Herkese güzel bir Cumartesi diliyorum. Ankara'da hava çok soguk ama güzel güneşlik bir hava var....
Bu arada satılık lastiklerim ve oto teybim var , hatta bir de kondisyon bisikletim var arkadaşlar.Buradan ilanımı vereyim, isteyen olursa yardımcı olurum.
İlan 1:
****185/65/15 Michelin-Alpin Tam Kışlık vakumlu 4 adet takım , 1-2 ay kullanılmış, sıfır ayarında lastiklerim satılıktır. Opel astra comforttan cıkma lastiklerdir. Çok yakın bi arkadaşımdan almıştım. Ancak aracımı satınca lastikler elimde kaldı.Takamadan sattım....
Fiyat : 350 YTL dir. Piyasada peşin alımda bile 147 YTL dir.Kısacası 600 ytl parayı gözden cıkartın...Bugün lassa bile aynı fiyata satılıyor...
Kış girdi girmek üzere.Bir ay sonra bu lastikleri bulamazsınız.Acele edin....
(Hondalarda , en azından euro civic standartlarında 15 jant yoktur , ama farklı jant kullananlara duyurulur)
Resim 195/60/15 lik aracımdaki lastiklerdir.Temsili Fotograf olarak düşününüz.

İlan 2:
****Pioneer DEH4800 Uzaktan kumandalı CD/Mp3/Wma/Audio/Radyo çalar satılıktır.1 sene önce 400 ytl ye aldım.40 ytl kumandasını aldım.Ayrıca opelve bircoka raca uyumlu ara kablosu da 30 ytl dir.Teybin özellikleri ise; 4*50 mosfet teknoloji ile anfi vs her türlü cihaza baglanarak süper ses kalitesi.Ben pioneer ts6291 22 cm elips hoparlörlerle (anfisiz) mükemmel ses aldım.Kesinlikle cd çalarken atlama vs yoktur.Hazır eqolayzırlar ve custom ayarlar.Bir çok audio ses ayarı vardır.Ayrıca anfi tertibatı için de bir sürü ayar vardır.Radyosu mükemmel çekiyor.RDS TP AF gibi standart fonksiyonlar.Kumadan üzerinden de ayarları yapılabilmektedir. Ve bir çok sayamadıgım sey var.Teybi araştıran özelliklerini daha kolay bulabilir. Bu model pioneerin uzun yıllar ürettigi bir modeldir.
Fiyat 250 YTL dir.

İlan 3:
****Activa 7045 Manyetik Kondisyon Bisikleti.
Evde büyük umutlarla aldıgım ancak bir türlü kullanmadıgım,evde öylece duran bisiklet satılıktır

Onlarca programı sayesinde kardiyo çalışma imkanı, özel ayarlanabilir programlar ile custom ve hazır programlar...Vites vs tamamen dijitaldir...Nabız ve sıcaklık ölçme, km ve kalori ölçme...Hepsi net okunabilir büyük harf ve rakamlar önünüzde...
Fazla söze gerek yok. Bu ürünü de 400 ytl ye 1 yıl önce almıştım.Elektrik adaptör ile çalışmaktadır.
Fiyat 200 ytl dir.

Not:Tüm alım istekleriniz için kargo alıcıya aittir. Ankara içi alıcılara yardımcı olabilirim.Fiyatlarda pazarlık yoktur.
İrtibat Tel : 0 537 675 81 29 - 0 506 441 05 91