1922 : Ağustos 11, 2012, 12:51:58 ÖÖ »
abi çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için, 2 gün oldu demiştin deneme fırsatın oldumu şöyle motor sıcakken dik bi rampaya falan vurdun mu aracı yükselme var mı hararette? yükselmeden kastım tam ortayı geçiyor mu? bi de ne kadar sürmüştü acaba 1 gün falan sürdü mü? Usta bana motor indircez falan dediğinde 3 gün sürer demişti ben de pazar günü kapalı oldukları için fazladan yatmasın diye p.ertesi bırakmayı düşünüyordum eğer 1 günde falan galledilecek birşeyse akşam bırakayım aracı?

Evet arabayı denedim dik rampayada vurdum öğlen sıcağında hararet göstergesi aynı yerinde.Tam ortaya gelmiyor sadece çeyrek kalkıyor ibre.Fazla sürmedi tamirat sabah 09:00 da bıraktım motorun soğuması gerekiyordu silindir kapağını sökmek için.Ertesi gün saat:11.00 de hazırdı araba.Ama ben triger setinide değiştirdim ve ayrıca silindir kapağı taşlanması için KÜTAHYA'ya gönderdik oradanda ertesi güne kaldı.Bence 1 günde biter eğer sırf araba üzerine yoğunlaşırsa usta akşama kalmaz bile.Benden tavsiye contaya baktır ve değiştir motorun inipte bloğun taşlanması küçük bir ihtimal ama yinede açmadan belli olmaz.İnşaallah ben gibi kısadan halledersin kardeşim.

burglar

« Yanıtla #1923 : Ağustos 11, 2012, 11:04:45 ÖÖ »
Bu gün tekrar gittim Hondacı Kadir Usta'nın yerine, ustanın söylediği şu oldu ben sadece kapak işine girmem çünkü 4-5 ay sonra bu yeniler mutlaka dedi çelik contanın konulabilmesi için iki tarafında düm düz olması gerek dedi. Pazar akaşm götürüp bırakcam arabayı aldıgım fiyatlarıda yazayım belki birinin işine yarar, karter contası patlaktı o da değişecek ve kullanılan tüm parçaların %100 orjinal olduğunu araba fabrikadan ilk çıktıgında üstünde ne varsa o takılacagı söylendi. İşte fiyatlar :

Silindir kapak contası : 110 tl
Kartel contası           : 60 tl
Krank keçesi             : 55 tl
Devirdaim                 : 180 tl
Termostat                : 35 tl
Arka krank keçesi      : 65 tl
Antifiriz                    : 18 tl
Temizlik malzemesi    : 15 tl
Motor yağı                : 65 tl
Yağ filtresi                : 10 tl
İşçilik                        : 400 tl

Verilen liste böyle taşlamanın ne kadar tutacagı belli olmadıgı için onu yazmadık.

Kafama takılan devirdaimin fiyatı, bi kaç farklı parça satan yere sordum kimisi muadiline 90-110 istiyo kimiside orjinal diyo ama fiyatı 100-110tl arası değişiyo bi anlam veremedim servisi arayıp ordan fiyat alcam birde.

trsat

« Yanıtla #1924 : Ağustos 23, 2012, 05:36:36 ÖS »

selamlar arkadaşlar.

aracım 1999 euro civic 1.6iLS 195.000 km.de LPG'li

şöyle bir sorunum var. fren yaptığımda araba biraz sola doğru gidiyor. 70-80 km/s hızdan daha yüksek hızlarda ve ani frenlerde bu daha fazla hissediliyor.

ister istemez hafif sağa kumanda vermek zorunda kalıyorum. bu sefer de freni bıraktığımda doğal olarak sağa meylediyor.

acaba bu neden kaynaklanır ve nasıl çözülür?

hepinize kazasız sürüşler dilerim.