Gönderen Konu: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 778714 defa)

power52

Ynt: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım
« Yanıtla #2001 : Nisan 28, 2014, 08:20:28 ÖS »
hayırlı olsun güzel seçim yapmışsın kazasız sürüşler dilerim anadolu yakasında olsaydın usta konusunda yardımcı olurdum sadece hondacı arabanın cigerini bilen bir usta kendisinde typer var kartal oto sanayi nde oses salıncaktan yapar arkadaki de torsiyon takozlarından amarstörler yorgun olabilir patlak olabilr  kalkıstakı ıse yan sanayı baskı balatasından ve aks kafası hem sanzımana giren dıs aks bosluk yapar tum araclarda olur usta tabiri aks lalelerinden gelır debriajdan ayagını çekince yapar ufak bir tiyo honda aracı yansanayi baskı kabul etmez zevk almak ıstıyosan fcc yanı orjinal yansanayiden 180 tl pahalıdır ama zevk alırsın binerken titreme sorunu olmaz arka silecek renault 19 hecpekle aynı olması lazım valeo marka çıkmacıda bulursun bostancı sanayi kartal sanayi ikitelli organize sanayi maslak heryerde var

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #2002 : Nisan 28, 2014, 11:27:05 ÖS »
euro civic kullanıcıları müjde size bulamadığınız hangi parça varsa elimde mevcut haberiniz olsun

0535 279 35 33

mehmet

manufacturer

« Yanıtla #2003 : Mayıs 02, 2014, 02:16:32 ÖÖ »
power 52 teşekkür ederim iyi dileklerin için... bütün sorularımı yanıtlamışsın ayrıca teşekkürler... :) düşük devirdeki ani gaz pedalı çekiş ve basmalardaki hoplatmayı kime sorsam "eee debriaja basacaksın benzinli arabada yoksa olur" yanıtını aldım sanırım bu olay benzinli arabalar için normal kabul ediliyormuş, uzun süredir düz vites benzinli araba kullanmıyorum ondan unutmuşum herhalde :) Baskı balata değişim zamanında fcc bir kenara yazdım bulabilirsem ondan taktıracağım teşekkür ederim tavsiyen için :) Şimdilik baskı balata götürür sanırım gerçi tam olarak bilmiyorum değiştirmek gerekseydi nasıl arızalar verirdi ama... Salıncak pahalı bir şey midir orjinal falan onda farkeder mi? Bir de yine honda ustası bulmam gerekir mi salıncak için yoksa her usta değiştirebilir mi?

power52

« Yanıtla #2004 : Mayıs 03, 2014, 09:12:14 ÖÖ »
mühim diil manufacturer salıncak sag ve sol teker için çifti 100 tl  herhangi bir busta değiştirebilir değiştirirsen araç rahatlar ama ilk önce bir rot balansçıya git 20lira at derdini anlat onların görevi zaten ön takım arka takım arıza tespitini yapmak belki salıncaklar sağlam direksiyon burcudur amarsitör burcudur yada nenge kol burcudur onlar tespit etsin sen parçayı al usta yla pazarlık yap aracın başında dur :)) motor kulaklarıda ses yapar birisi sagda birisi arkada göremezsin sanzımana dayalı biride altta bunlar lastik takozdur zamanla kopar vibrasyon yapar hıc bır motor tamır ustası rotbalansçı gibi net anlayamaz tahminle olmaz rotbalansçıya git söylesin kafan rahat olsun parçalar ucuz korkma saydıklarıma bakma:)) keyifli kazasız sürüşler dilerim

manufacturer

« Yanıtla #2005 : Mayıs 07, 2014, 09:04:47 ÖÖ »
Tamamdir power52 en yakin zamanda on duzene gidip sorunu ogrenecegim... bu arada bu dediklerin rot balansta dengesizlige sebep olabilir mi? Cunku arabanin dengesinde herhangi bir sorunu yok direksiyonu biraktigimda dumduz gidiyor herhangi bir sapma yok...
bu arada haftasonu atiker servisine oyle bi kontrol icin gittim gaz filtrelerini degistirdiler gaz ayari yaptilar, dusuk devirdeki sallama buyuk olcude azaldi:) degistiren usta filtreler baya kirlenmis dedi o rahatlatti sanirim... cunku baya bir farketti...

power52

« Yanıtla #2006 : Mayıs 11, 2014, 05:45:50 ÖS »
sevindim sorunun düzeldiğine yok ön düzende konrol yapıcaklar sadece gözle birde levye tarzı ekipmanlarla eskimiş yıpranmış burç salıncak vs neyse söylerler ona göre parçaları alırsın ustana verirsin degişir

MeCHuLL

« Yanıtla #2007 : Mayıs 18, 2014, 04:52:37 ÖS »
merhaba bende 1996 model euro civic almayi dusunuyorum degisensiz orjinal komple boyali var motor yeni yapilmis 5 aydır lpg li sunroof yok 12500 diyor nasil bu fiyat i

power52

« Yanıtla #2008 : Mayıs 22, 2014, 06:53:17 ÖS »
mechull kardeş 3.000 koy imkanın varsa 98 al en kral kasa 98 dir aksini söyleyen varsa yazsın 1.6 ies  okadar ful +full tüm 98 ler aynıdır

nakoma

« Yanıtla #2009 : Haziran 28, 2014, 04:55:51 ÖS »
slm dostlar.arabam 98 euro civic ies full olanı.sanruff abs vs herşey var.abs sorununu çözdüm.sağolsun izmit oto sanayiinde ender oto bosch car fren servisinden Seyfi usta arızayı buldu.meğer arıza ön sol değilde ön sağ sensördenmiş.hemen elimdeki sağlamıyla değiştirdik.problem düzeldi lamba söndü ve abs çalıştı.bu arabalarda önlerdeki iki abs sensörüde aynı arkadaşlar.yani sağ ve sol sensörler ikiz.ama arkalar farklı tabi.aynı gün izmit enb hondaya götürdüm aracımı.motor arıza lambası için.10-15 km gittikten bir müddet sonra sarı musluk yanıyordu.usta bu araçlar lpgyi hiç sevmez buda normal dedi ve oksijen sensöründen kaynaklanabileceğini söyledi.zararı yok bin böyle dedi.hatta arabaya birlikte bizzat bindik ve gerekli kontrolleri yaptı ve araban saat gibi.güle güle kullan dedi.sarı musluk lambasının da çok bir önem arzetmediğinide yineledi.yani honda ustasındanda iyi bilemem bu işi tabi.öyleyse öyledir.şanzımanı otomatik olduğundan özellikle kontrol etti ama sorun görmedi.yağını keyfe keder eneo marka 3lt japon üretimi yağ ile değiştirdim.bi dahaki değişim 40.000km sonra olacak.kafam rahat olsun diye yaptım.iyide ettim diye düşünüyorum çünkü bu otomatik arabalarda kalp nerdeyse bu şanzıman.saat gibi olması şart.motor yağım 10-40 castrol magnatec.henüz yeni değiştirdim.aracımın lpgsi tartarini ve aşırı memnunum.servisinde iki filtresini de değiştirdiler.ithal filtreler 50tl tuttu.10000km lik ömrü var.izmit ve çevresindekilere enb honda servisini bir ziyaret etmelerini tavsiye ederim.ilk defa gitmiş olmama rağmen ben ve arabam böyle hürmet ve alaka görmedi daha önce diyebilirim size.ben euro civic imden şimdilik çok çok memnunum arkadaşlar.herşeyiyle harika bir arabaya sahibim.Allah herkese nasip etsin.arabalarınıza iyi bakın.bu arabaları zor bulursunuz ha.üst düzey sürüş keyfi ve konforu bir arada barındıran bunlar gibi çok az araba vardır.parasının hakkını bence sonuna kadarda veren nadir araçlardandır euro kasalar.kıymetini bilin derim.hondaya binen kolay inmez.98 model civic hondasını satıpta dayamayıp 2 yıl sonra tekrar 2001 honda civic alan biriylede serviste bizzat tanıştım.demedi demeyin dikkat edin HONDA BAĞIMLILIK YAPAR..HONDA HAYAT ONDA..iyi forumlar... >=ok
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2014, 04:57:27 ÖS Gönderen: nakoma »

chn60

« Yanıtla #2010 : Haziran 30, 2014, 10:14:58 ÖS »
MERHABA ARKADASLAR; 1997 MODEL HONDA EURO CİVİC ARACIMA YAKLAŞIK 2 BUÇUK SENEDİR BİNMEKTEYİM.SON IKI HAFTADIR. ARAÇTA HARERET OLMAKTA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?

chn60

« Yanıtla #2011 : Haziran 30, 2014, 10:29:09 ÖS »
BASIMDAN GEÇENLERİ ANLATAYIM.ARACTA SABAH VE DAHA SONRA ÇALIŞTIRIRKEN UZUN SÜRE MARŞ ALMADI.EN SON PROBLEMİ BULDUM.ATKER GAZ BEYNINDEN KAYNAKLANYORMUŞ.ONU DEĞİŞTİRİRKEN RADYATÖR SU DEPOSUNUN ÜSTÜNDE YIGIN BİR ŞEKİLDE KÖPÜK GÖRDÜM.ATİKER ÇALIŞANLARI DİREK ARAÇ CONTA YAKMIŞ DEDİLER VE BENİ MOTORCUYA YONLENDİRDİLER.MOTORCUYA GİTTİĞİMDE ODA CONTA YAKTIMIŞTIR DEDİ.YİNEDE Bİ RADYATÖRCÜYE GİTMEMİ ÖNERDİ.BU ARADA BU ZAMANA KADAR ARAÇ HİÇ HARARET GÖSTERGESİ YUKSELMEDİ.RADYATORCU RADYATÖRÜ TEMİZLEDİ VE GERİ TAKTI. BİRŞEY YOK DEDİ.ARADAN IKI HAFTA SONRA HARARET GOSTERGESİNİN YUKARIYA ÇIKMAYA BAŞLADIĞINI FARKETTİM. KENARA ÇEKİP HARARETIN DÜŞMESİNİ BEKLEDİM.NEYSE ŞİMDİ 25 İLA 30 KM GİDİNCE TRAFİĞE GİRDİĞİMDE HARARET GÖSTERGESİNİN 4/3 KADAR YUKSELDİ DURUP BEKLEMEME RAGMEN HARARET GÖSTERGESİ 4/3 CİVARLARINDA SEGRETTİ.DAHA FAZLA UZATMAYA GEREK YOK.HER KAFADAN FARKLI BIR SES ÇIKIYOR BUNUNLA ILGILI YARDIMLARINIZA IHTIYACIM VAR

nakoma

« Yanıtla #2012 : Temmuz 01, 2014, 04:53:04 ÖS »
dostum sağlam bir servise götür.sağda solda çok macera arama bence.sorunu çöz kafan rahat etsin derim nacizane..

chn60

« Yanıtla #2013 : Temmuz 02, 2014, 10:08:50 ÖS »
Nakoma önerin için tsk ederim. Yanlız güvene bilcegim bir ustam yok.power 52 ile yazismalarinizi okudum.gebze civarında oturmaktayim. Yanılmıyorsam Power 52 kartal oto saniyede onerebilecegi yerlerden bahsetmisti. Yardımcı olurmusunuz

chn60

« Yanıtla #2014 : Temmuz 06, 2014, 01:40:21 ÖÖ »
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar dün aracın radyatörünü değiştirdim(benimkinde kaçak varmış) bir gün boyunca harareti kontrol ettim sıkıntı yok. Yanlız su kabına bir miktar aktardığını farkettim. Radyatör kapağından olabilir. Kale marka radyatör taktırdım orjinal kapağı yoktu ithal kapak uydurma ondan olmuştur diye düşünüyorum. Şimdilik bu kadar 😞

nakoma

« Yanıtla #2015 : Temmuz 07, 2014, 11:49:20 ÖÖ »
hallettiğine sevindim.hadi geçmiş olsun chn60 kardeşim..zaten serviste usta da söylemişti bana.bu kasaların tek sorunu hararet.kolay yapmaz ama yinede dikkat et diye.benim arabada şimdilik böyle bir sorun yok.umarımda ileride olmaz.zaten suyunu falan sürekli kontrol altında tutuyorum şahsen.binmeden yağ su kontrolunü her zaman yapan biriyimdir.sizede öneririm arkadaşlar.ben zamanım oldukça yazmaya geyret ederim.sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız daha da güzel olur.unutmayın ''bilgi paylaşıldıkça çoğalır''.keyifli sürüşler..

chn60

« Yanıtla #2016 : Temmuz 08, 2014, 07:21:32 ÖS »
Nakoma kardeşim halleddim derken araba dün akşam kitlendi traktör gibi çalışıyor conta mı motormu bilmiyorum.motor yaptırmak ne kadarı bulur moralim çok bozuldu kardeşim

power52

« Yanıtla #2017 : Temmuz 14, 2014, 12:05:38 ÖÖ »
Kardesim beni ara sana yardimci olucam 05359525334

power52

« Yanıtla #2018 : Temmuz 14, 2014, 12:25:03 ÖÖ »
Chn60 Arabani elletme herkes hondadan anlamaz her usta yani honda ustasi anlar sadece tofas reno diil bu beni ara verdigim telden sana yardimci olucam elimden geldigince canini sikma  >=ok

caucass

« Yanıtla #2019 : Ağustos 15, 2014, 03:17:16 ÖS »
Ramazan bayramınız mübarek olsun

driver_gkhn

« Yanıtla #2020 : Ağustos 20, 2014, 11:59:13 ÖS »
:) Herkese slm aranıza yeni katılıyorum yarın HONDA EURO CIVIC 1.4 ies arabama kavuşuyorum :D motor aksamı ön düzeni elektrik aksamı iyi ama iyi bi kaporta bakımına ihtiyacı var :) 8.000 TL ye aldım kaporta masrafı olduğu için :) forumda çok fazla sayfa olduğu için fazla bilgi alamadım 1.4 hakkında yakıt nasıldır iyi kaçar mı bu hararet olayı onlarda var mı bunlar gözüme çarpmadı bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim :) bi de dış kapı açma kolu lazım :) bilenlerin yardımcı olmasını rica ediyoyrum :) bide airbagli direksiyon istiyorum airbag boş olsa da olur

driver_gkhn

« Yanıtla #2021 : Ağustos 21, 2014, 12:16:47 ÖÖ »
evet >=ok

driver_gkhn

« Yanıtla #2022 : Ağustos 24, 2014, 11:46:13 ÖS »
heeeyyy kimse yok mu yaw?

caucass

« Yanıtla #2023 : Ağustos 26, 2014, 12:03:55 ÖÖ »
ben varım burdayım >=ok