Yavv allah allahhh benim şu marş olayına niye kimse birşey söylemiyor yahuuu
)
Ayrıca Ceyhunum ben o dediğin teyp kumanda muhabbetini bulamadım benim arabada..
Nitro marş almadaki sıkıntın için ii bi elektrikçi şart. hondalardan anlayan biri olsa ii olur tabi....Buji ve buji kablolarına da baktır mutlaka...Yani ateşleme ile ilgilidir büyük ihtimalle.Bazen yapıp bazen yapmaması da yine kızdırma bujilerini yani normal bujilerini düşündürür.Araca uygun nkg bujilerini taktır.ya da kgn miydi neydi tam hatırlamıyorum...distribitöre baktır...ii bi usta hemen çözer yapar meraklanma
Teyp kumandası 96larda yok diye biliyorum ya da yoksa opsiyonledir zamanında herhalde...Çıkmacılara git mutlaka vardır pertlerde.Çok güzel bi alet.Ve daha önce de yazdım benim taktıgım pioneer cd mp3 calarımı bile kumanda ediyor.Süper bi olay.Bi devreye baglı degil kumanda.Ama orjinal bundan eminim.Bir jakla teybe giriyor ve calısıyor.Teybin özelliklerinin yüzde 100 ünü kontrol etmiyor ama, ses acma kapama sarkı atlama, mute yapma, klasör atlama, bas balanca ses ayarlarını görüyor, zaten ne kaldıki ben memnunum.
Eski sayfalardaki resimlere de bak...
Dostum tavsiyelerin için teşekkür ederim.. Teyp kumanadası muhabbeti için arabam 1998 model. ama senin eklediğin resimdeki gibi bir zımbırtı yok bende yada daha keşfedemedim bir tekrar bakarım. Bende tempra varken şarj dinamosuyla ilgili 2 defa sıkıntı çıktı. Tekirdağda gece 01.00 de yolda bıraktı beni.. Ne zaman tempra görsem önümde olmasına izin vermiyorum. Göz zevkimi bozuyor.. Hemen solluyorum..

Genel bakım yaptırdığımda usta bujileri değiştirmeye gerek yok dedi.. Bende ses etmedim. Buji kablolarınıda değiştirmeyi düşünüyorum aklımın bir köşesinde duruyor.. Bana sanki şarj dinamosu gibi geliyor ve ayrıca şarj dinamosunu yaptırdıktan sonra yavaşladığımda gelen sesinde gideceğini düşünüyorum..
Bu söylediğin nkg-kng nedir buji markası mı dostum ? Benim arabadaki bujilerin markası bosch bu konuda bilgilendirirsen sevinirim..
Ayrıca distrübütör kapağının içindeki kablonun içindeki metal parcaları da değiştirsem iyi olur diye düşünüyorum. Ama araba 8 aydır bende ilk aldığımda canavar gibiydi. Şimdi eski halinden biraz uzak görünüyor.
Her elektrikçiyide güvenemeyeciğimi düşünüyorum. O yüzden Yeşilköy arkadaşımın verdiği bilgiler doğrultusunda bir araştırma yapacağım.
Herkese selamlar...