Obkavi çıkmacılarda zebil gibi rahatça bulursun görüşüne katılmıyorum ama temenni ise katılıyorum
Biliyorsun ben de kaza yaptım ve kaputu bir ay aradım bulamadım (ikitelli,maslak, bostancı, ümraniye ve kartalda bakmadığım çıkmacı, aramadığım servis kalmamıştı) en sonunda kaportacı arkadaş 15 gün boyunca ugrastı ve yaptı. İnşallah bulunur parçalar. Ben de yardımcı olmaya çalışıyorum. Sevgiyle kalın.
Kaza yapalı 4 hafta oldu hala parça bulamadım. ümraniye, ankara, hatay ve konya'dan arattım ama bulunmuyor zıkkım. Ankaradan birisi sallayıp duruyor ha geldi ha gelecek.. anlamadım arabayı Kripton gezegeninden felan mı getiriyor. bi araba 3 haftada getirilemez mi..
Honda Euro Civic 98 model HatchBack in aşağıdaki parçalardan hangisi diğer civic'lerin parçasıyla uyumlu kesin olarak bilen varmıdır.. Ustalara soruyorumm "ııııııı" deyip duruyorlar.
Motor üst kapağı, Klima radyatörü, su radyatörü, hava filitre kutusu, ön sağ-sol çamurluk davlumbazı, hidrolik direksiyon bidonu, radyatör tahliye bidonu, kaput kiliti ve halatı...
sanırım "Panjur panel kaput tampon ve çamurluk" mecburen euro olacak ama hiç değilse yukardaki parçalar normal honda civic 98 ile aynımı ? şimdiden tşk.