Gönderen Konu: ^^VTEC2^^ ^CİLER TOPLANALIM Bİ BAKALIM KAÇ KİŞİYİZ,,  (Okunma sayısı 576100 defa)

bRk26

Ynt: ^^VTEC2^^ ^CİLER TOPLANALIM Bİ BAKALIM KAÇ KİŞİYİZ,,
« Yanıtla #825 : Temmuz 31, 2011, 12:41:34 ÖÖ »
iyi geceler...

oguzhanbekar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #826 : Ağustos 01, 2011, 08:00:27 ÖÖ »
benimde orjinal japon ES kasa =)
Allah kaza bela vermesin maşallah güzel aracın..

japon es nedir yaw :) benim japonu es gorunumlu yaptığım için öyle bişiy attım ortaya :D
eywl tşk ederim kardeşim

bRk26

« Yanıtla #827 : Ağustos 01, 2011, 03:27:05 ÖS »
Benim Herşeyiyle ES ama Japon ES :D :D sen jant almıssın sis almışssın vb bende orj var sunroof falan filan işte ;) :D

bRk26

« Yanıtla #828 : Ağustos 01, 2011, 11:27:57 ÖS »
iyi geceler...

adnyldz

« Yanıtla #829 : Ağustos 05, 2011, 01:17:58 ÖÖ »
hayırlı gecellerrr :)
ilkerin kaputu kapladık karbon folyoyla kalan parçayla bagajdakı krom parcayada bir el atım dedim ortaya bu cıktı :D  sıra ön krom parcada

hsncck26

« Yanıtla #830 : Ağustos 05, 2011, 01:25:09 ÖÖ »
ilkerin kaputu kapladık karbon folyoyla kalan parçayla bagajdakı krom parcayada bir el atım dedim ortaya bu cıktı :D  sıra ön krom parcada

wallahi çok hoşuma gitti. senn arabann rengiylede tam örtüşüyor zaten on numara olmuş  >=ok

adnyldz

« Yanıtla #831 : Ağustos 05, 2011, 01:28:11 ÖÖ »

wallahi çok hoşuma gitti. senn arabann rengiylede tam örtüşüyor zaten on numara olmuş  >=ok
kardeşm sen beğendiysen demekki olmuştur :) çakmak ve folyo ile yaptım :D ön kromu da bi el atıyım sonra farlara film cektırcem stopada sadece geri vites ısıgı ve sınyal lambası ısıgına cektırmeyı dusunuyorum

hsncck26

« Yanıtla #832 : Ağustos 05, 2011, 01:31:20 ÖÖ »
bişi söylıyım mı stoplara kadın çorabı geçir :D senın arabann rengı koyu ya bence çok güzel olucaktır :D
sadece sınyal ve gerı vıtes ısıgı kaplaması benım nedense hıc hosuma gıtmıyor. tabı sennknn rengındekı vtec2 de görmedim daha belki güzel durur.
farlar için se en doğru tercih olur  >=ok

adnyldz

« Yanıtla #833 : Ağustos 05, 2011, 01:36:54 ÖÖ »
gecenlerde burakın gibi bir es te gordm arka stoplardakı uygulamayı cok hosuma gıttı ondan bır denym dedim stobu sokmem lazm corap ıcın dostum hıcte ıcımden gelmıor sokmek. acıkcası farları actırma gıbı bır nıyetım yok buhar alır korkusu oldugu ıcın en mantıklısı far fılmı dıye dusundum

hsncck26

« Yanıtla #834 : Ağustos 05, 2011, 01:45:23 ÖÖ »
bende inşallah seneye bahara (bizim evin kredisi bitsin) motorada mod dusunuyorum Yusuf abıden sımdıllık bı kac taktık alıyorum. ozmn jdm far fılanda almayı planlıyorum . bende hıc ıstemıyorum farın ıcını acmayı onun bide jdm farlar cok güzel çok şık oluyor bence :)

bRk26

« Yanıtla #835 : Ağustos 07, 2011, 03:24:57 ÖÖ »
bende bu yakınlarda elime para geçsinde cam filmi ve darlara film çektiricem.
eksoz ve hava filtre kitinde hala kararsızım ne yapsam hiç bilmiyorum büyük bi çoğunluk hala üsteliyor filtre kiti diye ama ses alamam diye korkuyorum tatmin edermi beni sesi bu var.

hsncck26

« Yanıtla #836 : Ağustos 07, 2011, 10:32:51 ÖÖ »
bende bu yakınlarda elime para geçsinde cam filmi ve darlara film çektiricem.
eksoz ve hava filtre kitinde hala kararsızım ne yapsam hiç bilmiyorum büyük bi çoğunluk hala üsteliyor filtre kiti diye ama ses alamam diye korkuyorum tatmin edermi beni sesi bu var.
kardeşim komple egzoz mu yapıcan yoksa sadece orta susturucudan sonra son susturucu takıcan?

evomania

« Yanıtla #837 : Ağustos 07, 2011, 09:08:47 ÖS »
makyajlı kasanın japon üretimlerinde orijinalden kafalıkların ortası deliktir yerli üretimlerde kafalıkların ortasından delik yoktur.

hsncck26

« Yanıtla #838 : Ağustos 07, 2011, 09:10:55 ÖS »
makyajlı kasanın japon üretimlerinde orijinalden kafalıkların ortası deliktir yerli üretimlerde kafalıkların ortasından delik yoktur.
imzamdaki ortadaki araç japon sağdaki yerli üretim . dediğiniz doğruda farklı olmasının bi anlamı varmı :D

evomania

« Yanıtla #839 : Ağustos 07, 2011, 09:22:43 ÖS »
imzamdaki ortadaki araç japon sağdaki yerli üretim . dediğiniz doğruda farklı olmasının bi anlamı varmı :D

bildiğim kadarıyla hiçbir fark yok ama japon ve yerli arasındaki farkı biliyorum :D

şaka bir yana öğrenirsem önemli bir fark yazarım buraya

Cıhat YAVAS

« Yanıtla #840 : Ağustos 07, 2011, 09:36:51 ÖS »

maşallah gayet güzel olmulş fakat saçma sapan arabalarda aynı folyodan gördüğünüzde sıkılıp sökeceksinizdir zira ben 2 günde sökmüştüm

adnyldz

« Yanıtla #841 : Ağustos 07, 2011, 10:32:40 ÖS »
haklı olabilirsin üstad simdilik bir sıkıntı yok :)

adnyldz

« Yanıtla #842 : Ağustos 09, 2011, 10:08:47 ÖS »
Ön kromada bi el attım :D

hsncck26

« Yanıtla #843 : Ağustos 09, 2011, 10:10:08 ÖS »
maşallah çok güzel olmuş :)

kardeşim yarın bende kaplıcamda . köşeleri nasıl yaptın ? sadece kesip ısıttın mı?

adnyldz

« Yanıtla #844 : Ağustos 09, 2011, 10:25:18 ÖS »

kardeşim yarın bende kaplıcamda . köşeleri nasıl yaptın ? sadece kesip ısıttın mı?
dostum guzelce gerdim folyoyu bıraz fazlalıgını aldım sonra çakmaklaa ısıtıpp krısıklıklarını yok ettım arkasına kıvırdım kalkmıycak sekılde oldu bıttı :)

adnyldz

« Yanıtla #845 : Ağustos 09, 2011, 10:26:06 ÖS »

dostum guzelce gerdim folyoyu bıraz fazlalıgını aldım sonra çakmaklaa ısıtıpp krısıklıklarını yok ettım arkasına kıvırdım kalkmıycak sekılde oldu bıttı :)
çıta biraz zor cıkıyorr aman dıkkat et yada ben ıllkez sokerken bıraz zorlandım

hsncck26

« Yanıtla #846 : Ağustos 09, 2011, 10:29:52 ÖS »

çıta biraz zor cıkıyorr aman dıkkat et yada ben ıllkez sokerken bıraz zorlandım
bugun akşam üzeri elime geçtide folyo baktım biraz dedm köşeleri nasıl yapıcaz :D tamam çine ittirmeye çalışırım

adnyldz

« Yanıtla #847 : Ağustos 09, 2011, 10:32:17 ÖS »
dostum valla bende çakmakla yaptım 2sını :D

vtec05

« Yanıtla #848 : Ağustos 09, 2011, 10:38:55 ÖS »
abi valla sen neyaparsan hoş oluyo senin araca rengi tabi ayrı güzel maşaallah diyorum :D :D

adnyldz

« Yanıtla #849 : Ağustos 09, 2011, 10:41:54 ÖS »
abi valla sen neyaparsan hoş oluyo senin araca rengi tabi ayrı güzel maşaallah diyorum :D :D
sağolasın üstad yaa ama logosu panjuru taktıgımdaa pek ısınamadım hasan aldı taktı bambaska duruyorr aracta griye daha cok yakstı bence :)