1.EuroCivic Ankara Buluşması ;
Aktivite : Pazar Kahvaltısı
Tarih :15 Şubat 2009 Pazar
Yer : İstanbul Yolu - Demet/Çiftlik Kavşağı İlerisi -Macit Petrol (Petrol Ofisi) içindeki Çardak Pide Restorant.
(İst.Yönüne, kavşaktan sonra sağdaki 1. değil 2. petrol ofisi istasyonu)
Saat : 12:00
Ankete oy veren katılımcılar kendinizi listeye ekleyiniz:
1-ceyhunyazar
2-Hikmet Hoca
3-cenqawer
4-
5-
6-
7-
Hey milleeeet....Bu hafta buluşmamız var unutmayalım....Gelebilecek olanlar lütfen listeyi bu hafta netleştirelim....Yoksa şimdilik görünen 3 kişi biz bi güzel ziyafet çekicez ona göre 
Arkadaşlar, haftasonu lpg cime gittim. Sorun aracın geç marş alması idi. Telefonla görüştügümüzde sorunu teknik olarak izah etti ve küçük bir düzeltme yapmalıyız diyerek teşhis etmişti. Ben de ancak cumts günü gidebildim. Depo şamandıra ile ilgili de bir şeyler yaparlar diyerek depo boş gitmeye özen gösterdim, ya da bitmeye yakın. Tesadüf öyle de oldu. Tam 335 km yol yapmıştım ve Depom bitmek üzereydi (gaz aldıgımda anladım). Lpg cide sorunu hemen çözdüler ve cıktım yola ve depoyu fulledim. Tam 34.76 lt lpg aldı depo.Yani 10.37 lt/100 km lik tüketim oldu.Ankarada 1.47tl/lt lik fiyattan km de tüketim 15.25 kuruş oluyor. Daha da düşer dediler, bekleyip görücez. Zaten kışlık lastikler ve soguk hava da etkiliyor muhakkak.Önceki aracım astranın da tüketimi çok güzeldi.Onu yakalarmıyım bilemyiorum. Onunla uzun yolda 1 depo ile 610 km yi görmüştüm yine aynı 45 lik depo ile (max 36 lt alır).
Evet durum böyle.Benzinde 25-29 kuruş arası yakan aracım şimdi 15-18 arası yakıyor görünüyor. Tasarruf işe yaradı

Ayrıca h.sonu ankarada "onlarda parça yoksa hicbiyerde yoktur" diye iddia ile tavisye edilen bir yere gittim. Ancak eger iddia dogruysa evet hic bi yerde yoktur

Zira sadece ön farları buldum. Sordugum parçalar, cam suyu sıyırma fitilleri arka stoplar, arka içcam stobu, farlar,sis farları gibi şeyler idi. Sadece ön far grubu var. Diğerleri için yetkili servisi işaret ettiler ve fahiş fiyatlıdır dediler. Dogru da nitekim. Tht plazadan Fatoş Hanımla yazışmalarım sonucu fiyat aldım ve gercekten fiyatlar cok yüksek. Sevindirici tarafı var olmaları, yani bulunuyor. Kaskonuz varsa dert etmeyin ama yoksa vay anam vay diycez galiba.
Amortisörler monroeleri 120x2 den bulabildim. Başka bi yerde kore malı 75x2 den bulmuştum.
Ön far grubunu 110x2 den
Polen filtresi 14 tl den aldım taktım
Herneyse,Allah kazadan beladan saklasın....