Gönderen Konu: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 778717 defa)

driver_gkhn

Ynt: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım
« Yanıtla #2025 : Ağustos 26, 2014, 01:54:11 ÖS »
:) forum ölmüş galiba

driver_gkhn

« Yanıtla #2026 : Ağustos 28, 2014, 11:50:20 ÖÖ »
Caucass çerkes misin?

Özgür Kızılkaya

Eee hani nerdesin :)

nakoma

« Yanıtla #2027 : Eylül 02, 2014, 05:47:56 ÖS »
evet arkadaşlar ben burdayım.ya sizler.eurolarınızla herşey yolundamı?şükür benimki saat gibi oldu.keyifle kullanıyorum.herkese nasip olur inşallah..kazasız sürüşler dilerim cümleten..

driver_gkhn

« Yanıtla #2028 : Eylül 02, 2014, 09:25:32 ÖS »
evet arkadaşlar ben burdayım.ya sizler.eurolarınızla herşey yolundamı?şükür benimki saat gibi oldu.keyifle kullanıyorum.herkese nasip olur inşallah..kazasız sürüşler dilerim cümleten..

sevgili nakoma bi üst kapağa ne kadar masraf gidiyor sanırım benim tamirci beni kazıklamaya çalışıyo 1000 tl civarı para istiyo

nakoma

« Yanıtla #2029 : Eylül 06, 2014, 08:10:11 ÖÖ »
dostum nerede ikamet ediyorsun.biliyosun ben İzmit çevresine yakınım.ona göre yrd.olabilirim ancak.görüşürüz.

sevgili nakoma bi üst kapağa ne kadar masraf gidiyor sanırım benim tamirci beni kazıklamaya çalışıyo 1000 tl civarı para istiyo

« Son Düzenleme: Eylül 06, 2014, 08:10:38 ÖÖ Gönderen: nakoma »

driver_gkhn

« Yanıtla #2030 : Eylül 06, 2014, 05:48:51 ÖS »
dostum nerede ikamet ediyorsun.biliyosun ben İzmit çevresine yakınım.ona göre yrd.olabilirim ancak.görüşürüz.

valla antepteyim de parça fiyatları aynı int. üzeri bakmıştım

nakoma

« Yanıtla #2031 : Eylül 08, 2014, 02:45:41 ÖS »
evet genelde öyle oluyor.ben geçenlerde bir yanlış arıza teşhisi yüzünden az kalsın bi dünya masrafa giriyordum.sorun oto şanzıman üzerindeki bir selenoid valf idi.hesapta...ama öyle değilmiş.fiyat araştırması yaptığımda honda servisi parçaya 1120tl gibi bir fiyat biçerken ben aynı parçaya İstanbul'dan biri 780tl diğeri 850tl olmak üzere iki ayrı yerden fiyat almıştım.niyemi yazıyorum bunları iyice araştırıp arızayı kesinleştirmeden parça tedariğine gitme.birde parçayı özellikle büyük şehirlerde bir irdele,araştır derim.benim gibi direkten dönersin yoksa.umarım sorununu çözüp honda na keyifle binersin.iyi sürüşler..görüşürüz.. >=ok
« Son Düzenleme: Eylül 08, 2014, 02:47:37 ÖS Gönderen: nakoma »

sevikilhan

Ynt:
« Yanıtla #2032 : Eylül 08, 2014, 04:17:28 ÖS »
Nakoma selonoid valfin değişmesi gerektiğini düşündüren Ariza neydi paylasirmisiniz?

nakoma

« Yanıtla #2033 : Eylül 09, 2014, 08:26:01 ÖÖ »
herkese slm.tabiki paylaşırım.aslında arıza oto elektronikçilerdeki cihazlarda normal olarak selenoid valf de görünüyordu.birkaç yerde bağlattım.bizim çok bilmiş honda yetkili servisine götürdüm.(çok biliyolar ustalar ya.tabi görüntüde öyle.)teyit etmek için.b.sayara taktırdım.aynı arızayı görmüşler ama parçayı kontrol etmemişler.(bunu çok sonra anladım tabi).değişim gerektirir dediler.çok fiyat çekince bende istanbuldan araştırdım.daha ucuza buldum.burası tamam.yine aracı aldığım çocuğun da vasıtasıyla sanayide iş yapan bir oto şanzımancıya bir baktıralım dedik.valla bende aslında arabanın gidişinde bir sorun olmadığından bişey çıkmayacağını  anlamıştım.neyse eleman kaputu açıp elinde başka bir honda araçtan sökmüş olduğu başka bir selenoid valf takacakken aracımın valfinin elektrik bağlantı jakının yerinden çıkmış olduğunu farketti.tabi haliylede ecu arıza veriyordu.birkaç sn de yerine taktı sadece ve şükürki sorunum çözülmüş oldu.kontağı kapadım.açtım marş yaptım.sürekli yanan arıza lambam o gün söndü ve o günden bu yana bir daha artık hiç yanmadı.yaklaşık 1000km ye yakındırda geziyorum.şu an yanmıyor.umarımda yanmaz.her gittiğim yer bişeyler zırvaladı.yok tüp yok oksijen sensörü yok o sensörü vs falan filan.arkadaşlar bu araçlarda lpg kiti eğer kalite bir şekilde takıldıysa şu sizin meşhur sarı musluk olarak tabir ettiğiniz başımıza çoğu zaman dert olan motor arıza lambası yanmıyor.en güzel örneği benim arabamdır.tartarini var üzerinde.gazı sürekli aynı yerden alırım ve değiştirmemeye gayret ederim.yani sanırım şöyle yazarsamda reklam olmıcaktır.ben sürekli a*g*z kullanıyorum.siz anlarsınız.lpg servisimde şiddetle bunu önerdi.önerim kesinlikle lpg nizi kaliteli kullanmanız yönünde olur.benim sorunum şimdilik çözülmüş oldu dostlarım.umarım sizlerde problemlerinize en kısa zamanda çözümler bulup keyifle binersiniz bu arabalara.her zaman dediğim gibi.milleti boşverin.yok satışa gelmezmiş.yok parçası pahalıymış.geçin o işleri.tofaş fiyatına japon hondaya biniyorsunuz.bunu unutmayın.tank gibi arabalar bunlar.onlar binilecek arabayı bilmiyolar.bizler ucuza kaliteyi kullanıyoruz.üstelik o yılların en donanımlı araçlarına binerek.euro civic herşeye değer.ben eurocivic çiyim vede hep öyle kalıcam.arabalarınızın kıymetini bilin.millet işe uyanana kadar biz sefamızı süreriz.umarım yararı olmuştur.herkese iyi forumlar.HONDA HAYAT ONDA nokta >=ok
« Son Düzenleme: Eylül 09, 2014, 08:32:12 ÖÖ Gönderen: nakoma »

sevikilhan

Ynt:
« Yanıtla #2034 : Eylül 09, 2014, 10:26:00 ÖÖ »
Tesekkur ederim verdiğin bilgiler için...

nakoma

« Yanıtla #2035 : Eylül 09, 2014, 11:10:03 ÖÖ »
umarım işine yaramıştır.kolay gelsin..

nakoma

« Yanıtla #2036 : Eylül 14, 2014, 12:15:52 ÖS »
arkadaşlar yine gaz kestiniz bu aralar.yokmu sorunu sıkıntısı olan.hadi hareketlenin biraz..

driver_gkhn

« Yanıtla #2037 : Eylül 18, 2014, 02:31:46 ÖS »
sevgili eurocular benim aracın şarj dinamosuna giden kayış kırıldı  :ağlaa arabayı hareket ettirmeye korkuyorum bi şakırtı geliyo gaz verince

nakoma

« Yanıtla #2038 : Eylül 19, 2014, 04:48:06 ÖS »
akü lamban yanıyor mu?o durumda yanması gerek sanırım.hani marş yaptıktan yani araba çalıştıktan sonra sönen lamba.

honda sever

« Yanıtla #2039 : Ekim 16, 2014, 07:34:21 ÖS »
1-ceyhunyazar   97 1.6 ils düz vites benzinli   87 binde  beyaz/Ankara
2-cenqawer       96 1.6 ils otomatik lpg li    140 binde metalik gri/Ankara
3-obkavi           96  ils 1,6 otomatik  lpg li 178 binde  metalik yeşil/İstanbul
4-bigvolf           96 ils lacivert 173 binde/Malatya
5-powervtec      97 1.6 ils otomatik 158 binde bordo renkli lpg li/Aydın

Tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.İlginize teşekkürler.Katılıma devam...

Sorunlarımızı ve isteklerimiz paylaşmaya başlayalım artık ne dersiniz? Yeni katılımcılar lütfen listeye isminizi ekleyiniz...

honda sever

« Yanıtla #2040 : Ekim 16, 2014, 07:36:49 ÖS »
s.a arkadaslar bende iki ay önce 1.6 ils aldım far sorunu yaşıyorum ampulleri buyuttugum halde göstermiyo ne yazıkkı ne yapabilirim fikri olan varmı.yada farklı bi far takan varmı

Doğan-0624

« Yanıtla #2041 : Aralık 04, 2014, 03:26:26 ÖS »
S.A. arkadaşlar bende aramıza yeni katıldım. yaklaşık 2-3 hafta önce 1997 euro civic 1.6 ils otomatik aldım. araçtan çok memnunum. ama geçen sağ ön çamurluğu yamulttum. çekiçletsem orjinali bozulacak. çokta büyük bir göçük olmadı. arkadaşlarım  vakumlama ile düzeltilir dediler ama iyi bir yere git dediler. sizin ankarada bildiğiniz bir yer var mı? ayrıca fiyatları ortalama ne kadar?

Doğan-0624

« Yanıtla #2042 : Aralık 16, 2014, 02:17:38 ÖS »
s.a arkadaslar bende iki ay önce 1.6 ils aldım far sorunu yaşıyorum ampulleri buyuttugum halde göstermiyo ne yazıkkı ne yapabilirim fikri olan varmı.yada farklı bi far takan varmı

A.s Öncelikle arabanız hayırlı olsun. Benim arabamda h4 8000k zenon var. Oldukça iyi aydınlatıyor. Zenon istemiyorum dersen farı temizlettir ama far camını açtırma kapatamayabilirler. Ama bence farı kesinlikle temizlettir.

mustafakk

« Yanıtla #2043 : Mart 13, 2015, 10:54:53 ÖS »
Evet

honda euro civc

• honda euro cicic
« Yanıtla #2044 : Mart 23, 2015, 03:34:32 ÖS »
Honda 96 model euro civicimin sorunu var yardımcı olacak varmı arkadaşlar acil yardım

kadir53

« Yanıtla #2045 : Ekim 09, 2015, 10:29:40 ÖS »
arkadaşlar 1 ay önce 98 model otomatik Euro civic  araç satılandım. daha önce hiç honda arabası kullanmamıştım. araç 4 ileri otomatik. 3000 devir, 100km den sonra motor rahatsız edici bir şekilde bağırmaya başlıyor. Araba vites istiyormuş gibi ve zorlanıyormuş gibi bağırıyor. bu araçlar için bu ses normalmidir. Değilse sebepleri ne olabilir. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

hhhussseyyyinnn

« Yanıtla #2046 : Aralık 01, 2015, 02:45:23 ÖS »
mrb benim 2006 ls euro civic ototmatik aracım var acaba aranızda hiç hız sabitleyici taktıran var mı

hhhussseyyyinnn

« Yanıtla #2047 : Aralık 01, 2015, 02:47:11 ÖS »
benim  aracım 120 km 300 devir de seyrediyor 

Oflihoca

« Yanıtla #2048 : Şubat 13, 2016, 10:28:55 ÖS »
Arkadaşlar bende 96 model euro civic var sunroof açmak için düğmeye bastığında tık diye bir ses geliyo ama açılmıyo  aşağı yukarı bir senedir bakımı yapılmamış ondan kaynaklanabilirmi yardimci olursaniz sevinirim

eskemre

« Yanıtla #2049 : Mart 03, 2016, 11:39:09 ÖÖ »
Yeni Honda Civic Sedan ve HB hakkında detaylı bilgi için ; www.yenicivic.net