Gönderen Konu: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 778765 defa)

ceyhunyazar

Ynt: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım
« Yanıtla #200 : Ocak 21, 2009, 07:54:46 ÖÖ »

guzel araba allah kaza bela vermesın

bu arada aklıma gelsdı belkı bı gun sızınde ısınıze yarar aracım ı gece park ettım gunduz basıyorum marsa hıc ses yok akude bosalma yok bır turlu aarıza bulunamıyor ıstanbul radar hondaya cekıcı ıle goturdum uzun aramalar sonucunda acıl durum butonu arızalnmıs ve elektrık ve benzın gıdısını kesmıs aracta acıl durum butonu varmı tamırde ogrendım :) bekı bılenınız vardır bılmeyende buton sofor tarafında orta konsulun altında ımıs yanı elınızı alt kısıma sokmanız gerekıyormus bu acıl bır durum oldugunda aracın elektrık ve benzın akısını kesen bır sıstemmıs ogrenınce bayagı sasırmıstım 96 model arabada boyle bır sey var dıye bılgınız olsun :) sag olsun tamırcım ısı barca degıstırmeden halletmıstı yenısı herzamankı gıbı dunya para ama en sevdıgım tarafı kolay bozulan parca olmaması ve elden gecınce duzelebılıyor olması aynı sekılde araımın ayna kumandasıda calısmıyordu soktum baktım devre uzerınde ufak bır kısa devre olmus ve kopmus bır lehımle hallettım sukur guzel calısıyor yenısı dunya para ıdı :)

Kardeşim geçmiş olsun masraftan kurtulmuşsun...Benzin ve elektrik kesici ha! Gercekten 12 yasında bi araba icin güzel bi teknoloji ....

Ya ne diycem, senin su gönderdigin car tuning programı var ya, onu indirdik ama calısmıyor. Bişey yapmıyor...Acaba bi sorun mu var? Torrent falan degil di mi dosya?

Hadi bi acıklık getir....

yesilkoy34

« Yanıtla #201 : Ocak 21, 2009, 01:21:07 ÖS »
ceyhun kardes torrent degıl ıdı yınede kontrol etmek amacı ıle rapidshareden indirip deneyecem prg prg kullanırken resmınızı sectıkten sonra aracın boyanacak kısmı yukarıda araba seklıne tıklayıp sol yanda kareıcınde artı ısaretlı sembolu tıklıyorsun mauseyı tıklatarakseklı verrıp basladıgın nokta ıle bırlestırınce onay kutucugu gelıyor ve cızdıgın kısın acık bır renk alıyor daha sonra yıne yukarıda boya tabancasını tıklıyorsun renk secımı var orayı acıyorsun yatay ve dıkey renk arasında + seklındekı seklı mause ıle tutup renk kısmına getırıyor ve buradan renk secıyorsun mauseyı kaydırarak renk secıldıkten sonra boya tabancasını secıp ısaretlemıs oldugun yere mausenın sol tusuna basarak puskurtuyorsun arac boyanmıs oluyor karıstırınca bulunuyor ben anlamadıgım halde karıstırıp ogrendım :) umarım yaazdıklarım acıklayıcıdır
http://rapidshare.com/files/139091216/TCStudioPremium2008-FaStBoY.rarrar dosyası zıplı ınıyor acıp kurulum yapılacak

yesilkoy34

« Yanıtla #202 : Ocak 21, 2009, 01:34:01 ÖS »
masa ustundekı kısa yol ıle acmıyor ıse prg  hdd nın ıcınde c nın ıcınde programların ıcınden dosyayı bıulup Tuning Car Studio e tıklayabılırsın yada buna sag tıklayıp kısayol olusturup acabılırsın umarım olur bende oluyor :)

yesilkoy34

« Yanıtla #203 : Ocak 21, 2009, 02:31:19 ÖS »
yeni deneme prg ı kullandıkca kesfedılıyor

ceyhunyazar

« Yanıtla #204 : Ocak 21, 2009, 02:32:48 ÖS »
Ya kardeş bi sorun var gene,,,sen download yaptıysan dosyayı buraya yükleyebilirmisin?

Bu arada o mavi demeke hiç yakışmıyomuş bizim arabalara :D he he

yesilkoy34

« Yanıtla #205 : Ocak 21, 2009, 03:43:39 ÖS »
bencede mavi kısye ozel seven için benım sevdıgım bordo zaten aracımda bordo ama degısık renklerı denemek hos oluyor :) prg buraya yuklenmez 45 mb buyuklugu var ama prg googlede arattırıp ındırebılırsın :)

ceyhunyazar

« Yanıtla #206 : Ocak 22, 2009, 08:40:20 ÖÖ »
Yeni anketimize bir göz atın. Evet bakalım kimler farlarından memnun ya da değil?

notdream

« Yanıtla #207 : Ocak 22, 2009, 09:06:22 ÖÖ »
selam millet. süpersiniz :)

cenqawer

« Yanıtla #208 : Ocak 22, 2009, 09:22:53 ÖÖ »
Selam arkadaslar sizlerden bayagı bir uzak kaldım sebebide olumsuz bir trafik kazası vede ustune aksilikler şükürler olsunki arabamı daha dun alabildim
evet arabalarımız gercekten guzel ama parca konusunda cok fazla sıkıntı cektim arkadaslar siz siz olun kaza yapmayın diyecegim ama elde degil ben zincirleme kazaya karıstım dursanız bile kaza geliyor sizi buluyor

şu anda tek sıkıntım 1 adet far motoru kaldı hiç bir yerede bulamıyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim size cep numaramıda vereyim msj atarsanız size geri dönerim 0505-946-44-17 msn eryigit@mail.com sizden haber bekliyorum

Allah Kimseye Kaza Bela Vermesin Özellikler Eurocivic Arabası Olanlara :)

ceyhunyazar

« Yanıtla #209 : Ocak 22, 2009, 09:47:19 ÖÖ »

Selam arkadaslar sizlerden bayagı bir uzak kaldım sebebide olumsuz bir trafik kazası vede ustune aksilikler şükürler olsunki arabamı daha dun alabildim
evet arabalarımız gercekten guzel ama parca konusunda cok fazla sıkıntı cektim arkadaslar siz siz olun kaza yapmayın diyecegim ama elde degil ben zincirleme kazaya karıstım dursanız bile kaza geliyor sizi buluyor

şu anda tek sıkıntım 1 adet far motoru kaldı hiç bir yerede bulamıyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim size cep numaramıda vereyim msj atarsanız size geri dönerim 0505-946-44-17 msn eryigit@mail.com sizden haber bekliyorum

Kardeşim çok geçmiş olsun. Benim durumdan haberim vardı biliyosun. Yazışıyorduk bir süredir. Ancak yaşadığın deneyimleri diğer arkadaşlarımızla da paylaşırsan herkes kendine bir pay çıkaracaktır. Özellikle aracın neresini vurmamaları gerektiği konusunda :) Şaka bi yana bunları da yazarsan sevinirim.

Öte yandan araçlarımız için yapacagımız kazalardan sonra yaşanabilecek parça bulamama konusuna da değinmek istiyorum. Cenqawer kardeşimiz bir şekilde aracını yaptırdı.Hani hiç bulunmaz denen parçaları (far motoru dışında ki onu da bulacaktır eminim) Türkiye içinden temin ederek sonuca ulaştı.Cenqawer aracının sigorta kasko durumunu da belirtirsen sevinirim bu arada... Yani araclarını parça sıkıntısı yüzünden satmak isteyen arkadaşlara sorunların  çözülebildigini göstermek adına da iyi bir örnek.Keşke olmasaydı ama dedim ya tecrübeleri paylaşmak lazım.Daha önceleri notdream kardeşim de bir deneyimini aktarmıştı. Velhasılı bu fiyata (araçlarımızın piyasasını kastediyorum) bu konfor başka herhangi bir araçta yoktur.Hem enjeksiyonlu olacak hem abs olacak hem airbag, hem sunroof, 97 model aracımda direksiyon kumandalı teyp gibi, 4 cam otomatik, klima, ve iç mekandaki sadelik aracın zaten döneminin üstünde bir araç oldugunu gösteriyor.

Herkese kazasız sürüşler

yesilkoy34

« Yanıtla #210 : Ocak 22, 2009, 09:55:45 ÖÖ »
cengawer kardes oncelıkle gecmıs olsun kazanın her turlusu kotudur oncelıkle sızlere bı sey olmasın

far motorunu sanırım buradan bulabılısın sormakta fayda var

http://www.berkotomotiv.net/

Nitrogenius

• nitrogenius
« Yanıtla #211 : Ocak 22, 2009, 10:52:16 ÖÖ »
Yavv allah allahhh benim şu marş olayına niye kimse birşey söylemiyor yahuuu :)))

Ayrıca Ceyhunum ben o dediğin teyp kumanda muhabbetini bulamadım benim arabada..:))

ceyhunyazar

« Yanıtla #212 : Ocak 22, 2009, 10:59:41 ÖÖ »

Yavv allah allahhh benim şu marş olayına niye kimse birşey söylemiyor yahuuu :)))

Ayrıca Ceyhunum ben o dediğin teyp kumanda muhabbetini bulamadım benim arabada..:))

Nitro marş almadaki sıkıntın için ii bi elektrikçi şart. hondalardan anlayan biri olsa ii olur tabi....Buji ve buji kablolarına da baktır mutlaka...Yani ateşleme ile ilgilidir büyük ihtimalle.Bazen yapıp bazen yapmaması da yine kızdırma bujilerini yani normal bujilerini düşündürür.Araca uygun nkg bujilerini taktır.ya da kgn miydi neydi tam hatırlamıyorum...distribitöre baktır...ii bi usta hemen çözer yapar meraklanma

Teyp kumandası 96larda yok diye biliyorum ya da yoksa  opsiyonledir zamanında herhalde...Çıkmacılara git mutlaka vardır pertlerde.Çok güzel bi alet.Ve daha önce de yazdım benim taktıgım pioneer cd mp3 calarımı bile kumanda ediyor.Süper bi olay.Bi devreye baglı degil kumanda.Ama orjinal bundan eminim.Bir jakla teybe giriyor ve calısıyor.Teybin özelliklerinin yüzde 100 ünü kontrol etmiyor ama, ses acma kapama sarkı atlama, mute yapma, klasör atlama, bas balanca ses ayarlarını görüyor, zaten ne kaldıki ben memnunum.
Eski sayfalardaki resimlere  de bak...

yesilkoy34

« Yanıtla #213 : Ocak 22, 2009, 11:18:02 ÖÖ »
Nitrogenius    kardes bagcılardasın sanırım sana honda ustası tavsıye edebılırım Beşyol Sanayi'de RADAR HONDA seref usta var ınternet uzerındende radar honda adına arama yapıp nasıl bır usta oldugunu anlayabılırsın sana yardımcı olur dıye dusunuyorum

cenqawer

« Yanıtla #214 : Ocak 22, 2009, 01:50:07 ÖS »
Öncelikle tesekkur ediyorum tabi cana gelmesin mala gelsin dedim unuttum

arkadaslar benim kazam dururken arkadan carpılma oldu tabi bende öndeki araca derken 5 araba birbirimize girdik arabamın arka tampon bagaj kapagı bide sağ stop lambam kırıldı tabi vurmanın etkisiyle bagaj içindeki plastik parcalarda kırıldı ön taraf da tampon kırıldı farlarımda birsey yoktu bide kaput hafiften bukuldu tabi ben farlarımı kaportacımın aklına uyarak degiştirmek istedim ama keske degiştirmeseydim zannetmeyinki butun euro civiclerin farları aynı modeller 1996 1997 1998 1999 hepsi birbirinden farklıymıs ben sag farımı istanbuldan sol farımı konyadan bulabildim(farlarınızın kıymetini bilin) doğruya doğru hurdacı dısında parca bulmak imkansız gibi ankarada

baska ögrenmek istediğiniz birsey varsa yardımcı olabilirim 16-12-2008 de kaza yaptım 21-01-2009 da arabam anca bitti cunku parca sorunu yasadık aynı zamanda kaportacı herneyse 1 aydan fazladır sanayide tanımadıgım japoncu kalmadı sıkıntınız olursa yönlendirebilirim sizi iyi gunler

Nitrogenius

• nitrogenius
« Yanıtla #215 : Ocak 22, 2009, 02:46:50 ÖS »

Nitro marş almadaki sıkıntın için ii bi elektrikçi şart. hondalardan anlayan biri olsa ii olur tabi....Buji ve buji kablolarına da baktır mutlaka...Yani ateşleme ile ilgilidir büyük ihtimalle.Bazen yapıp bazen yapmaması da yine kızdırma bujilerini yani normal bujilerini düşündürür.Araca uygun nkg bujilerini taktır.ya da kgn miydi neydi tam hatırlamıyorum...distribitöre baktır...ii bi usta hemen çözer yapar meraklanma

Teyp kumandası 96larda yok diye biliyorum ya da yoksa  opsiyonledir zamanında herhalde...Çıkmacılara git mutlaka vardır pertlerde.Çok güzel bi alet.Ve daha önce de yazdım benim taktıgım pioneer cd mp3 calarımı bile kumanda ediyor.Süper bi olay.Bi devreye baglı degil kumanda.Ama orjinal bundan eminim.Bir jakla teybe giriyor ve calısıyor.Teybin özelliklerinin yüzde 100 ünü kontrol etmiyor ama, ses acma kapama sarkı atlama, mute yapma, klasör atlama, bas balanca ses ayarlarını görüyor, zaten ne kaldıki ben memnunum.
Eski sayfalardaki resimlere  de bak...

Dostum tavsiyelerin için teşekkür ederim.. Teyp kumanadası muhabbeti için arabam 1998 model. ama senin eklediğin resimdeki gibi bir zımbırtı yok bende yada daha keşfedemedim bir tekrar bakarım. Bende tempra varken şarj dinamosuyla ilgili 2 defa sıkıntı çıktı. Tekirdağda gece 01.00 de yolda bıraktı beni.. Ne zaman tempra görsem önümde olmasına izin vermiyorum. Göz zevkimi bozuyor.. Hemen solluyorum..:) Genel bakım yaptırdığımda usta bujileri değiştirmeye gerek yok dedi.. Bende ses etmedim. Buji kablolarınıda değiştirmeyi düşünüyorum aklımın bir köşesinde duruyor.. Bana sanki şarj dinamosu gibi geliyor ve ayrıca şarj dinamosunu yaptırdıktan sonra yavaşladığımda gelen sesinde gideceğini düşünüyorum..

Bu söylediğin nkg-kng nedir buji markası mı dostum ? Benim arabadaki bujilerin markası bosch bu konuda bilgilendirirsen sevinirim..

Ayrıca distrübütör kapağının içindeki kablonun içindeki metal parcaları da değiştirsem iyi olur diye düşünüyorum. Ama araba 8 aydır bende ilk aldığımda canavar gibiydi. Şimdi eski halinden biraz uzak görünüyor.

Her elektrikçiyide güvenemeyeciğimi düşünüyorum. O yüzden Yeşilköy arkadaşımın verdiği bilgiler doğrultusunda bir araştırma yapacağım.

Herkese selamlar...

Hikmet Hoca

« Yanıtla #216 : Ocak 22, 2009, 03:33:49 ÖS »

Öncelikle tesekkur ediyorum tabi cana gelmesin mala gelsin dedim unuttum

arkadaslar benim kazam dururken arkadan carpılma oldu tabi bende öndeki araca derken 5 araba birbirimize girdik arabamın arka tampon bagaj kapagı bide sağ stop lambam kırıldı tabi vurmanın etkisiyle bagaj içindeki plastik parcalarda kırıldı ön taraf da tampon kırıldı farlarımda birsey yoktu bide kaput hafiften bukuldu tabi ben farlarımı kaportacımın aklına uyarak degiştirmek istedim ama keske degiştirmeseydim zannetmeyinki butun euro civiclerin farları aynı modeller 1996 1997 1998 1999 hepsi birbirinden farklıymıs ben sag farımı istanbuldan sol farımı konyadan bulabildim(farlarınızın kıymetini bilin) doğruya doğru hurdacı dısında parca bulmak imkansız gibi ankarada

baska ögrenmek istediğiniz birsey varsa yardımcı olabilirim 16-12-2008 de kaza yaptım 21-01-2009 da arabam anca bitti cunku parca sorunu yasadık aynı zamanda kaportacı herneyse 1 aydan fazladır sanayide tanımadıgım japoncu kalmadı sıkıntınız olursa yönlendirebilirim sizi iyi gunler

Geçmiş olsun arkadaşım...
Anlaşılan kaza yapınca sıkıntı yaşanıyor. Sıkıntılı da olsa arabanı tamir ettirdiğine sevindim. Allah herkesi kazadan beladan korusun. Arabanın kaskosu var mıydı? Ceyhun Bey'in dile getirdiği konuları da bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. Kaskonun kaza sonrasında bizlere sağladığı (varsa) kolaylıklar ya da yardımlar neler onu da öğrenmek isteriz doğrusu...

Kardeşim çok geçmiş olsun. Benim durumdan haberim vardı biliyosun. Yazışıyorduk bir süredir. Ancak yaşadığın deneyimleri diğer arkadaşlarımızla da paylaşırsan herkes kendine bir pay çıkaracaktır. Özellikle aracın neresini vurmamaları gerektiği konusunda :) Şaka bi yana bunları da yazarsan sevinirim.

Öte yandan araçlarımız için yapacagımız kazalardan sonra yaşanabilecek parça bulamama konusuna da değinmek istiyorum. Cenqawer kardeşimiz bir şekilde aracını yaptırdı.Hani hiç bulunmaz denen parçaları (far motoru dışında ki onu da bulacaktır eminim) Türkiye içinden temin ederek sonuca ulaştı.Cenqawer aracının sigorta kasko durumunu da belirtirsen sevinirim bu arada... Yani araclarını parça sıkıntısı yüzünden satmak isteyen arkadaşlara sorunların  çözülebildigini göstermek adına da iyi bir örnek.Keşke olmasaydı ama dedim ya tecrübeleri paylaşmak lazım.Daha önceleri notdream kardeşim de bir deneyimini aktarmıştı. Velhasılı bu fiyata (araçlarımızın piyasasını kastediyorum) bu konfor başka herhangi bir araçta yoktur.Hem enjeksiyonlu olacak hem abs olacak hem airbag, hem sunroof, 97 model aracımda direksiyon kumandalı teyp gibi, 4 cam otomatik, klima, ve iç mekandaki sadelik aracın zaten döneminin üstünde bir araç oldugunu gösteriyor.

Herkese kazasız sürüşler

ceyhunyazar

« Yanıtla #217 : Ocak 22, 2009, 04:14:40 ÖS »
Hikmet Hoca,

Trafik sigortası da olsa kasko da olsa parçayı bulup getirtmek zorundalar ama trafik sigortasında işin pürüzüne kacıyo şirket. Ama kaskon varsa, orjinalini getirmek zorundalar, öyle ya da böyle...Yetkili servisler orjinal parçaları muhakkak bulurlar.Ama özel servisler bulamaz genelde. Cenqawer kardeşimizin bir farı başka ilden bir digeri başka ilden geldi mesela...Ancak her ne olursa olsun 100lerce parçadan oluşan araçların her parçasının bulunması mutlak anlamda zordur.Zira üretici firmalar araçların 10 yıl boyunca yedek parçasını temin etme zorunlulukları vardır.Daha fazlası için şart degil diye biliyorum. Yani kim hangi firma ne zaman nasıl kıvırır bilinmez...

Kazasız günler

Hikmet Hoca

« Yanıtla #218 : Ocak 22, 2009, 04:42:52 ÖS »
Doğru söylüyorsun. Hayırlısı... Benim kaskom da var; ama inşallah kaskoya işimiz düşmez, kaza yaşamayız. Herkese kazasız günler...

Nitrogenius

• nitrogenius
« Yanıtla #219 : Ocak 22, 2009, 05:07:23 ÖS »

Yeni anketimize bir göz atın. Evet bakalım kimler farlarından memnun ya da değil?

He heee:))  5 oydan biri benim hemde Önümü göremeyecek kadar kötüyü seçtim... :)) Ama yalanda değil bazen çekiyorum kolu kendime uzunlarla fantazi yapıyorum.. Benim uzunlar adamların normal aydınlatması gibi :))

ceyhunyazar

« Yanıtla #220 : Ocak 22, 2009, 10:16:33 ÖS »

He heee:))  5 oydan biri benim hemde Önümü göremeyecek kadar kötüyü seçtim... :)) Ama yalanda değil bazen çekiyorum kolu kendime uzunlarla fantazi yapıyorum.. Benim uzunlar adamların normal aydınlatması gibi :))

Hakatten gülermisin aglarmısın di mi?:)
Ama hakatten ihmal ediyosunuz arkadaşlar...Yaw takın şu 100lük ampüllerden artık, röleyi de yaptırın halledin, kurtulun gece sürüş korkusundan :)

ceyhunyazar

« Yanıtla #221 : Ocak 23, 2009, 09:07:13 ÖÖ »
Arkadaşlar,

Özellikle Ankaradaki arkadaşlar. Haftasonu brc liler kervanına katılmayı düşünüyorum.Benzin fiyatları gene tırmanmaya başladı.
Bundan önceki aracım opel astrayı aldıgımda benzin 3.23 tl/lt idi, lpg ise 1.40 lt/lt idi. Lpg taktırdıgımda bayagı bi hesaplı olmuştu.
Şimdi o kadar fark yok idi ama daha 2 ay öncesine kadar lpg 1.90 iken benzin de 2.97 idi.Şimdi aradaki fark acılmaya başlamışken ben de lpg taktırayım diyorum ama inanın canımı en cok sıkan muayene olayı.Kiti 1500-1600 e taksak, en az 250 kadar ruhsat ve muayne masrafları var, aracında cıkacak (muayenede cıkabilecek sorunlar) masraflar da en az bi 300 desen.kabaca 2100 ytl lik bir harcama söz konusu.Hadi harcamayı da gectik sagda solda kuyruklarda ve devlet dairesinde zaman harcıycaz.Neyse cekicez napalım.

Size danışmak istedigim montaj öncesi ankarada aracımı nereye götüreyim?Genel bi ateşleme bobininie vs bakılsın istiyorum, ateşleme ile ilgili problemler önemli cunku...

Var mı tavsiyesi olan ya da özellikle hondalarda lpg ileilgili sıkıntısı olan?

madalyon

• Ziyaretçi
« Yanıtla #222 : Ocak 23, 2009, 02:13:16 ÖS »
Selam arkadaşlar,
Ankara'dan Murat Demir.
Benim 1996 model 1.4i model Euro Civic aracım var. Aracımdan çok  memnunum.
Parçasının pahalılığından şikayetçiyiz hepimiz. Ancak bir ara aracımın radyatörü patladı. Termostat arıza yapmış. Bora Honda 'ya sordum radyatörü 700 YTL dediler. Ben 120 YTL'ye aldım. Daha önce Polo marka aracım vardı. Polo'dan daha pahalı değil parçası. Mesela dikiz aynaları 250 YTL. Polo'nun 180 YTL idi geçen sene. Ayrıca Polo'nun aynası elektrikli de değildi.

Dün 4 buji aldım. 20 YTL.
Herkese saygılar ve selamlar

madalyon

• Ziyaretçi
« Yanıtla #223 : Ocak 23, 2009, 02:17:29 ÖS »
Bu arada aracımda Tomasetto Marka lpg var. Daha önce BRC kullandım. Ama Tomasetto inanın hiç sorun çıkarmadı. Nisan ayında takdırdım. Sehir içinde (ben çok fazla trafiğe giriyorum bu arada) 135 kuruş civarı yakıyor. Lpg kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü japon araçları daha uygun lpg'ye. isteyene takdırdığım yerin adresini veririm. Sanırım 1000 YTL civarına takıyolar.

Hikmet Hoca

« Yanıtla #224 : Ocak 23, 2009, 03:00:54 ÖS »

Arkadaşlar,

Özellikle Ankaradaki arkadaşlar. Haftasonu brc liler kervanına katılmayı düşünüyorum.Benzin fiyatları gene tırmanmaya başladı.
Bundan önceki aracım opel astrayı aldıgımda benzin 3.23 tl/lt idi, lpg ise 1.40 lt/lt idi. Lpg taktırdıgımda bayagı bi hesaplı olmuştu.
Şimdi o kadar fark yok idi ama daha 2 ay öncesine kadar lpg 1.90 iken benzin de 2.97 idi.Şimdi aradaki fark acılmaya başlamışken ben de lpg taktırayım diyorum ama inanın canımı en cok sıkan muayene olayı.Kiti 1500-1600 e taksak, en az 250 kadar ruhsat ve muayne masrafları var, aracında cıkacak (muayenede cıkabilecek sorunlar) masraflar da en az bi 300 desen.kabaca 2100 ytl lik bir harcama söz konusu.Hadi harcamayı da gectik sagda solda kuyruklarda ve devlet dairesinde zaman harcıycaz.Neyse cekicez napalım.

Size danışmak istedigim montaj öncesi ankarada aracımı nereye götüreyim?Genel bi ateşleme bobininie vs bakılsın istiyorum, ateşleme ile ilgili problemler önemli cunku...

Var mı tavsiyesi olan ya da özellikle hondalarda lpg ileilgili sıkıntısı olan?

Ceyhun Bey,
İyi bir karar vermişsiniz. LPG gerçekten sorunsuz ve çok ekonomik... Ben bir buçuk ay önce ustaların tavsiyesiyle Atiker marka LPG sistemi taktırdım. 1000 TL'ye (hatta taksitle) takıyorlar... Son ölçümlerime göre km'de 13,5 Kr yakıyor. Ben bir sıkıntı yaşamadığım için bir yer öneremeyeceğim; ama Şaşmaz'da sadece Honda'ya bakan ustalar var. Araştırabiliriz...
Kolay gelsin....